Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.906
Cevap
42
Favori
189.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Assassin's Creed Valhalla Geleneksel Seviye Sistemine Sahip Olmayacak

Assassin's Creed Valhalla kreatif direktörü Ashraf Ismail oyunun seviye sistemini detaylandırdı.

Belirtilene göre Assassin's Creed Valhalla serinin bir önceki oyunları Origins ve Odyssey'deki gibi standart seviye ilerlemesi, hangi ekipmanı kullanacağınızın belirlenmesi ve hangi düşmanların size zorluk yaşatacağı unsurlarını içeren geleneksel seviye sistemi sahip olmayacak.

Yeni oyunda sayılardan çok güç ön planda olacak. Bu da açtığınız yetenekler ve aldığınız ekipmanların gücünüzü belirleyen başlıca unsurlar olacağı anlamına geliyor.

Bununla birlikte artık ana görevler için gerekli olan seviyeye ulaşabilmek için yan görevler ile aktivitelerde seviye kasma zorunluluğu kalkıyor. İsteyen hikayeye odaklanabilecek ve yan görevler ile aktiviteler opsiyonel olarak bulunacak. Oyuncuların oyunu oynama şekli konusunda tamamen özgürlük sunulacağı belirtildi.

Assassin's Creed Valhalla bu yılın sonlarında PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak.(Bsc Alıntıdır)
    www.bolumsonucanavari.com
    Assassin's Creed Valhalla Geleneksel Seviye Sistemine Sahip Olmayacak
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_Valhalla_Geleneksel_Seviye_Sistemine_Sahip_Olmayacak-101256.htm

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    Heh şöyle ya one öyle exp kas kas level atlama olayı bu çok daha iyi olmuş bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ana karakteri kadin secebiliyor muyuz odyssey gibi acaba? Bilgi verildi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz göstermediler ama kadın karakterin olacağı doğrulandı.

• quote:

Bununla birlikte artık ana görevler için gerekli olan seviyeye ulaşabilmek için yan görevler ile aktivitelerde seviye kasma zorunluluğu kalkıyor. İsteyen hikayeye odaklanabilecek ve yan görevler ile aktiviteler opsiyonel olarak bulunacak.

Vay be Amerikayı yeniden keşfediyorlar sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

Ana karakteri kadin secebiliyor muyuz odyssey gibi acaba? Bilgi verildi mi?
    Odyssey benzeri oyunun başlancıgında seçebiliyoruz. Fakat Odyssey gibi farklılık göstermeyecek karakter isimleri bile aynı sadece cinsiyet farklı olmuş olacak.
  • Steam'e çıkmıyormuş...
  • Odysseyde kassandra oynamıştım ama bu oyunda erkek seçilir yaşanmışlıklar var.
  • Ana karakter Eivor hakkında bilgi var mı? Bayek, Aya, Kassandra hakkında çizgi romanlarda bilgiler vardı çok yabancı karakterler değillerdi. İlk defa mı göreceğiz? Var mı bilgisi olan

• quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Odysseyde kassandra oynamıştım ama bu oyunda erkek seçilir yaşanmışlıklar var.
    Her ne kadar farklı karakter seçimleri olsa da lorea göre Kassandra ana karakterdi. Bu oyunda da Eivor olacak gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Her ne kadar farklı karakter seçimleri olsa da lorea göre Kassandra ana karakterdi. Bu oyunda da Eivor olacak gibi duruyor

Alıntıları Göster
    Erkek karakterin de kadın karakterin de adı Eivor. Yani ana karakter odysseydeki gibi bir tanesi olacak diye bir durum yok. Tek karakter var. Cinsiyetini biz belirleyebiliyoruz.

• Originsi bitirememiş, Odysseye yeni başlamış ve çok beğenmiş biri olarak Valhalla’yı büyük beklenti ile bekliyorum. Tabii bu Nors mitolojisine ilgim olduğundan da olabilir.
    Öncelikle serinin bir ac oyunu oşarak çok farklı olduğunu düşünüyorum. Başka isimde yapılmış olsa seriyi seven daha çok olabilirdi. Bu sefer de çok satmazdı 😄
    Ama yeni mekanikleri beğendim. Animasyonları biraz daha düzeltseler, çok daha zevk aldığım bir oyun olacak.
    Originsi hikaye akışı ve ana karaktere ısınamama durumundan bitiremedim
    Odyssey ise şu an gayet iyi gidiyor. DLCleri de alacağım gibi duruyor.

Uplay fiyatı da şu anki kura göre iyi. Direkt ana oyunu mu yoksa ultimate ile mi alsam karar veremedim. Önceki oyunlardan tecrübeli arkadaşlar eğer season passi sonra alırsak bir kaybımız oluyor mu? Pre-order hediyeleri ya da skin vs. gibi şeylere önem vermiyorum. Başka bir kaybımız yok ise seasonpass çıkınca almak daha mantıklı duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

Erkek karakterin de kadın karakterin de adı Eivor. Yani ana karakter odysseydeki gibi bir tanesi olacak diye bir durum yok. Tek karakter var. Cinsiyetini biz belirleyebiliyoruz.

Alıntıları Göster
    İyi de loreda hangisi olacak, sonuç olarak Alexious'un alternatif evren hikayesi olması gibi onlardan bir tanesi de alternatif evren olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

İyi de loreda hangisi olacak, sonuç olarak Alexious'un alternatif evren hikayesi olması gibi onlardan bir tanesi de alternatif evren olacak.

Alıntıları Göster
    O kadar detaylı bir bilgim yok. Ama bunun için de öyle bir şey planlayabilirler.

• Odyssey de sistemim ultra da 60-70fps de kaymak gibi akıyordu umarım yine 60fps alırız çok büyük fark olmaz her halde.

• Oyungezer'in dergisinde okuduğuma göre bu sefer ikisi de lore'da kabul görecek karakter olacakmış. Nasıl olacağını spoiler olur diye açıklamamışlar.

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiddler0 -- 4 Mayıs 2020; 18:43:1 >
  • Evet hem oyunun hikayesini kassandra ya göre yap hemde kadın karakter seçiminin fazla olması bizi şaşırttı açıklamasında bulun.
    Ubi kafası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 4 Mayıs 2020; 22:0:36 >
  • Oyunun çıkış tarihi için 16 Ekim diye sızıntı olmuş bir perakendeci internet sitesinde sonra hemen kaldırmışlar. Cyberpunk üstüne bu oyun, baya verimli geçecek sonbahar.
  • Oyun ülkemizde çok seviliyor, çok büyük AC kitlesi var yıllardır sevilen bir seri dedim maalesef ki yıllardır AC oyunu Türkçe yok dil seçeneklerinde yeni gelicek AC oyunu Türkçe gelicek mi diye sordum.

maalesef ki kötü haber bu cevabı aldım Ubisoft Support'tan

''I sincerely apologize for the delayed response. Support has been extremely busy as of late working to answer the copious amount of support cases that are coming in. I’m afraid that Support does not have any unannounced game information to share at this time. Please keep an eye on the game’s forums, official website, and social media channels for any new announcements! Thank you!''
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.