Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY (PS4) 13 KASIM 2014 (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.536
Cevap
22
Favori
82.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    L3 yada R3 tuşu ile yanıyordu ama öncesinden meşaleyi doldurmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zdbrg

L3 yada R3 tuşu ile yanıyordu ama öncesinden meşaleyi doldurmak lazım.

hocam kuusura bakma pc konusu sanıp lap diye atlamışım :D pc için hangi tuş takıldım kaldım orda.
  • Assassin’s Creed Unity dead kings dlc'sini oynamak için fazladan 25 tl vermeye değer mi beyler acil cevaplarsınız sevinirim :)
  • Daha önce oynadım Dead king dlcsini, bence fazladan 25 tl vermene değmez.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz olduğunu hatırlıyorum

• yalnız oyun baya zorlaşmış eski oyunlara göre ya.5-6 kişiyi aynı anda alamıyorum eğer güçlü olan adamlardansa.Hele uzaktan ateş etmeleri beni deli ediyor.Delik deşik oluyoruz yüreğiniz yiyorsa kılıçla gelin hababam ne uzaktan sıkıyorsunuz.Eski oyunda bu kadar fazla silah sıkmıyorlardı
  • bu oyun niye beğenilmemiş valla anlamadım.

Yaklaşık 30 saattir oynuyorum ve daha ana görevlerden sadece 7-8 tane yaptım.Full yan görevler,sosyal kulüp görevleri,suikast görevleri falan derken bir türlü ana görevlere geçemedim.

Daha bide dead kings bekliyor.

Adamlar mis gibi en az 40-50 saatlik oyun vermişler.

Şehrin büyüsüne,canlılığına,tasarımına,tarihi bilgilere girmiyorum bile
  • arkadaşlar merhaba bir yeri işgalden nasıl kurtarıyoruz bir türlü çözemedim bilen var mı?
  • Arkadaşlar oyunu bu yıl oynayan var mı? bir aralar sıkıntılıydı oyunun hala sıkıntısı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

Arkadaşlar oyunu bu yıl oynayan var mı? bir aralar sıkıntılıydı oyunun hala sıkıntısı var mı?

Ps4 Pro'da indirip denedim boost mod açıkken neredeyse sabit 30 fps oynatıyordu.Stabil sorunsuz.
  • Oyunu indiriyorum öyle yerden yere vurabilecek bir oyun muydu bakalım.
  • arkadaşlar pc de ilk 4 oyunu oynamıştım.

5.oyunu yani black flag'i de ps3 te oynamıştım.

şimdi ps4 aldım. devam etmek istiyorum seriye.

fakat hiç hesap satanı göremedim. ps store da da 55 tl.

55 lira değer mi? yoksa hesap satanınız var mı uygun fiyata?

• bcan402 kullanıcısına yanıt
    Aslında 3'lü pakethttps://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0001-CUSA02376_00-AC4ACUNACSYNEMEA çok daha iyi ama eskisi gibi fiyatlar düşmüyor 70'lere. 2. el pek satan olmuyor ama şansınızı deneyin kardeşlik ilanları başlığında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mraltun -- 26 Eylül 2018; 12:20:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mraltun

Aslında 3'lü pakethttps://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0001-CUSA02376_00-AC4ACUNACSYNEMEA çok daha iyi ama eskisi gibi fiyatlar düşmüyor 70'lere. 2. el pek satan olmuyor ama şansınızı deneyin kardeşlik ilanları başlığında.
    yazdık oraya da ama hiç ses yok.

olmadı 55 lira verip alacam başka çare yok.

• oyunu bitirdim. aslında bitmedi de. son 2 bölüm kalmıştı sinirlendim sildim. youtubedan izledim son 2 bölümü.

Oyun çok zor olmuş. combat eskisi gibi rahat değil.

güzel oyundu ama desmond olmadan olmuyor gibi. ben daha çok oyundaki şimdiki zamanı seviyordum.

bakalım syndicate nasıl.

• İşin teknik kısmından anlamam ama bitek bana mı öyle geliyor bu oyunun grafikleri syndicate'ten de, origins'ten de daha iyi. Hatta yeni nesilde bunun kadar iyisini gördüğümü hatırlamıyorum. Yeni çıkanrdam RDR 2 ve horizon'da çok iyi gözüküyor ama onları henüz oynamadığım için unity'den iyi mi değil mi bişey demiyorum.

• Assassin'S Creed Unity Sınırlı Süreliğine Ücretsiz Alırsanız Tamamen Sizin olacak Kaçırmayın Fırsatı.

• quote:

Orijinalden alıntı: DGNzr

Assassin'S Creed Unity Sınırlı Süreliğine Ücretsiz Alırsanız Tamamen Sizin olacak Kaçırmayın Fırsatı.

https://store.ubi.com/tr/assassin-s-creed--unity/56c4947a88a7e300458b45d6.html
    Kardeş bu kampanya bilgisayarı olanlar için. Sen yanlış yere yazdın. Burası Playstation bölümü

• asus1981 kullanıcısına yanıt
    Pardon :D

Ama Bilgisayarı ANA konusuna giremedim bir türlü.
  • Şu oyunda Arno kız peşinde koşmak yerine devrime direkt olarak etki etmiş olsa bambaşka bir unity oynuyor olabilirdik. Ama unity sadece Fransız devriminde geçen bir oyun olmaktan öteye gidemiyor.

AC3'te Connor bizde bu etkiyi birakabiliyordu, origins'te de keza o dönemde yaşanan siyasi olayların içerisine Bayek dahildi ve etki edebiliyordu. Burada ise bu yok. Fransız devrimi gibi bir konuyu atmosferini de oyunda saglamisken sadece background olarak kullanmak gercekten unitye yazık olmasına sebep oldu. O trailerlarda gösterilen hemen her şey boş çıktı.

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.