Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.906
Cevap
42
Favori
189.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trailer bana AC Revelations hatırlattı. Trailer a bakınca sanki ordu yönetebiliyormuşuz gibi geldi. Eğer Mount and Blade deki gibi ordu yönetme varsa oyun daha da güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Undisclosed

Trailer bana AC Revelations hatırlattı. Trailer a bakınca sanki ordu yönetebiliyormuşuz gibi geldi. Eğer Mount and Blade deki gibi ordu yönetme varsa oyun daha da güzel olur.
    Olacak hocam açıkladılar, bende en çok burasını merak ediyorum, hatta yağmaladığımız kaynaklarla kendi yaşadığımız köyü vs geliştirebilecekmişiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

Olacak hocam açıkladılar, bende en çok burasını merak ediyorum, hatta yağmaladığımız kaynaklarla kendi yaşadığımız köyü vs geliştirebilecekmişiz..

Alıntıları Göster
    Öyleyse çok iyi. Hatta iş kale kuşatmaya kadar gitse iyi olur aslında :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Undisclosed

Öyleyse çok iyi. Hatta iş kale kuşatmaya kadar gitse iyi olur aslında :D

Alıntıları Göster
    kale kuşatmada var hocam o da açıklandı
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Oyunda o zaman yok yok .Açıklamaları okuyacak fırsatım olmadı pek sadece trailer ı izledim. Sistemim kaldırsa daha iyi olacaktı ama 😀 şu şartlarda sistem güncelleme de zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Undisclosed -- 1 Mayıs 2020; 5:10:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sevgili günlük, 2018 Nisan ayında dolar 4TL'ydi, bugün 7TL, bakalım oyun çıktığında ne kadar olacak, şuan oyun 269TL, %20 indirimle 215TL oluyor, oda 30.7$ ediyor, bu mesajımda tarihe not olarak düşsün, 6 ay sonra tekrar kontrol ederim.
  • Nerde eski Ac oyunları, nerde Ezio Audutore de Firenzeler.

Şuan Ac 2 oynuyorum ve mükemmel bir oyun yapmış ubisoft. Böyle güzel oyunları nasıl mahvediyolar anlamak güç.

• Bu haşhaşileri de bitiremediler gitti. Mekan, kıyafet değişik; onun dışında oyunun temeli aynı... Atla, zıpla, suikast düzenle, birilerini yakala, yüksek bir yerden kuş bakışı yap tamamdır...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ac 1-2-brotherhood-revelations hepsini kendi çıktığı zamanlarında bayıla bayıla oynadım. Ondan sonra çıkan 3-unity-syndicate-black flag hiç birinden memnun kalmadım. Ama gel gelelim son 2 oyunda oyunun gidişatını evrildiği tarzı da çok sevdim. Çünkü yenilik şart bu tarz oyunlarda, originste özellikle piramitler, Mısır beni çok etkilemişti. Aynı şekilde odyssey de güzel oyun. Ben valhalladan çok şey bekliyorum çok da güzel bir oyun olacağını düşünüyorum son 2 oyunun biraz daha iyisi olsun yeter.

• Ya arkadaş nerede templar'lar, nerede suikastçiler? Nerede hikaye derinliği? Nerede gizli yapılan suikastler? Gizli suikastlerin yerini her kılıç darbesinde çıkan çocuk oyunu gibi XP yazıları aldı. Level yetmeyen düşmanları gizlice öldürememek nedir ya Bu seri benim gözümde artık assassin's creed değildir artık. Nerede ilk oyunun ağırlığı, nerede son çıkan oyunlardaki saçma sapan duf duf dış dış diye giden abartılı vurma ses efektleri.
  • Yorumlara bakınca anladım ki Ubisoft başı çeken firmaymış haberimiz yok her alanda fanatik agresif tipler doluşmuş, oyunlar eğlenmek için bizimkiler ise birbirine sataşma derdinde

2015'te çıkan Witcher'dan daha iyi olacağını belirten bile olmuş sanırım kendisi Ubisoft için çalışıyor, neyse cidden şu aynı oyun mantığını bırakıp tam anlamıyla o oyuna ait bir kişilik getirsinler en ufak laf etmeden alırım ama niyeyse Fc Primal'ı 4'ün üzerine kaplayan ve son oyunları kopyalamanın üzerine gidemeyen bir şirket için fazla beklentim yok,yine her şeyi denedikleri bir oyun görmek büyük hayal kırıklığı yaşatır

Ayrıca bu lafları Ubisoft'un bana yedirmesini çok isterim bekliyoruz bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 1 Mayıs 2020; 10:6:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Smiley. kullanıcısına yanıt
    Standart alın hocam. Tüm DLC'ler çıktıktan sonra indirim gelir nasıl olsa. O zaman season pass alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawsford27 -- 1 Mayıs 2020; 16:22:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawsford27

Standart alın hocam. Tüm DLC'ler çıktıktan sonra indirim gelir nasıl olsa. O zaman season pass alırsınız.
    AC de pek öyle olmuyor standart sürüm 120 liraya düşüyor gold sürüm herşey dahil 140 oluyor ama season pass tek başına 100tl den satılıyor uzun süre.
    Ubi bize özel fiyat yapmasa 420tl standart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 1 Mayıs 2020; 18:31:58 >
  • Assassin's Creed Valhalla'da Çift Kalkan Kullanabileceksiniz

Assassin's Creed Valhalla'nın kreatif direktörü Ashraf Ismail, oyunun savaş sistemi hakkında yeni bilgiler paylaştı.

Belirttiğine göre, oyunda neredeyse her silah, dual-wield kombinasyonunu destekleyecek. Yani isterseniz iki elinize de kalkan alıp savaşa girebileceksiniz. Dual-wield savaş sırasında her elinde birer tane olmak üzere iki silah kullanma tekniğidir.

"Baltayı fırlatabilme oyunda sahip olacağınız bir yetenek. Ayrıca dual-wield oyunun savaş sisteminin önemli bir parçası ve oldukça geniş seçenekler sunacak. Hemen hemen sahip olduğumuz tüm silah kombinasyonları ile dual-wield yapabileceksiniz. Eğer aynı anda iki kalkan kullanmak istiyorsanız, bunu yapmanıza olanak sağlayacağız."

• Assassin's Creed Valhalla'da erkek veya kadın ana karakter seçerek oynayabileceksiniz ve Eivor adlı ana karakteri canlandıran iki isim de açıklandı.

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]
    www.bolumsonucanavari.com
    Assassin's Creed Valhalla'da Ana Karakteri Canlandıran İsimler Magnus Bruun ve Cecilie Stenspil
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_Valhallada_Ana_Karakteri_Canlandiran_isimler_Magnus_Bruun_ve_Cecilie_Stenspil-101225.htm

• Gameinformerın oyun hakkında derlediği 25 bilginin Türkçe'ye çevrilmiş hali.(Alıntıdır)

1-Ana karakterimizin adı Eivor(Avor diye okunuyor).
    2-Karakterimizin cinsiyetini belirleyebiliyoruz.
    3-Karakterimizin fiziksel özelliklerini(saçı,kıyafeti,yüz boyasını vb) ayarlayabiliyoruz.
    4-Oyun Norveç ve İngiltere yarım adasına geçecek.
    5-İngiltere bölgesinde 3 büyük şehir var:Londra,Winchester,Jorvik.
    6-Çift el kuşanma özelliği var ve bu özelliği istediğiniz silahlarla farklı kombinler oluşturabiliyorsunuz.(kalkanı ayrı kılıcı ayrı).
    7-Her kıyafet parçası ayrı ayrı eşsiz olacak.
    8-Silah ve giysilerimiz geliştirmeye ve kişiselleştirmeye açık olacak.Oyunun başından aldığınız bir silahı oyunun sonun kadar kullanabileceksiniz.
    9-Klasik yetenek ağacı olacak.
    10-Başarımlarınız daha çok kıyafetinizi ve yeteneklerinizi etkileyecek.(Karakter leveli arka planda olacak sanırım).
    11-Düşman çeşitliliğinin üzerinde çok durulmuş.
    12-Yağma var ve yağma yerlerine gitmek için gemimizi kullancağız.
    13-Gemimizde müfredatımız olacak ve kişiselleştirilebilir olacak.
    14-Savaşlar büyük yer kaplayacak ve yağmada farklı kale saldırısında farklı türde savaşlar olacak(Bannerlordtaki haydut sığınağı baskını ve kale kuşatmasındaki farkları düşünün.)
    15-Kendi yerleşkemizi kurabiliyoruz.
    16-klanındaki askerler kurduğun yerleşkede yaşayacaklar.
    17-Assasins ve Templars olayları yine olacak.
    18-Karakterimiz de bir assasin olacak ve hidden blade kullanacak.
    19-Oynadığımız tarihte İngilter'de Wessex krallığı hüküm sürecek,başlarında ise Kral Alfred olacak.
    20-Layla'nın hikayesi(günümüz kısımları) kaldığı yerden devam edecek.
    21-Oyunu Ubisoft Montreal geliştiriyor.(Daha önce Black Flag ve Originsi geliştiren ekip.).
    22-Ayrıca gelişim sürecinde Montreal stüdyosuna 12 farklı ekip yardım etmiş.
    23-Oyun Crossgen olacak yani yeni nesil konsollara da gelecek.
    24-Oyun pc,xbox one ve ps4'e çıkış yapacak.
    25-Oyun 2020 Holiday sezonunda çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 1 Mayıs 2020; 21:13:23 >

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    13 müfredat değil mürettebat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-10

Assassin's Creed Valhalla'da Çift Kalkan Kullanabileceksiniz

Assassin's Creed Valhalla'nın kreatif direktörü Ashraf Ismail, oyunun savaş sistemi hakkında yeni bilgiler paylaştı.

Belirttiğine göre, oyunda neredeyse her silah, dual-wield kombinasyonunu destekleyecek. Yani isterseniz iki elinize de kalkan alıp savaşa girebileceksiniz. Dual-wield savaş sırasında her elinde birer tane olmak üzere iki silah kullanma tekniğidir.

"Baltayı fırlatabilme oyunda sahip olacağınız bir yetenek. Ayrıca dual-wield oyunun savaş sisteminin önemli bir parçası ve oldukça geniş seçenekler sunacak. Hemen hemen sahip olduğumuz tüm silah kombinasyonları ile dual-wield yapabileceksiniz. Eğer aynı anda iki kalkan kullanmak istiyorsanız, bunu yapmanıza olanak sağlayacağız."

ilk defa bir "Assassin's Creed" oyunu için heyecanlandım

• quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

13 müfredat değil mürettebat.
    Bu nasıl bir zeka

Yaptığım paylaşım Youtube dan Alıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 1 Mayıs 2020; 21:26:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Prometheus-

Gameinformerın oyun hakkında derlediği 25 bilginin Türkçe'ye çevrilmiş hali.(Alıntıdır)

1-Ana karakterimizin adı Eivor(Avor diye okunuyor).
    2-Karakterimizin cinsiyetini belirleyebiliyoruz.
    3-Karakterimizin fiziksel özelliklerini(saçı,kıyafeti,yüz boyasını vb) ayarlayabiliyoruz.
    4-Oyun Norveç ve İngiltere yarım adasına geçecek.
    5-İngiltere bölgesinde 3 büyük şehir var:Londra,Winchester,Jorvik.
    6-Çift el kuşanma özelliği var ve bu özelliği istediğiniz silahlarla farklı kombinler oluşturabiliyorsunuz.(kalkanı ayrı kılıcı ayrı).
    7-Her kıyafet parçası ayrı ayrı eşsiz olacak.
    8-Silah ve giysilerimiz geliştirmeye ve kişiselleştirmeye açık olacak.Oyunun başından aldığınız bir silahı oyunun sonun kadar kullanabileceksiniz.
    9-Klasik yetenek ağacı olacak.
    10-Başarımlarınız daha çok kıyafetinizi ve yeteneklerinizi etkileyecek.(Karakter leveli arka planda olacak sanırım).
    11-Düşman çeşitliliğinin üzerinde çok durulmuş.
    12-Yağma var ve yağma yerlerine gitmek için gemimizi kullancağız.
    13-Gemimizde müfredatımız olacak ve kişiselleştirilebilir olacak.
    14-Savaşlar büyük yer kaplayacak ve yağmada farklı kale saldırısında farklı türde savaşlar olacak(Bannerlordtaki haydut sığınağı baskını ve kale kuşatmasındaki farkları düşünün.)
    16-klanındaki askerler kurduğun yerleşkede yaşayacaklar.
    17-Assasins ve Templars olayları yine olacak.
    18-Karakterimiz de bir assasin olacak ve hidden blade kullanacak.
    19-Oynadığımız tarihte İngilter'de Wessex krallığı hüküm sürecek,başlarında ise Kral Alfred olacak.
    20-Layla'nın hikayesi(günümüz kısımları) kaldığı yerden devam edecek.
    21-Oyunu Ubisoft Montreal geliştiriyor.(Daha önce Black Flag ve Originsi geliştiren ekip.).
    22-Ayrıca gelişim sürecinde Montreal stüdyosuna 12 farklı ekip yardım etmiş.
    23-Oyun Crossgen olacak yani yeni nesil konsollara da gelecek.
    24-Oyun pc,xbox one ve ps4'e çıkış yapacak.
    25-Oyun 2020 Holiday sezonunda çıkacak.

Seride "Yenilik" olarak rpg/strateji demirbaşı olan bu ikisi göze çarpıyor,ama bir companion seçeneği düşünülmemiş,Norveç diyor ama karda kayak,kızak yolculuğu vb. bahsedilmiyor,enazından Troll olayına girişsinler umarım yoksa içerik çok zayıf kalıyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.