Beyler Assassin's Creed Revelations Day 1 Edition PS3 ile normal Assassin's Creed Revelations farkı nedir biraz açarmısınız?
day 1 edition oyunun basılan ilk kopyaları. bi nevi special edition gibi. içinde assassins creed 1, özel zırhlar karakterler ve dlc kodları mevcut. standart sürümde sadece oyun var.
Day 1 edition in fiyati ne kadardir?
aynı fiyat hocam ikisini de 199 tl ye satıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: aecgfb
quote:
Orijinalden alıntı: JusTWar
Beyler Assassin's Creed Revelations Day 1 Edition PS3 ile normal Assassin's Creed Revelations farkı nedir biraz açarmısınız?
day 1 edition oyunun basılan ilk kopyaları. bi nevi special edition gibi. içinde assassins creed 1, özel zırhlar karakterler ve dlc kodları mevcut. standart sürümde sadece oyun var.
tüm versiyonlarda ac 1 var
Oyunda ağır olarak tarihe saygısızlık var bence
Oyunda resmen Osmanlı tarihine saygısızlık var. Sonun Yavuz geliyor. Ezio yavuz Sultan Selim'in üstüne yürüyor ve biraz da yavuz korkmuş gibi gözüküyor. Birkaç yerde de böyle birşey varOyun diye geçmeyin arkdaşlar. Öyle birşey olabilir mi
Sokakta insanların paralarını alınca İtalyan sivesiyle - Yazıklar olsun , Haydutlar ve turkce küfür etmeleri cok değişik ve hoş olmuş.gönül isterdiki Osmanlı zamanını yansıtan bu oyun Osmanlıca ile harmanlansin ama olmadı sokakta herkes İngilizce konuşuyor :(
Arkadaşlar merhaba,
1.oyun ayrı bir cd olarak mı kutuda yer alıyor, yoksa aynı cd'de "exclusive content" içerisinde mi ?
Benim kutudan 3 tane redeem code çıktı. 1 tane exclusive content için, 1 tane U play için, 1 tane de önceki oyunların indirimle alınması için.
Ben cahillikle, U play account oluşturmadan exclusive content için redeem code'u girdim. Herhangi bir uyarı almadım. Teşekkür mesajı çıktı. Ancak buna rağmen exclusive content açılmadı ? Halen bu kısımda redeem code soruyor, öncekini de kabul etmiyor.
Yorumlarınızı/yardımlarınızı rica ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: sagropa
Oyunda resmen Osmanlı tarihine saygısızlık var. Sonun Yavuz geliyor. Ezio yavuz Sultan Selim'in üstüne yürüyor ve biraz da yavuz korkmuş gibi gözüküyor. Birkaç yerde de böyle birşey varOyun diye geçmeyin arkdaşlar. Öyle birşey olabilir mi
Anca Sanal alemde yapar şerefsizler.O bölümden sonra ezio ile minareden atlayıp bilerek intihar edeceğim
Oyundan soğudum resmen, Baştan savma bir oyun olmuş. Konuşmalar Türk aksanına benzemiyor. Sevdiğim tek tarafın oyunun şehrin iyi tasfir ve dizayn edilmesi. Son olarak da Türkçe altyazı veya dublajın yapılmaması. Allah belanı versin Tiglon...
Oyun sonunda Yavuz Sultan Selim gelip Ezio'ya laf sokuyor, defol git görmeyeyim seni burda bi daha lavuk diyo
Ezio'da kılıcına asılıyor ama arkada 200 tane yeniçeri var ayrı konu
quote:
Orijinalden alıntı: ryangt
Oyun sonunda Yavuz Sultan Selim gelip Ezio'ya laf sokuyor, defol git görmeyeyim seni burda bi daha lavuk diyo
bu ne arkadaş daha oyunu oynamadık.Millet spoiler tarlasına çevirmiş burayı.Bi el atın lütfen. bir de bu başlığın 2. sayfanın sonlarında ne işi vardı? :D
Bomba hazırlarken püf noktaları neler? Bı türlü çözemedim ve hiç zevk alarak yapmıyorum
Bomba yaparken maddelerin açıklaması var, ayrıca en son oluşturmadan önce deneme ekranında nasıl çalıştığını görebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: LIvERBiRD
Bomba yaparken maddelerin açıklaması var, ayrıca en son oluşturmadan önce deneme ekranında nasıl çalıştığını görebilirsin.
Demek istediğim su madde Suna yarar bu madde buna yarar filan gibi.İngilizce olmadıgı icin anlayamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: sagropa
ne alaka adam üstüne kılıçla gelse refleks olarak korkarsın, hem de oyuna göre ezio orduları tek başına yıkana dam, asıl öyle sap gibi dursa saçma olurdu.
Oyunu Ankaradan alabileceğimiz herhangi bir yer var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Kabulet1kere
Oyunu Ankaradan alabileceğimiz herhangi bir yer var mı ?
bu ne arkadaş daha oyunu oynamadık.Millet spoiler tarlasına çevirmiş burayı.Bi el atın lütfen. bir de bu başlığın 2. sayfanın sonlarında ne işi vardı? :D
Hala oradan sağ çıkabileceğime inanıyorum
istanbuldan satmak isteyen olursa seve seve alırım. batman arkham city ile takasta yapabilirim..
Arşivlik oyun
beyler bu desmond journey'e girdiğim anda oyun kapanıyor çözümü var mı bunun?