Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan1905 -- 8 Aralık 2011; 3:58:11 >
  • ayasofya'nın içini yapmamışlar angutlar diyordum
    ishak paşa'nın kağıtları toplayınca ayasofyayı geziyormuşuz :D

ama aradım taradım bulamadım ishak paşanın evrakları nerdedir?
  • Böyle bir son böğürerek ağlamak istedim yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: murataga2003

arkadaslar selam assasins creed revelations oyununda sofia's shop ta unlem cikiyor ama gittigimde 60000 diyor bir turlu acamiyorum burda takildim ne yaptiysam bu unlemi asamadim...yardim edebilirmisiniz.. Paylaş:

O görevi yapmak için ben de 60 bin biriktirene kadar dolandım durdum.Sonra 60 binle gelip satın aldım.Kapıya doğru yürüdüm.Birde ne göreyim , kapı açılmıyo.Meğersemki görev binanın tepesindeki kuleye tırmanınca alınıyomuş.Yani boşuna tırmalamışım 60 bin biriktirmeye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenkab

Böyle bir son böğürerek ağlamak istedim yaaa

Benide pek etkilemedi nedense yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

quote:

Böyle bir son böğürerek ağlamak istedim yaaa

Benide pek etkilemedi nedense yav

konuyu yakın takibim biraz o yüzden olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

quote:

Orijinalden alıntı: murataga2003

arkadaslar selam assasins creed revelations oyununda sofia's shop ta unlem cikiyor ama gittigimde 60000 diyor bir turlu acamiyorum burda takildim ne yaptiysam bu unlemi asamadim...yardim edebilirmisiniz.. Paylaş:

O görevi yapmak için ben de 60 bin biriktirene kadar dolandım durdum.Sonra 60 binle gelip satın aldım.Kapıya doğru yürüdüm.Birde ne göreyim , kapı açılmıyo.Meğersemki görev binanın tepesindeki kuleye tırmanınca alınıyomuş.Yani boşuna tırmalamışım 60 bin biriktirmeye.

sağol arkadaşım verdiğin bilgi için valla dolaştım dolaştım 60.000 i toplayamadım ben oyundan soğudum...Söylediğini bu akşam deniycem..çok sağol...Allah razı olsun ne diyeyim

• ya brotherhood da oyuna kapıldım daha haritanın tadına doymadan oyunu bitirmiştim bunda nerdeyse bütün dükkanları açtım epey bir tarihi eser satın aldım ama ayasofyanın içine girmedim galiba ya oyunda bitti tekrar map e dönme ihtimalim yok dimi.
  • beyler benim oyunum 3.bölgeymiş nasıl oynuyacağım bunu çözemedim.
    Keyi girince kabul etmiyor biri yardım edebilir mi??
  • Lanet ya o kadar para verdim collection paket aldım oyunu ve soundtrack cd sinin içinde tüylerimi diken diken eden sadece bu olsun diğerleri umrumda değil dediğim theme song yok lanet gitsin rezalet bu internette aradım parçanın lobby de çalan hali imkansız yok hiç bir yerde sinirlerim zıplamış durumda iki gündür. Elinde iyi kalitede bu parça olan var mı nereden edinmiş lanet parasını verip alıcam collection paket aldığım halde o kadar yani.
  • quote:

Lanet ya o kadar para verdim collection paket aldım oyunu ve soundtrack cd sinin içinde tüylerimi diken diken eden sadece bu olsun diğerleri umrumda değil dediğim theme song yok lanet gitsin rezalet bu internette aradım parçanın lobby de çalan hali imkansız yok hiç bir yerde sinirlerim zıplamış durumda iki gündür. Elinde iyi kalitede bu parça olan var mı nereden edinmiş lanet parasını verip alıcam collection paket aldığım halde o kadar yani.

Ne bu sinir?
    Bu parcami?
    http://www.youtube.com/watch?v=RNNMQyXcyFM

• Bu oyuna para mara verilmez brotherhood daki ruh yok arkadaş Romadayken daha iyidi pek iyi yapamamışlar İstanbulu
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Lanet ya o kadar para verdim collection paket aldım oyunu ve soundtrack cd sinin içinde tüylerimi diken diken eden sadece bu olsun diğerleri umrumda değil dediğim theme song yok lanet gitsin rezalet bu internette aradım parçanın lobby de çalan hali imkansız yok hiç bir yerde sinirlerim zıplamış durumda iki gündür. Elinde iyi kalitede bu parça olan var mı nereden edinmiş lanet parasını verip alıcam collection paket aldığım halde o kadar yani.

Ne bu sinir?
    Bu parcami?
    http://www.youtube.com/watch?v=RNNMQyXcyFM

Bu vidyonun ilk 40 saniyesi ps3 ana menüsünde oyuna giriş yapmadan 1 adım öncesi

• Anladim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 13 Aralık 2011; 21:22:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Belki isine yarar.
    http://www.youtube.com/watch?v=c7tc0VfZwtk

Hastalık seviyesi yüksek biliyormusun öyle böyle değil yani :) sağolasın bir yol bir şekil bulacağım artık. :) İkinci fotoğrafıda eklersem eğer zaten :D

>>Assassin's Creed: Revelations<<

• Seviyeyi gör yani :)

foto2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 14 Aralık 2011; 14:34:50 >
  • quote:

Seviyeyi gör yani :)

Resim gozukmuyor.
    Edit:Simdi gordum asil hastalik seviyesi seninki gercek dovme mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 14 Aralık 2011; 1:54:24 >

• Evet gerçek
  • resim gözükmüyor neler oluyor burda
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.