Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyun hakkında ki görüşlerinizi yazar mısınız ?(Her bakımdan)

Almakta karasız kaldımda.
  • 200 TL olan fiyatı 170-180'e geri çekmişler, D&R'ın sitede 170 TL. Peki 200 TL'ye satılıp ENAYİ yerine koyan kullanıcılar ne olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LathspeLL

200 TL olan fiyatı 170-180'e geri çekmişler, D&R'ın sitede 170 TL. Peki 200 TL'ye satılıp ENAYİ yerine koyan kullanıcılar ne olacak?

o 170 yazan internet fiyatı. raf fiyatı hala 199 tl hocam
  • oyun sıkıcı galiba
  • oyunu bitirdim sonu gerçekten harikaydı bütün seriyi oynayıp bitirdim ama ass revelationdaki gibi etkilenmedim helal olsun adamlara film gibiydi
  • alınır
    oynanır
    bitirilir
    takaslanmaz
    arşivde bekletilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Meto

oyun sıkıcı galiba

Degil hocam, görevleri çok zevk veriyor...

Tek iyi olmayan yönü kisa sürmesi ve sonunun tahmin edilebilmesi...
  • Hiç sıkmadı, sıkmıyorda 1 haftadan fazladır aralıksız oynuyorum ne kadar mükemmel bir oyun şehiri desen ayrı bir güzel, türk kültürü desen var çatıda oturanlar nargile içenler yere halı serip oyun oynayanlar sonrasında birbirlerine dertlerini anlatmaları ve yol tarif etmeleri harika hemde türkçe olarak. Alanlar pişman olmaz, ve bu oyun takas edilmemeli sonuçta istanbulda geçen böyle bir oyun yok ve Ezio'nun son oyunu..

Her neyse oyunda baya ilerlerdim, toplanabilir herşeyi topladım, istanbulu %100 aldım. İshak Paşa Zırhı ve Master Assassins Zırhınıda aldım adamın can seviyesi falan herşeyi yükseldi. Oyunda toplanacak sadece 3 tane Gizli Hazine kaldı ondan sonra Trophy üzerine yoğunlaşacağım. Trophy seviyesinde %66'ya kadar geldim yada trophy için uğraşmam oyunun SP, MP'den daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertLIVE -- 22 Kasım 2011; 18:50:26 >

• oyun bitti. Sonunda Assassin's Creed Revelations Platin aldim
  • Arkadaşlar seri nasıl ilerliyor? Yani 1. oyunun devamı ac2-ac:rv mi?(hikaye olarak)

Yoksa ayrı ayrı konulara mı yer verilmiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuB

Arkadaşlar seri nasıl ilerliyor? Yani 1. oyunun devamı ac2-ac:rv mi?(hikaye olarak)

1-2-brotherhood-rv

oyunu sevdim, yeniçeriler bayağı iyi savaşıyor, güzel olmuş, normalde kaç kişi olduğu fark etmez dalardım ama bunlarda 10-15 kişi olunca bir düşünüyorum dalmadan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 23 Kasım 2011; 12:39:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

Arkadaşlar seri nasıl ilerliyor? Yani 1. oyunun devamı ac2-ac:rv mi?(hikaye olarak)

1-2-brotherhood-rv

oyunu sevdim, yeniçeriler bayağı iyi savaşıyor, güzel olmuş, normalde kaç kişi olduğu fark etmez dalardım ama bunlarda 10-15 kişi olunca bir düşünüyorum dalmadan :)

Yani hikaye 4 oyunda da aynı.1. sinden başlamassam konuyu anlayamaz mıyım? Birde brotherhood un konusu farklı diye duymuştum.
  • ac revealation'un içinden ac1'de çıkıyor ztn merak etme :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

1-2-brotherhood-rv

Yani hikaye 4 oyunda da aynı.1. sinden başlamassam konuyu anlayamaz mıyım? Birde brotherhood un konusu farklı diye duymuştum.

hepsi birbirinin devamı. 1 den başla sonra 2, brotherhood revelations.

• yokmu istanbul içi satan şu oyunu?

• Altair'ın son saatlerini görmek oldukça içliydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Altair'ın son saatlerini görmek oldukça içliydi.

sit and rest
  • Beyler Assassin's Creed Revelations Day 1 Edition PS3 ile normal Assassin's Creed Revelations farkı nedir biraz açarmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusTWar

Beyler Assassin's Creed Revelations Day 1 Edition PS3 ile normal Assassin's Creed Revelations farkı nedir biraz açarmısınız?

day 1 edition oyunun basılan ilk kopyaları. bi nevi special edition gibi. içinde assassins creed 1, özel zırhlar karakterler ve dlc kodları mevcut. standart sürümde sadece oyun var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aecgfb

quote:

Orijinalden alıntı: JusTWar

Beyler Assassin's Creed Revelations Day 1 Edition PS3 ile normal Assassin's Creed Revelations farkı nedir biraz açarmısınız?

day 1 edition oyunun basılan ilk kopyaları. bi nevi special edition gibi. içinde assassins creed 1, özel zırhlar karakterler ve dlc kodları mevcut. standart sürümde sadece oyun var.

Day 1 edition in fiyati ne kadardir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.