Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.906
Cevap
42
Favori
189.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu tam anlamıyla rpg yapmışlar anlaşılan. Ben açıkçası assain-templar olayını skyrimdeki loncalar gibi istediğimiz tarafı seçebileceğimiz şeklinde olsun isterdim ama zor o
    Game Informer
    25 Things We’ve Learned About Assassin’s Creed Valhalla
    https://www.gameinformer.com/2020/04/30/25-things-weve-learned-about-assassins-creed-valhalla

https://press-start.com.au/features/2020/05/01/we-spoke-to-assassins-creed-valhallas-creative-director-ashraf-ismail-and-got-all-the-juicy-new-game-details/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 30 Nisan 2020; 18:56:44 >

• Konuyu editledim.Gözden kaça bir bilgi varsa etiketlerseniz eklerim.Benden şimdilik bu kadar
  • Türkçe yoksa yine 28 Tl olana kadar almam zaten yaması anca çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Daha önce sızıntılarda böyle bir şey söylendiğini hatırlıyorum hocam ancak şu röportajda aksi söylenmiş. Mitolojiyi arka planda tutup hikayemizi pekiştirmede kullanmışlar anladığım kadarıyla. Gidip Odin ile selamlaşıp çay, kahve içemeyeceksiniz ancak Odin'e olan inancınız ile güç bulacaksınıza getirmişler galiba

https://www.gamespot.com/articles/why-assassins-creed-valhalla-dev-isnt-worried-abou/1100-6476654/

• 2020 holiday diyor çıkış, haziran ya da temmuzda geliyor mu bi de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yine de çoook büyük hayallere kapılmayın derim.İlk iki oyunun üstüne yeni özellikler ekleyip,temayı Viking ve İngiltere olarak değiştirip önümüze sunabilirler.Ubisoft bu çok büyük hayaller kurmayın.

Bakalım şaşırtacaklar mı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RxCan

Daha önce sızıntılarda böyle bir şey söylendiğini hatırlıyorum hocam ancak şu röportajda aksi söylenmiş. Mitolojiyi arka planda tutup hikayemizi pekiştirmede kullanmışlar anladığım kadarıyla. Gidip Odin ile selamlaşıp çay, kahve içemeyeceksiniz ancak Odin'e olan inancınız ile güç bulacaksınıza getirmişler galiba

https://www.gamespot.com/articles/why-assassins-creed-valhalla-dev-isnt-worried-abou/1100-6476654/
    Hocam genelde fantastik öğeleri dlc lerde yapıyorlar. Origins ve odyssey de böyle olmuştu en azından.

• Assassin's Creed değil bu. İsim sattırıyor diye ismi bu sadece.
  • Videoda vikingler şöyle dinsiz böyle imansız deyip onlara harp ilan eden adam Büyük Alfred'miş. Bu sebeple oyunun geçtiği tarihler 850-900 yılları arası.

Oyun daha önce revelations, black flag ve origins'i de yapan Eşref İsmail Efendi'nin ekibinin liderliğinde geliştiriliyormuş.
  • keremec kullanıcısına yanıt
    Umarım ek içerik olarak dolu dolu getirirler buna da. İskandinav mitolojisini, Viking dönemlerini çok seven birisi olarak her konuyu derinlemesine görmek, içine girmek isterdim bu oyunda.
  • Para cepte kaldı, bu sene Cyberpunk dışında türkçe çıkan bir oyuna yatırırız artık

Gidipte Türkçe olmayan bir oyuna minimum 269 Lira bayılacak kadar kafayı yemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 30 Nisan 2020; 19:3:7 >
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Trailerın senaryosunda bile kolaya kaçıp revelationsdan kopyalamışlar bu biraz endişelendirsede ac oyunu ac oyunudur eski oyunlara benzerlik hep oldu olacak.
  • RxCan kullanıcısına yanıt
    Bi an heveslendim☹️

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 2:35 deki ezio mu la
  • En son Black Flag'ı oynamıştım. Viking teması hoşuma gitti.

• Ben de ona (Revelations'daki Ezio) benzettim
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın da dediği gibi ek paketlerle birlikte İskandinav mitolojisiyle ilgili içerikleri bol bol getirirler diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Rock

izlediğim en iyi ac fragmanı diyebilirim ben hype aldım
    En iyi demesek

• Çok ümitliydim fakat o kadar etkilenmedim. Originsi sevmiş, Odyssey'i ise daha oynamamış birisi olarak oynanış videoları ve içeriğini bekleyeceğim. Uplay kuponu ile uyguna gelse de Steam'de olmaması üzdü. Beklemedeyim.
  • Güya ubisoft türkiye için özel sosyal medya hesapları açınca umutlanmıştık ama yine türkçe desteği yok oyunda

Ayrıca standart sürüm ve diğer sürümler arasında uçurum fark var.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.