Bildirim
Assassin's Creed Shadows nasıl olmuş?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Zenci Samurai nasıl olmuş? Assassin's Çöp Shadows.
-
Aynı oyun dinamiklerini her seride görmekten bıktım bir npc geliştirmek bu kadar mı zor bee, siyahi bir samuray olması da cabası farkındalık desem değil brotherhood oynarım tekrardan daha iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Assassin's Woke
-
Oyun görsel olarak harika. İki karakter olayını aslında güzel yedirmişler. Yav arkadaş ama yıl olmuş 2025 hala git 20 asker kes 10 tane şundan topla görevleri var ve tüm yan görevler böyle neredeyse. Hikayeleri görev yok neredeyse. Abicim 2004 yılı mi bu hala git topla getir git kes gel görevleri var Ubisoft ilginç gerçekten. AI hikaye yaz desen yazar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok iyi oyun boş boş eleştiri yapmayın
-
Ah zavallım ah.
-
Eğer gamer (lifeless) değilse biri bu oyun gayet iyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
oğlum yine ubisoft haterleri ağlamış yok oynanış aynı vs vs ne ekleyelim deseler saçma saçma şeyler atacaksınız ortaya ubisoft gayet işini yapıyor 1 zenci koydular diye her yerde woke sjw saçmalığı saçarak eşsiz bir tarihsel deneyimi kaçırıyorsunuz gerek ac valhalla odyseys hepsi insanlara bir şey katma açısından rdr 2 gow serisinden çok daha üstündür. bir de bu türklerde hiçbir şeyi beğenmeme egosundan gına geldi bir tane türk şirket böyle bir oyunun yüzde 1ini yapamaz.
-
Kardeşim hala su görevleri veriyor hikaye tam sürükleyici yok Ghost tsunami örnek alamamışlar benim çok eksikler var
-
Ulan cok mu sey istiyoruz?! 16 yy Japonyasi ve sadece japonlar olsun. Baslicam zencisine feminen egilimlerine batilisina bilmemnesine. Grafik ve diger sorunlari haric Ronin e bayildim ama arkadas... harbi biktim orda burda zikko batili gormekten. Soyle sık ormanlar, karli tipili daglar, deli gibi yagmur... Vadiler, nehirler, mezarlik ve tapinaklar. Her ekolu ogrenebilecegimiz dojolar. Fuuma ya da Hattori, samuray ve ya ronin. Elde fener gece gece dag yolu... Kyotodan Edoya ticaret. Ic savas, duello, suikast. Cok mu zor harbiden bi kar altinda Aizu ve ya 5 metrelik dalgalarin dovdugu Gairyu sahili? Kurgu ya da tarih farketmez yeter ki artik batili ve ya seytan olmasin yeter.
En Beğenilen Yanıtlar

Zenci Samurai nasıl olmuş? Assassin's Çöp Shadows.
|
Assassin's Woke |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X