Şimdi Ara

Mafia II Joe's Adventures ne gıcık görevmiş silah satma görevi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsan yaparken bir düşünür.Nasıl bir görev o silah satma görevi yav.Oynarken binlerce kere şükrettim iyiki GTA diye birşey varmış diye.GTA'nın hiçbir görevinde bu kadar sinir olmadım.Resmen sinir krizlerine girdim.

Altında yavaş araba.Arabanın arkasına sürekli birşeyler takılıyor.Hatta araba bile takılıyor.

Arkanda silahlı adamlar.Benim görevi ilk deneyişimde adamlar arkadaki arabalara takılmışta ben hiç görmemişim.2. 3. 4. 5.lerde sürekli arkamdaydılar zaten 5 km gidemeden ölüyorumki.

Ne anlamı kaldı görevin.Silmekte istemiyorum ama beter etti beni.Hayatımda hile yaparak bölüm geçtiğim 2. oyun olacak heralde.Singleplayer'da bile hile yapmaktan hazetmiyorum ama bunda güçler çok dengesiz ve çok saçma.Hile yaptırtacak bana.

• mafia 2 ek yamasız hali süperdi. 3 tane yama yayınladı. biri sadece playstationlarda oynanabiliyor ve diğer ikiside o kadar beğendiğim yamalar değil. oyunun herzaman ilk yayımlanmış hali güzeldir. oynamasıda zevklidir. daha sonrada 2 pc için kurulan yamalar oyunu bozdu. he bide bu yamalarda araya movie girmiyor. girse cok güzel olabilirdi. resmen gta gibi olmuş yamalar.
  • Kötü demiyorum.Normal zorlukta oynadım ama adamın çok kolay ölmesi.Hatta tren kaçırdığımız bölümü son bölüm falan zannettim o derece (Adam sayısı + Tren için kapıyı açtıktan sonra gelen adamlar hem ateş edip hem koşarak üstüme saldırmışlardı).Dedim heralde bu kadar zor olduğuna göre son bölüm.

Şimdi silah satma görevini geçemiyorum ilerleyemeden ölüyorum zaten.Ne için bu kadar zor ki.Yapılmamış bir görev daha var ama ona taktım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakc-

Kötü demiyorum.Normal zorlukta oynadım ama adamın çok kolay ölmesi.Hatta tren kaçırdığımız bölümü son bölüm falan zannettim o derece (Adam sayısı + Tren için kapıyı açtıktan sonra gelen adamlar hem ateş edip hem koşarak üstüme saldırmışlardı).Dedim heralde bu kadar zor olduğuna göre son bölüm.

Şimdi silah satma görevini geçemiyorum ilerleyemeden ölüyorum zaten.Ne için bu kadar zor ki.Yapılmamış bir görev daha var ama ona taktım ben.

geçemediğin yerlerde trainer kullan kardeş.

• arkadaşlar ben süre yüzünden ek paketleri oynamadım biri bana spoiler butonu içinde joe nun ölüp ölmediğini söyleyebilir mi?
  • Arabadan in ve öldür ayrıca ana oyunun kadldığı yerden bir dlc yayınlayacaklardı noldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Arabadan in ve öldür ayrıca ana oyunun kadldığı yerden bir dlc yayınlayacaklardı noldu?

Öldürürseniz de zaman yetmiyor maalesef. Yeşil yavaş bir küçük kamyonet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Arabadan in ve öldür ayrıca ana oyunun kadldığı yerden bir dlc yayınlayacaklardı noldu?

Öldürürseniz de zaman yetmiyor maalesef. Yeşil yavaş bir küçük kamyonet.

trainer
  • trainersiz bitirmek istiyorum aslında :(
    Diğer keltoşun dlc si de bitti bi jjoe kaldı onda da takıldım.
  • Bende hileden hazetmiyorum single'da bile birkez yaptım o da Dead Space 2'de giysime puanları düzensiz verdiğimden ve silah seçimlerim yüzünden imkansız gibi birşeydi son bölüm.

Bu arada görevi geçtim youtube'dan izleyerek gene hile yapmadım.

Benim gibi yapamayan varsa o görevi şu videoyu izlesin.

Ayrıca bombalı aracı saniyede 35 km'nin altına düşmeden götürme görevi vardıki bundan gıcıktı ama onuda geçtim 15-20 denemeden sonra.

Şimdide süpermarket bölümünü bitirdim ev ikonuna gelip e'ye bastım ama yüklenmiyor.Her dakika yeni birşey.

Birde ben DLC'lerden ilk önce Joe's Adventures ile başladım. (Mafia II den sonra çıktıkları gün indirmiştim ama sarmadığı için silmiştim ikisinide.Şimdi ilk Joe's Adventures ile DLC'lere başladım)

• quote:

Orijinalden alıntı: Burakc-

Bende hileden hazetmiyorum single'da bile birkez yaptım o da Dead Space 2'de giysime puanları düzensiz verdiğimden ve silah seçimlerim yüzünden imkansız gibi birşeydi son bölüm.

Bu arada görevi geçtim youtube'dan izleyerek gene hile yapmadım.

Benim gibi yapamayan varsa o görevi şu videoyu izlesin.

Ayrıca bombalı aracı saniyede 35 km'nin altına düşmeden götürme görevi vardıki bundan gıcıktı ama onuda geçtim 15-20 denemeden sonra.

Şimdide süpermarket bölümünü bitirdim ev ikonuna gelip e'ye bastım ama yüklenmiyor.Her dakika yeni birşey.

Birde ben DLC'lerden ilk önce Joe's Adventures ile başladım. (Mafia II den sonra çıktıkları gün indirmiştim ama sarmadığı için silmiştim ikisinide.Şimdi ilk Joe's Adventures ile DLC'lere başladım)

Güzelniş. yeşil arabayı güçlendiriyor.

• Vallahi kardeş tek deneme de geçtim ben. Ama DLC dandik. Ne ya GTA ya yapılan ek görev modları gibi olmuş. Çok az intro var az video var görevler yazılı olarak veriliyor ve arcade öğeler yok süre yok kill streak falan yakışmıyor bu oyuna
  • gerçekten çok saçma anlamıyorum normal oyunda bu kadar çabuk ölmüyorduk bunda o kadar çok polis geliyorki insanın sinirleri bozuluyor.birde oyun kasıyor videodaki kadar hızlı olsa çatışırsın zevki olur. oda yok yani resmen rezalet yapmış 2k games.devamınının dlc side böyle olacaksa hiç olmasın.
  • Yav oyunu daha iyidi bayıyor görevler :@
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 24 Ocak 2013; 23:26:46 >
  • nasip olmadı şunu oynamak
  • joe nun maceraları update 4 var bende trainer yükleyince oyun çöküyor neden
  • Karlito Yalaréz kullanıcısına yanıt
    wwww.oyun indir vip torrent üzerinden indir oluyor dlc yama ben yaptım
  • f(x) kullanıcısına yanıt
    traneri ney arkadaş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.