Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY TÜRKÇE YAMA (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
18
Favori
132.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oooooo said'ciğim yine gizli kapaklı planlar yapıp yeni bir projeye niyetlenmişsiniz.Şimdiden kolay gelsin diyorum.Fakat vakit sorunun vardı diye biliyordum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPOLİC_FR

Oooooo said'ciğim yine gizli kapaklı planlar yapıp yeni bir projeye niyetlenmişsiniz.Şimdiden kolay gelsin diyorum.Fakat vakit sorunun vardı diye biliyordum?

Ceviri yapmayacagim ben sadece ekibi yonetecegim ve cevirileri kontrol edecegim. O yuzden benim pek vaktimi yemeyecek abi. Gizli kapakli olmasina gelirsek de, bu ceviriyi yapmak benim degil ekip arkadaslarimin fikriydi. Uc hafta once aklimdan bile gecmezken onlardan birkaci gelip beni ikna etti bu ekibi kurmaya.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HK-47

quote:

Orijinalden alıntı: ALPOLİC_FR

Oooooo said'ciğim yine gizli kapaklı planlar yapıp yeni bir projeye niyetlenmişsiniz.Şimdiden kolay gelsin diyorum.Fakat vakit sorunun vardı diye biliyordum?

Ceviri yapmayacagim ben sadece ekibi yonetecegim ve cevirileri kontrol edecegim. O yuzden benim pek vaktimi yemeyecek abi. Gizli kapakli olmasina gelirsek de, bu ceviriyi yapmak benim degil ekip arkadaslarimin fikriydi. Uc hafta once aklimdan bile gecmezken onlardan birkaci gelip beni ikna etti bu ekibi kurmaya.:)

Alıntıları Göster
    Hadi bakalım kolay gelsin.Yalnız ekip kaç kişiden oluşacak,sayı belli mi?Kısa sürmesi herkesin tercihi bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPOLİC_FR -- 7 Kasım 2014; 14:03:52 >

• Kolay gelsin arkadaş. Zor bir iş gerçekten.
  • Selam Sait, diğer yamalarını da Türkçe olarak bitirmiştim. AC gibi bir seriyi çevirdiğiniz için teşekkürler ve bu çalışma için tebrik ederim sizi. Rogue ve Unity'i siz yamalamadıkça bitirmem yine (azcık oynarım). Konuyla ilgili gelişmeleri bana PM atarak belirtirsen sevinirim. Yama çıkınca BSC'de de elimden geleni yaparım. İyi çalışmalar.
  • Selamlar Said. Technogame olarak yamanızı, geçmişteki ve gelecekteki işlerinizi takip ediyoruz. Bu tarz projeleri her zaman destekliyoruz. Olabildiğince çok oyunun Türkçe olarak sunulması bizi gerçekten mutlu ediyor. Başarılarınızın ve projelerinizin devamını diliyorum.

Murat Gençoğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi welmour -- 8 Kasım 2014; 1:47:52 >
  • Desteği için herkese çok teşekkür ederim. Unity'yi ön siparişle aldım ama olur da resmi çıkıştan önce sızarsa o şekilde de indirip dosyalarını açmayı deneyeceğim. O zamana kadar elimizdeki Rogue metinlerinin küçük bir kısmını çevirmeye karar verdik, dediğim gibi Unity açıldığı zaman Rogue çevirisi Unity'nin bitişine kadar ertelenecek. Şimdilik gelişmeler bu kadar. Ekip arkadaşlarımı da dosyaları açarsak Unity'den çekeceğimiz ilk Türkçe ekran görüntüleriyle beraber duyuracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 8 Kasım 2014; 13:21:14 >
  • Kolay gelsin arkadaşlara. İşin ucunda Said varsa er yada geç biter bu yama
  • AC Unity'nin sızmasına az bir zaman kalmış diye duydum. Oyun çıkmadan önce dosyalarına erişme şansımız olacak ama tabii ki her zamanki gibi asıl çalışmamızı orijinal oyun üzerinden yürüteceğiz. Oyun zaten PS4 ve XBOX One için ön yüklemeye açılmış. Keşke PC'de de ön yükleme olsa da bir an önce açılabiliyor mu açılamıyor mu öğrensek, açılamıyorsa programcı arkadaştan yardım istesek.
  • Said kardeşimi kolay gelsin. furkan değer batman yamasını bitirecek mi? sorma şansın var mı? blogta pek mesaj yazmıyor. sorabilirsen sevinirim. hem nasıl yapacak sana yardımcı olacak ama arkham origins ne olacak teşekkürler.
  • Başladık sayabilirsiniz:)

ASSASSIN'S CREED UNITY TÜRKÇE YAMA

Proje Yöneticisi
    Said Sürücü

Çevirmenler ve Daha Önce Katıldıkları AC Projeleri
    Erkam Ali Dönmez (AC4 Proje Yöneticisi / AC2, Brotherhood, Revelations, AC3 Veritabanı Çevirmeni)
    Furkan Değer (AC3 Proje Yöneticisi)
    Irmak Kavasoğlu (AC4)
    Berkay Şahinoğlu (AC4)
    Yankı Doğan (AC2)
    Salih Günay (AC3)
    Arda Can Coşkun (Çeşitli AC videolarının çevirisi)

• Kolay gelsin arkadaşlar hepinize, şimdiden emeğinize sağlık.
  • AC Unity isminin geçtiği en sevindirici haber bu oldu benim için Merak la bekliyorum, kolay kolay gelsin.
  • Elinize kolunuza sağlık,başarılarınızın devamını diliyorum.
  • Kolay gelsin bekliyeceğim yamayı.
  • Umarım en kısa sürede çevirirsiniz.
  • Bu sefer kararlıyım bır tane Assasıan Creed oyununu Turkce yamayla bıtırecegım Ekıbe basarılar dılerım ;)
  • Tüm ekibe kolaylıklar dilerim;

@saidsrc
  • Kolay gelsin arkadaşlar.

Hemde merak ettiğim bişey vardır, bu firmalar neden orjinalinde bu işi yapmazlar ? bu serinin ülkemizde gayet iyi satış rakamlarına ulaştığını düşünüyorum.
  • KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Dublaj/Altyazı seçeneği eklenen diller; satış rakamları yüksek olan ülkeler. Maalesef Türkiye; oyun pazarında kayda değer bir orijinal kullanım oranı gösteremiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.