Şimdi Ara

Assassin's Creed Revelations kız kulesi görevi bug

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• burda 6.32 deki yerde benim ezio oraya tutunması gerekirken ayaklarıyla basmaya çalışıyor ve bu hata yüzünden 3 saattir aynı yerdeyim geçemiyorum acil yardım lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: besiktas1231

burda 6.32 deki yerde benim ezio oraya tutunması gerekirken ayaklarıyla basmaya çalışıyor ve bu hata yüzünden 3 saattir aynı yerdeyim geçemiyorum acil yardım lazım

Uzun zaman önce oynadığımda aynı sorun bende de olmuştu ve yine bu şekilde soran bir arkadaşa durumu anlatmaya çalışmıştım.
    Dostum tutunması gereken yere zıpladığın anda shitf tuşu ile kendin tutunmayı dene ayağı ile sekdikten önce miydi sonra mıydı pek hatırlamıyorum. Ben o şekilde geçmiştim bu bölümü.

• quote:

Orijinalden alıntı: keamle

quote:

Orijinalden alıntı: besiktas1231

burda 6.32 deki yerde benim ezio oraya tutunması gerekirken ayaklarıyla basmaya çalışıyor ve bu hata yüzünden 3 saattir aynı yerdeyim geçemiyorum acil yardım lazım

Uzun zaman önce oynadığımda aynı sorun bende de olmuştu ve yine bu şekilde soran bir arkadaşa durumu anlatmaya çalışmıştım.
    Dostum tutunması gereken yere zıpladığın anda shitf tuşu ile kendin tutunmayı dene ayağı ile sekdikten önce miydi sonra mıydı pek hatırlamıyorum. Ben o şekilde geçmiştim bu bölümü.

aynı şeyi bende düşünmüştüm ancak beceremedim 2-3 kere daha deniyeceğim , teşekkürler önerin için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.