Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Şu oyunu hala oynayamadım.

PC iyiyse bekle PC coşacak oyun 29'unda çıkıyor zaten ben sabrettim

Platoona mesaj atma lutfen.
  • bombalar hakkında biraz daha bilgi verir misiniz ?? yaparken sıkılıyorum hazır almakta istemiyorum o kadar şey topluyoruz sonuçta
  • Altair varmi oyunda..
  • oyunu bugün bitirdim, görevleri falan, hersey güzeldi fakat senaryoyu begenmedim...

@Dante*

Evet bazi yerlerde var ama maceranin %90i Ezio ile geçiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrés Iniesta -- 20 Kasım 2011; 21:37:49 >
  • arkadaşım zevk meselesidir saygı duyarım böyle bir senaryo beğenilmez mi

ben bile pembe dizi izler gibi apıştım kaldım

Yavuz Sultan Selim seferde olduğu için şehirde bizans yeniden toparlanmaya çalışıyor tapınakçıların yardımlarıyla
    ve Selim Kanser hastası olduğu için Ahmet'i sir sonraki Padişah bellemiş oysaki Süleyman Ahmete göre daha yetenekli ve bilge, ayrıca selimin gözbebeği olan yeniçeri tarık ile ilgili olaylar, yeniçerilerin kendi arasında Ahmet ve Süleyman'ı karşılaştırması, Varna savaşını kaybedişimiz, Tüm tarihi camilerin tarihçesi, istanbulun haritaya oturtulması ve camilerin renderlenması mükemmel
    müzikler zaten mükemmel
    Türk'iye de geçme ortamı mükemmel
    çaycının çayını dökünce verdiği tepki
    simitçinin simitlerini dökünce verdiği tepki
    sokakta kavga ederken kalabalığın 'eşoleşeekkllerrr' diye küfretmesi

herşey müthiş yahu

Ayrıca Türklere karşı senaryo gereği hiç bir küçümseme-aşağılama- düşmanlık en ufacık bir şey yok,aksine yunanlılara var Bizim tarafımızdakiler Türkçe konuşuyo düşmanlar yunanca Oyunu ancak bir Türk firması yapsa bu kadar güzel senaryo uyduramazdı. Sokaktaki kadınlar kapalı hayat kadını yok romenler var onlar yerine .. Hele Bizanslılarla Yeniçeriler denk geldimi fena kapışıyolar

Ayrıca yeniçerileri aşırı güçlü yapmışlar 2-3'üne denk gelirseniz hiç şansınız yok adamlarda counter var,grab var, silah var ne ararsan var 3 kurşunla anca ölüyolar daha ne olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ryangt

arkadaşım zevk meselesidir saygı duyarım böyle bir senaryo beğenilmez mi

Yavuz Sultan Selim seferde olduğu için şehirde bizans yeniden toparlanmaya çalışıyor tapınakçıların yardımlarıyla
    ve Selim Kanser hastası olduğu için Ahmet'i sir sonraki Padişah bellemiş oysaki Süleyman Ahmete göre daha yetenekli ve bilge, ayrıca selimin gözbebeği olan yeniçeri tarık ile ilgili olaylar, yeniçerilerin kendi arasında Ahmet ve Süleyman'ı karşılaştırması, Varna savaşını kaybedişimiz, Tüm tarihi camilerin tarihçesi, istanbulun haritaya oturtulması ve camilerin renderlenması mükemmel
    müzikler zaten mükemmel

herşey müthiş yahu

Ayrıca Türklere karşı senaryo gereği hiç bir küçümseme-aşağılama- düşmanlık en ufacık bir şey yok,aksine yunanlılara var Bizim tarafımızdakiler Türkçe konuşuyo düşmanlar yunanca Oyunu ancak bir Türk firması yapsa bu kadar güzel senaryo uyduramazdı. Sokaktaki kadınlar kapalı hayat kadını yok romenler var onlar yerine .. Hele Bizanslılarla Yeniçeriler denk geldimi fena kapışıyolar

Ayrıca yeniçerileri aşırı güçlü yapmışlar 2-3'üne denk gelirseniz hiç şansınız yok adamlarda counter var,grab var, silah var ne ararsan var 3 kurşunla anca ölüyolar daha ne olsun

hadiya ciddimisin ?

• quote:

arkadaşım zevk meselesidir saygı duyarım böyle bir senaryo beğenilmez mi

müzikler zaten mükemmel

herşey müthiş yahu

birileri bizim icin o dedigin sahneleri videoya kaydedip foruma paylassa ne guzel olurdu...

• yazdıklarımın hepsinde ciddiyim
    başka şeylerde yazmıştımda iyice spoiler olur diye sildim

oyun müthiş
    arşivlik
    ztn içinden AC1'de çıkıyo belej
  • quote:

yazdıklarımın hepsinde ciddiyim
    başka şeylerde yazmıştımda iyice spoiler olur diye sildim

oyun müthiş
    arşivlik
    ztn içinden AC1'de çıkıyo belej

hadi ya vayy anasini ya iyice cahılmisiz ya desene cahıl geldik cahıl gidiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

arkadaslar oyunun special editionunda ac2 ve ac:b nin dlc kodlarımı var? AC:B nin davince dlc si falan varmı? Bir arkadaşım söyledi emin olayım.

bunu bilen varmi?
  • quote:

quote:

arkadaslar oyunun special editionunda ac2 ve ac:b nin dlc kodlarımı var? AC:B nin davince dlc si falan varmı? Bir arkadaşım söyledi emin olayım.

bunu bilen varmi?

zannetmiyorum ama merak ettim var mı öyle bir şey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aecgfb

quote:

quote:

bunu bilen varmi?

zannetmiyorum ama merak ettim var mı öyle bir şey?

special editionlarda kutunun arkasindada boyle birsey yaziyor cunku ama davinci dlc si dahilmi bilmiyorum
  • Bu hafta sonu oyunu alacağım ama ufak bir sorum var..PS3'e Collection Edition almak istiyorum..İstanbul'da bulabilirmiyim?Teknosa,MediaMarkt gibi yerlerde ? Yada Kadiköy ve Eminönündeki spotçularda varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrblack01414

Bu hafta sonu oyunu alacağım ama ufak bir sorum var..PS3'e Collection Edition almak istiyorum..İstanbul'da bulabilirmiyim?Teknosa,MediaMarkt gibi yerlerde ? Yada Kadiköy ve Eminönündeki spotçularda varmıdır ?

d&rlarda var hocam. media marktı da arayıp sorun. ankaraya gelmiş gerçi istanbula hayli hayli gelmiştir.
  • Oyun tam anlamıyla bomba olmuş.Türk tarihi açısından son derece objektif,bizi ne yeriyor,ne yere göğe sığdıramama gibi bir durum içerisinde.
    Ayrıca Altair ve Ezio için olabilecek en harika sonlar yazılmış.Hele Altairin son bölümleri,tam EPIC olmuş.
  • quote:

quote:

Bu hafta sonu oyunu alacağım ama ufak bir sorum var..PS3'e Collection Edition almak istiyorum..İstanbul'da bulabilirmiyim?Teknosa,MediaMarkt gibi yerlerde ? Yada Kadiköy ve Eminönündeki spotçularda varmıdır ?

d&rlarda var hocam. media marktı da arayıp sorun. ankaraya gelmiş gerçi istanbula hayli hayli gelmiştir.

Yaklaşık ne kadardır ? Öğrenci olduğumuz için bütçede bir yere kadar değil mi ?
  • quote:

quote:

quote:

Yaklaşık ne kadardır ? Öğrenci olduğumuz için bütçede bir yere kadar değil mi ?

yanlış hatırlamıyorsam 249 liraydı hocam. standart versiyonun 199 tl olduğu yerden ne bekliyoruz ki

• 249 liraya değmez o paket. Shopto'da 144 lira, 100 lira fazla verilmez. Ama 199'a burdan alırım diyen 50 lira daha verip alabilir ama kim alır ki zaten? Gerçi alan var..
  • Öğrenci için çok uçuk fiyatlar !! Hatta herkes için uçuk fiyatlar..!! Oyun kardeşim bu ! 200 lira nedir yaa...Spota mahkum ediyorlar adamı.! Sonra niye Türkiye'de orjinal oyun satılmıyor!
  • quote:

Öğrenci için çok uçuk fiyatlar !! Hatta herkes için uçuk fiyatlar..!! Oyun kardeşim bu ! 200 lira nedir yaa...Spota mahkum ediyorlar adamı.! Sonra niye Türkiye'de orjinal oyun satılmıyor!

+1907

aylar öncesinden 150 lira biriktirdim çıkınca alayım diye. şu anda spot ikinci el fark etmez konumuna geldim ama hala alamadım
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.