Şimdi Ara

Assassin's Creed Unity mi? Gta 5 mi? Hangisi Önce Oynanmalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki oyunda bilgisayarımın sistemin özelliklerine uyuyor ama abimle bir türlü anlaşamıyoruz ben diyorum Assassin's Creed Unity abim diyor Gta 5 bu yüzden tartıştık bende dedim foruma konu açıyım hangisi daha iyi diyorlarsa onu alıcaz abim tamam dedi bu iki oyunu oynayan arkadaşlar hangisi öndedir ikisinde alacak kadar bütçemiz müsait değil birini önce alıp diğerini bir dahaki aya bekli iki aya sonra alıcaz yaz indirimleride bekleyemeyiz dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zevk meselesi ama GTA 5 al harika bir oyun olmuş. AC Unity daha önceki oyunların tekrarından başka birşey değil. GTA 5 efsane bir oyun hele orjinal alacaksan online serverları da çok aktif
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso60

Zevk meselesi ama GTA 5 al harika bir oyun olmuş. AC Unity daha önceki oyunların tekrarından başka birşey değil. GTA 5 efsane bir oyun hele orjinal alacaksan online serverları da çok aktif

Sonununda bugün gta 5 aldık hocam yüklemesi ne kadar uzun ya sabaha kadar bilgisayar açık kalıcak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueLost

quote:

Orijinalden alıntı: huso60

Zevk meselesi ama GTA 5 al harika bir oyun olmuş. AC Unity daha önceki oyunların tekrarından başka birşey değil. GTA 5 efsane bir oyun hele orjinal alacaksan online serverları da çok aktif

Sonununda bugün gta 5 aldık hocam yüklemesi ne kadar uzun ya sabaha kadar bilgisayar açık kalıcak

Ben 1 haftada indirdim AKK dolmuştu 3.5Mbps ile günde 5-6 saat indirdim 1 haftada falan bitti
  • AC Unıty bitirdim ben oyun , ac 3 ile aynı zamanda geçiyor ve hikayeyi tamamlıyor , kısa oyun ben 1 haftada bitirdim oyunu , ac sever biriysen eger bence mutlaka oyna, gta 5 açık dunya oyunu her zaman oynayabilirsin , ac unıty bitirip ondan sonra gta 5 kurmanı tavsıye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış Görücü

AC Unıty bitirdim ben oyun , ac 3 ile aynı zamanda geçiyor ve hikayeyi tamamlıyor , kısa oyun ben 1 haftada bitirdim oyunu , ac sever biriysen eger bence mutlaka oyna, gta 5 açık dunya oyunu her zaman oynayabilirsin , ac unıty bitirip ondan sonra gta 5 kurmanı tavsıye ederim

Şu ana kadar oynadığım assassin's creed serileri;
    Assassin's Creed 2
    Assassin's Creed Revelation
    Assassin's Creed 3
    Assassin's Creed Liberation Hd
    Assassin's Creed Black Flag
    Assassin's Creed Rogue
    En son rogue bitirdim ama abim assassins Creed oynama şekli aynı sürekli suikast yapmalar falan dediği için bizde gta 5 aldık ama bundan sonra muhakkak unity hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA V derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 3 vs Skyrim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abının dediği dogru mutlaka sonucta assasıanın her oyunu aynı gorevler vs , rogue black flagın kopyası gibi sadece zaman ve yer değişik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.