Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.906
Cevap
42
Favori
189.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: warchief46

Ben de ona (Revelations'daki Ezio) benzettim

valhalla o sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: bero 20

2020 holiday diyor çıkış, haziran ya da temmuzda geliyor mu bi de
    O Holiday bizim tatil sezonu değil, Noel öncesi alışverişe hazırlık anlamında tatil sezonu deniyor. Yani Kasım ayı, ama Origins ve Odyssey Ekim'de çıkmıştı bu da belki Ekim'de çıkar.
  • Yine origins ve odyssey gibi mitolojik saçmalıklar içeren, serinin ruhundan tamamen kopmuş çöp bir ac geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 30 Nisan 2020; 19:27:36 >
  • Oynanış olarak Witcher 3’den daha iyi bir oyun geliyor. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • josrdr kullanıcısına yanıt

Trailer ambiyansı Revelations trailerına çok benziyor. Orada da Altair, Ezio'ya görünüyordu. Burada da Ezio yeni karaktere görünüyor olabilir.
  • Türkiyeye özel fiyatlandırma varmış sanırım. Amerikan sitesinde oyun 119 dolarmış.

Ne olurdu fiyatlandırmanın yanına türkçe seçeneğinide ekleseydiniz bi Godsızlar
  • Ah ah nereden nereye. Bir şu trailer'a bakın bir de son çıkan çöplere;
    Assassin's Creed DEyoutube
    Assassin's Creed Revelations - E3-Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=8-Ixo7QXw_E

• warchief46 W kullanıcısına yanıt

2:35'teki sahneyi diyorsanız bence o Odin tasviri. Kıyafetinde zaten Nors mitolojisinden semboller var.
  • Neredeyse iki katı fiyata gold edition almaya değer mi? Yoksa standart alıp geçmelimiyim? %20 indirimle fena düşmüyor aslında.
  • hocam daha 2 gün önce izledim

ah ah nereden nereye
  • İzlerken aklıma sürekli Vikings geldi Severiz böyle ortamları. Cgi a iyi abanmışlar baya etkileyici duruyor. Şu ambiansın yarısını verebilsinler bana yeterli. Bu arada ana karakteri The Last Kingdom da ki Ragnar'a benzettim ben. 1.25 deki elemanda Rollo'ya benziyor.

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]

• Bu origins ile başlayan yeni seriyi ben hiç sevemedim ya,herşeyi değiştirmişler hiç güzel olmamış.Eski seriler unity hariç çok daha iyiydi.Tarihte ileri doğru gidiyoduk niye bir anda en başa döndük anlamadım.Kadim uygarlıklar anlatılıyodu ne oldu onlara,hikayeyi kestirip attılar.Origins çöplüğünden sonra bırak satın almayı torrent bile indirmem artık bu seriyi.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Mitolojiyle aram hiç yok, o yüzden böyle bir tahmin yaptım. Ama sizin dediğiniz doğru galiba, o görüntüden sonra "Odin bizimle" diyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]

• Xbox Series X Oyun Sunumu 7 Mayıs'ta Düzenlenecek,Assassin's Creed Valhalla oynanış videosu da 7 Mayıs'taki sunumda paylaşılacak. Türkiye saati ile 18:00'da başlayacak sunum YouTube üzerinden.

canlı olarak izlenebilecek.
    www.bolumsonucanavari.com
    Xbox Series X Oyun Sunumu 7 Mayıs'ta Düzenlenecek, Üçüncü Parti Oyunlara Odaklanacak
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Xbox_Series_X_Oyun_Sunumu_7_Mayista_Duzenlenecek_Ucuncu_Parti_Oyunlara_Odaklanacak-101188.htm

• Yine bir copy paste oyun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

En iyi demesek

Alıntıları Göster
    beğenmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: AlfaAdam

Yine bir copy paste oyun.
    Ucuz ve kârlı oluyor,yoksa hersene bir tane çıkartamazlar zaten.
  • Bu sefer altindan kalkamayacaklar bence.Hypelanmadim.Donemine göre hidden blade cok saçma olmuş vikinglerde o teknoloji ne arar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 30 Nisan 2020; 20:26:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fragman aşırı derecede hellblade kokuyor gibi geldi bana
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.