Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.906
Cevap
42
Favori
189.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Youtube'dan alıntı olması çevirinin yanlış olmadığı anlamına gelmiyor,
    Game Informer
    25 Things We’ve Learned About Assassin’s Creed Valhalla
    https://www.gameinformer.com/2020/04/30/25-things-weve-learned-about-assassins-creed-valhalla

14. Your longship has a crew, including warriors you can customize.

Nne zamandan beridir crew müfredat olarak çevriliyor? Mürettebat o. Neyi alkışlıyorsun kimin zekasına kinayede bulunuyorsun bir anlayabilsem.

• Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Üslubunuza.

Youtube da görünce alıntılamak istedim tamamını okumamıştım okuduktan sonra bi kaç yanlış yerini gördüm sonra(Alıntıdır) diye belirttim.

Yani orda Müfredat yerine hocam orası mürettebat olucak yanlış bir çeviri var isterseniz bi göz gezdirin desen tamam ama işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 1 Mayıs 2020; 22:10:21 >
  • TORU-NAGA kullanıcısına yanıt
    Mayıs ayı içerisinde bi Trailer daha geleceği söyleniyor.Aslında haziranda bi oyun içi gameplay bekliyorum ama Ubisoft bu.Origins çıkarken Diyalog seçimlerinden bahsedildiği zaman hikayede baya etki edeceği söyleniyordu sonra pazarlama stratejisi olduğu ortaya çıkmıştı malesef.Bu yazılanların ne kadarı doğru ne kadarı yanlış bi gameplay gelse az çok anlayacaz bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

13 müfredat değil mürettebat.
    Üslubumda birşey yok, sen pimpiriklisin ve kendi kafandan anlamlar yüklemişsin. Blokla geç benim yapacağım gibi, birbirimizin vaktini daha fazla çalmayalım.
  • Sana göre birşey yok ve burası internet ortamı yüz ifadeni mimiklerini göremeyeceğimiz için neyse.Blok çoktan geldi.

Çok zor değil yahu nazik olmak
  • AC Odyssey dlc leri güzel olsada insanı kapalı kutuda gibi hissettiriyor.
    Yeni küçük harita yerine ana haritaya yeni mekanlar ekleseler daha iyi olur bu yüzden yeni oyunun dlc lerine sıcak bakmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 2 Mayıs 2020; 1:11:21 >
  • odyssey cidden güzel oyundu bu oyunda inşallah güzel olacak.
    türkçe çıkmayacak diye ağlayanlarda oyun çıkana kadar hergün 1 saat ingilizce çalışsalar zaten ingilizceyi ciddi derecede öğrenirler. e bu devirde ingilizce bilmeyen mi kaldı dünyada ingilizcede en geride olan ülkelerden biriyiz cahillik paçalarımızdan akıyor. işin özü öğrenin bişey kaybetmezsiniz bu kadar cahilin arasında farkınız olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyor -- 2 Mayıs 2020; 1:10:44 >
  • Ufaktan yerimizi alalım. Ps e alamayız bunu pc den devam ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyor

odyssey cidden güzel oyundu bu oyunda inşallah güzel olacak.
    türkçe çıkmayacak diye ağlayanlarda oyun çıkana kadar hergün 1 saat ingilizce çalışsalar zaten ingilizceyi ciddi derecede öğrenirler. e bu devirde ingilizce bilmeyen mi kaldı dünyada ingilizcede en geride olan ülkelerden biriyiz cahillik paçalarımızdan akıyor. işin özü öğrenin bişey kaybetmezsiniz bu kadar cahilin arasında farkınız olsun.
    Dostum işin gerçeği ben Türkçe'sini zor anlayıp oynuyorum.
  • freqX kullanıcısına yanıt
    Konuşulanları anlamak ve konuşmak yazmaya göre zor katılıyorum. Dilbilgin iyi olabilir kelimeleri iyi biliyor ve yazıyor olabilirsin ama karşına bir İngiliz gelip konuştuğunda boş boş bakarsın suratına normaldir ama oyunlarda ingilizcede olsa altyazı var zaten. O yüzden hele ki insanların eve tıkılı kaldığı şu zamanlar dil öğrenmek için güzel bir fırsat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kirazoğlu video yapmış

• Son çıkan Origins ile Odyssey gayet güzel oyunlardı bu oyunda onlardan aşağı yanı olmayacak tema bakımından bana göre en güçlü tema vikingler olucak. Umarım RDR 2 gibi kamplar halinde gideriz tayfamızla sanki fragman da bana öyle bir his oluştu bakalım gameplay gelsin görücez artık.

seslendirmeyi keşke Travis Fimmel yapsaydı, şu epik sahneyi tekrardan yaşamak isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 2 Mayıs 2020; 21:0:32 >
  • Valla 7 mayısta merakla gameplay ini bekliyorum.Beklediğim oyunlar arasına girdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 3 Mayıs 2020; 14:41:44 >
  • Grafik motoru olarak Ghost Recon Breakpoint olanı kullansalar daha iyi olurdu. Origins ve Odyssey ışık süzmeleri ve güneş olmadıkça çok çirkin gözüküyor bazen. Pastelle boyanmış ağaçlar ve kalitesiz bitki örtüsü. Breakpoint'de hem kasvetli havayı daha iyi verirdi cıvıl cıvıl olmazdı zaten oyuncuların istediği de bu. Özel güçler görünmezlik yok şimşek atma yok alev topu gibi absürt şeyler koymasalar cılkını çıkartmasalar şu oyunun. Odyssey ile yeterince cıvıttılar. Parkur olayına diyecek zaten yok. 3. oyunda bile etraf ile etkileşime geçmesi ağacın dalına elini tümsek bir yerden güzel animasyon ile atlaması gibi şeyleri geri getirseler de karakterin ağırlığını hissetsek artık. Editör takımını değiştirmesi Ubisoftun ve birbiri benzeri oyunları görmeyeceğimizi söylemesi nedeniyle merak ediyorum doğrusu. İnşallah şaşırtır Ubisoft.
  • Şefik 'Rocko' Akkoç'un ele aldığı oyun hakkında bilgilendirici, güzel bir yazı var. Oyunu bekleyenlerin ya da oyunun nasıl bir şey olacağı hakkında Türkçe yazı arayanların ve oynanış mekaniklerini merak edenlerin okumasını tavsiye ederim.
    Red Bull
    Bir Viking Hikâyesi: Assassin's Creed Valhalla
    https://www.redbull.com/tr-tr/bir-viking-hikayesi-assassins-creed-valhalla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 3 Mayıs 2020; 19:19:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RxCan

Şefik 'Rocko' Akkoç'un ele aldığı oyun hakkında bilgilendirici, güzel bir yazı var. Oyunu bekleyenlerin ya da oyunun nasıl bir şey olacağı hakkında Türkçe yazı arayanların ve oynanış mekaniklerini merak edenlerin okumasını tavsiye ederim.
    https://www.redbull.com/tr-tr/bir-viking-hikayesi-assassins-creed-valhalla
    Güzel yazı olmuş. Kuzgundan bahsetmiş onun ismi var oyunda adı Raven.

• Sarohan kullanıcısına yanıt
    GR Breakpoint dünyası için bir oyunda gördüğüm en iyi grafikler diyebilirim oynarken bu dünyada bir far cry oyunu yapsalar diye düşünmüştüm bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

GR Breakpoint dünyası için bir oyunda gördüğüm en iyi grafikler diyebilirim oynarken bu dünyada bir far cry oyunu yapsalar diye düşünmüştüm bende.
    Evet. Primal 2 gelse şahane olur bence. Konsept güzeldi de DLC gibi yapmaları ve kısıtlı özellikler yüzünden heba olmuştu oyun.
  • Sarohan kullanıcısına yanıt
    Bende primalı hiç sevemedim far cryın orjinalinde silah vardır araç vardır primal bir far cry oyunu değil bence başka isimle çıkarılmalıyıdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.