Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @shadowsluck007
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

Oyun açılışta upgrade yapmak istiyor buna izin verirsem oyunun açılmasını engeller diye tırsıyorum, malum ilaçlı oyun... Upgrade yapmak gerekli mi, yapıp da tekrar oyuna giren veya giremeyen var mı acaba?

Yok mu bilen? Upgrade yapan yok mu? Yada yapılmalı mı biri bi cevap yazsın herkes bu ekranı geçiyor muhtemelen?

• Vallahi iyi oyundu.Türkçe söylenenleri,türk seslendirseymiş daha iyi olacakmış ama.Cok'u chok,sehzadeyi sehzahde vs diye yazmaları altyazıda hoş olmamış.Bildiğimiz yerlerde,gerçek yerlerde geçince oyun daha da güzel oluyor.Kapalı çarşı,topkapı,kapadokya vs.

Hikayeyi tam anlayamadım.Tam anlayan varsa beri gelsin,anlatsın.

Arkadaslar ne yaptınız 200 lira para verilir mi bir oyuna.Her ayın sekızıncı gununu gozluyorum,KYK yatacak diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

Oyunda ağır olarak tarihe saygısızlık var bence

Oyunda resmen Osmanlı tarihine saygısızlık var. Sonun Yavuz geliyor. Ezio yavuz Sultan Selim'in üstüne yürüyor ve biraz da yavuz korkmuş gibi gözüküyor. Birkaç yerde de böyle birşey varOyun diye geçmeyin arkdaşlar. Öyle birşey olabilir mi

Hayır yanlış düşünüyorsun orda Yavuz korkmuyor.Ezio'ya buralara bir daha gelme tarzı birşey söylüyor.Yani istenmediğini söylüyor.Ezioyada assassin tabi bön bön bakıcak hali yok ama kaç tane yeniçeri geldi bişey yapması imkansız.
    Yalnız farklı bi olay var adamlar Ç yi Ş yi bilmedikleri için Hoshgeldin yazmışlar madem türkçe yazcaksın adam gibi yardım al kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melancholic123 -- 4 Aralık 2011; 10:01:35 >

• KYK dan aldığın yardımlarla mı aldın yoksa PS3 ü
  • quote:

Orijinalden alıntı: melancholic123

quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

Oyunda ağır olarak tarihe saygısızlık var bence

Oyunda resmen Osmanlı tarihine saygısızlık var. Sonun Yavuz geliyor. Ezio yavuz Sultan Selim'in üstüne yürüyor ve biraz da yavuz korkmuş gibi gözüküyor. Birkaç yerde de böyle birşey varOyun diye geçmeyin arkdaşlar. Öyle birşey olabilir mi

Hayır yanlış düşünüyorsun orda Yavuz korkmuyor.Ezio'ya buralara bir daha gelme tarzı birşey söylüyor.Yani istenmediğini söylüyor.Ezioyada assassin tabi bön bön bakıcak hali yok ama kaç tane yeniçeri geldi bişey yapması imkansız.
    Yalnız farklı bi olay var adamlar Ç yi Ş yi bilmedikleri için Hoshgeldin yazmışlar madem türkçe yazcaksın adam gibi yardım al kardeşim

Öylemi yanlış yorumladım o zaman. Ama çok kötü yanları. Bir kere oyun türkçe yapılmadı.Bu sbeep yeter de artar bile

• İzmirden ac revelations alınık oyun beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: myres

arkadaşlar sokakta gezerken 3 kadın etrafımı sarıyor.help me diyorlar children filan diyorlar.nasıl yardım edecez bunlara.

Önlerine para at veya 'e basıp herhangi birinden para almaya çalış, peşini bırakırlar. Yalnız hiç paraları yok onu söyliyim
  • Bunu mu alsam batmani mi alsam karar veremedim.Batmanin mpsi yok bunun var o paraya deger ama singleida bana tekrar ediyor gibi geliyor sevecegime emin olsam hemen alacagim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Bunu mu alsam batmani mi alsam karar veremedim.Batmanin mpsi yok bunun var o paraya deger ama singleida bana tekrar ediyor gibi geliyor sevecegime emin olsam hemen alacagim.

Tamamen zevk meselesi.İki oyununda bence hikaye modu gayet iyi. Ben AC-R aldım sıkılınca Batman ile takas yapmayı düşünüyorum mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konstantine35

quote:

Bunu mu alsam batmani mi alsam karar veremedim.Batmanin mpsi yok bunun var o paraya deger ama singleida bana tekrar ediyor gibi geliyor sevecegime emin olsam hemen alacagim.

Tamamen zevk meselesi.İki oyununda bence hikaye modu gayet iyi. Ben AC-R aldım sıkılınca Batman ile takas yapmayı düşünüyorum mesela.

Bende oyle yapacagim galiba brotherhoodu oynamistim ama singlei sikici geldi bu yuzden emin degilim batmanide oynamadim onceki oyununu eger bu oyunda singleda farkli bolumler varsa iyi olur ki yinede bunu alacagim galiba cunku multisi var hatta batmanden daha ucuz ama batmane o kadar para vermeyi dusunmuyorum singlei kac defa bitirilebilir zaten?Acnin onlineinida begenmistim tesekkurler cevabiniz icin.

• quote:

quote:

quote:

Bende oyle yapacagim galiba brotherhoodu oynamistim ama singlei sikici geldi bu yuzden emin degilim batmanide oynamadim onceki oyununu eger bu oyunda singleda farkli bolumler varsa iyi olur ki yinede bunu alacagim galiba cunku multisi var hatta batmanden daha ucuz ama batmane o kadar para vermeyi dusunmuyorum singlei kac defa bitirilebilir zaten?Acnin onlineinida begenmistim tesekkurler cevabiniz icin.

Batman aa nın hikayesi sürükleyiciydi.Eminim arkham city nin de öyledir.Ama dediğim gibi sonradan sıkılsan bile ac-r yi batman ile takaslamak , batman i ac-r ile takaslamaktan daha kolay olur sanırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Batman aa nın hikayesi sürükleyiciydi.Eminim arkham city nin de öyledir.Ama dediğim gibi sonradan sıkılsan bile ac-r yi batman ile takaslamak , batman i ac-r ile takaslamaktan daha kolay olur sanırım.

Katiliyorum zaten acrye kesin karar verdim artik cunku multi faktoru cok onemli ve takaslamada isinizi kolaylastiriyor batman ucuzlayinca alirim cunku en fazla 2 3 defa bitirilir diye dusunuyorum yeni oyunlarida dusununce fifa bf uc3 ve bu gibi oyunlari bu yuzden ucuzlayinca alirim acyide sevmezsem batman ile takaslarim.

• ata binme olayını kaldırmışlar galiba nalet olsun
  • Assassin's Creed mümkünse bana uzak olsun...Sürekli kendini tekrar eden oynayış, git şunu öldür git bunu öldür şundan şunu çal felan baydı artık...Her türlü Batman...En azından düşmanları ve karanlık atmosferi yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: route666

ata binme olayını kaldırmışlar galiba nalet olsun

Daracık İstanbul sokaklarında pek de iyi olmazdı zaten. İtalya'da geniş alanlar çoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No-One -- 5 Aralık 2011; 21:27:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Assassin's Creed mümkünse bana uzak olsun...Sürekli kendini tekrar eden oynayış, git şunu öldür git bunu öldür şundan şunu çal felan baydı artık...Her türlü Batman...En azından düşmanları ve karanlık atmosferi yeter.

Görüşlerinize katılıyorum hocam ama AC'nin senaryosu farklıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan_TR

quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Assassin's Creed mümkünse bana uzak olsun...Sürekli kendini tekrar eden oynayış, git şunu öldür git bunu öldür şundan şunu çal felan baydı artık...Her türlü Batman...En azından düşmanları ve karanlık atmosferi yeter.

Görüşlerinize katılıyorum hocam ama AC'nin senaryosu farklıdır

Öyle de dostum harbi bayıyor beni ya...Habire aynı kulelere tırman kuş tüyü topla felan istemiyorum artık...

• arkadaslar selam assasins creed revelations oyununda sofia's shop ta unlem cikiyor ama gittigimde 60000 diyor bir turlu acamiyorum burda takildim ne yaptiysam bu unlemi asamadim...yardim edebilirmisiniz.. Paylaş:
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.