Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gittigidiyorda falan yok daha?
  • 130 tl ye alsammı?Çok kararsızım çokta merak ediyorum oyunu.
  • Forumdan bi arkadaşım 130a almış, 1 günde bitirdim çok kısa diyor doğru mudur acaba 110a sana bırakırım dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

130 tl ye alsammı?Çok kararsızım çokta merak ediyorum oyunu.

al dostum kesinlikle değer mükemmel bir oyun olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Forumdan bi arkadaşım 130a almış, 1 günde bitirdim çok kısa diyor doğru mudur acaba 110a sana bırakırım dedi

valla bilal abi 12-14 saat arası sürüyor demiş inceleme yapanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Forumdan bi arkadaşım 130a almış, 1 günde bitirdim çok kısa diyor doğru mudur acaba 110a sana bırakırım dedi

Dostum oyun İstanbul'da geçince akıp gidiyor. Zaten serinin diğer oyunlarını da oynadıysan hikaye seni fena saracaktır. Millet bu yüzden 1 günde bitiriyor.
  • IGN Oyundaki DEN DEFENCE(Tower defence) saçmalığı için o kadar puan kırmış.Haklılar bence,çok saçma ve vakit kaybı bir savaş sistemi.Paldır küldür 4-5 karışlık barikatı yıkmaya çalışan tapınakçılar bana eski 2 boyutlu strateji oyunlarını hatırlatıyor.
    İstanbul tasarımına,konu işleyişine ve oynanışa övgüler yağdırmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan1905 -- 16 Kasım 2011; 15:01:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnan1905

IGN Oyundaki DEN DEFENCE(Tower defence) saçmalığı için o kadar puan kırmış.Haklılar bence,çok saçma ve vakit kaybı bir savaş sistemi.Paldır küldür 4-5 karışlık barikatı yıkmaya çalışan tapınakçılar bana eski 2 boyutlu strateji oyunlarını hatırlatıyor.

Harbi çok gereksiz olmuş bu defans işi, beni baydı artık bırakıyorum defansı.
    Direkt liderin çıkacağı yerde bekliyorum adamlar ele geçirince bir wristblade.
    Hiç gerek yok 15-20 dakika dikilmeye öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

IGN Oyundaki DEN DEFENCE(Tower defence) saçmalığı için o kadar puan kırmış.Haklılar bence,çok saçma ve vakit kaybı bir savaş sistemi.Paldır küldür 4-5 karışlık barikatı yıkmaya çalışan tapınakçılar bana eski 2 boyutlu strateji oyunlarını hatırlatıyor.

Harbi çok gereksiz olmuş bu defans işi, beni baydı artık bırakıyorum defansı.
    Direkt liderin çıkacağı yerde bekliyorum adamlar ele geçirince bir wristblade.
    Hiç gerek yok 15-20 dakika dikilmeye öyle.

Gerçekten olmamış o savunma işi.Onun yerine kendi assassinolarımızla çeşitli klasslarda savaşsak daha mantıklı ve sürükleyici olurdu diye düşünüyorum.RTS gibi bi saçmalık yapmaya ne gerek vardı bu oyunda?

• Savunma işini ben de pek sevmedim. İnelim meydana çağıralım çırakları savaşalım adam gibi. Adamlar sanki Masyaf'ı ele geçirmeye geliyorlar.
  • quote:

Katılıyorum, hem zor hemde oyuna yakışmayan bir özellik bana göre. Zaten zar zor bitirdim o saçma savunma görevlerini, belkide bitirmemişimdir ama hepsini açtım sanırsam geçtim hepsini..

Bu arada oyun bitti, son bölüm harikaydı ya. Desmondun 5 tane görevinden 4 tanesini geçtim 5. sine giremiyorum Animusla ilgili birşey diyor. Bilen varmı?
  • Arkadaslar ben bi yerde kaldim, nasil geçecegimi bilmiyorum ;
    Altair'le ilgili olan anahtarlar var, ilk anahtari buldum ondan sonraki görevde Altair ile oynuyoruz. Bir adami öldürmem gerekiyor diger Guard'lara gözükmeden. Ben tam o öldürülcek adamin tepesindeyken, L1e basin ondan sonra kareye basin diyor öldürmek icin adami. Bende onu yapiyorum fakat yanlis yere atliyor Altaïr yani adamin üstüne degil, yanina düsüyorum bu yüzdende diger Guard'lar beni yakaliyor (hani onlara görünmemek lazim ya)

Ne yapmam lazim orayi geçebilmek için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrés Iniesta -- 16 Kasım 2011; 20:43:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

Arkadaslar ben bi yerde kaldim, nasil geçecegimi bilmiyorum ;
    Altair'le ilgili olan anahtarlar var, ilk anahtari buldum ondan sonraki görevde Altair ile oynuyoruz. Bir adami öldürmem gerekiyor diger Guard'lara gözükmeden. Ben tam o öldürülcek adamin tepesindeyken, L1e basin ondan sonra kareye basin diyor öldürmek icin adami. Bende onu yapiyorum fakat yanlis yere atliyor Altaïr yani adamin üstüne degil, yanina düsüyorum bu yüzdende diger Guard'lar beni yakaliyor (hani onlara görünmemek lazim ya)

Oyunda kaç bölüm istanbulda gecıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adam Jensen -- 16 Kasım 2011; 21:48:21 >

• Bitiren arkadaşlar kaç saat sürüyor Oyun ?
  • quote:

L1'e basmana gerek yok adamın üzerine izala, kareye bas direk üzerine atlayacak zaten.

quote:

Orijinalden alıntı: egemen93319

Oyunda kaç bölüm istanbulda gecıyor

İlk bölüm masyafta, ondan sonraki bütün görevler istanbulda. Son yerlere doğru kabadokyaya gidiyoruz fakat fazla uzun sürmüyor. Çoğunluğu istanbulda geçiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: kacak24

Bitiren arkadaşlar kaç saat sürüyor Oyun ?

Saatlerce başından kalkmadan oynadım sanırım 9-10 saat yada 10-12. Eğer sadece görevleri yaparım dersen 6-7 saattede bitirebilirsin.

• Bomba olayı güzel olmuş. Mükemmel karışımlar yapıyorum Bizanslılar için.

Özellikle de bombayı yaratmadan önce test etme ekranı olması daha bir güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert4ever

quote:

L1'e basmana gerek yok adamın üzerine izala, kareye bas direk üzerine atlayacak zaten.

Sagol hocam ben ziplama tusuna bastiktan sonra kare'ye basiyomusum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrés Iniesta -- 16 Kasım 2011; 23:01:33 >

• Kimi arkadaşlar soruyordu, oyunu D&R gibi yerlerde bulabilecekmiyiz diye… Az önce D&R'dan mail geldi. ACR normal sürüm PS3 ve xbox için 199.99tl, ACR Collectors Edition ise sadece Ps3 için ( xbox için fiyat listede yoktu, sanırın daha sonra gelecek ) 249,99tl.
    Bilgilerinize…
  • Oyunu oynayan arkadaşlara sorum; Osmanlıyı küçük düşürücü vea aşağılayıcı herhangi birşey varmı oyunda?Yorumunuza göre alıcam oyunu.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.