Şimdi Ara

ASSASSİNLER BURDA TOPLANSIN WE PROBLEMLERİMİZİ BURDA ÇÖZELİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BİLENLER BİLMMEYENLERE ANLATSIN ASSASİN PRTYSİ KURALIM WE SORUNLARIMIZI KENDİ ARAMIZDA ÇÖZELİM

• Takılmak isterdim ama karus
  • OLSUN SENLE PRTY YAPAMASAK BİLE SORUNLARIMIZI PAYLAŞABİLİRİZ BİZ IRKÇI DİİLİZ
  • Bençok uzun bir süre assas oldum. Hatta bütün charlar elimden geçmiştir. Sorunlarınız nedir merak ettim. Elimden geldiğince cevaplayabilirim.
  • assasian olarak full plate mi yoksa goblinmi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalcinca

assasian olarak full plate mi yoksa goblinmi??

bence önce goblin çünkü hem mana,hp,dex ve light flame glacier resist veriyor ve +6 armor oluyor
    ama +7/12 dex, pvp de +7/12 hp daha iyi ama lvlin yüksekse öyle
    bu arada pvp de dex bonuslar işlemez, str ve mp de öyle
    ama chitin goblin bulursan kaçırma :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sneet -- 15 Eylül 2005, 12:51:44 >
  • chitin goblin daha ucuz bişi yokmu lvl 43 için full platenin defansı az geliyo artık paramda yok çıplak dolaşacam artık en iyisi

quote:

Orjinalden alıntı: sneet

quote:

bence önce goblin çünkü hem mana,hp,dex ve light flame glacier resist veriyor ve +6 armor oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

chitin goblin daha ucuz bişi yokmu lvl 43 için full platenin defansı az geliyo artık paramda yok çıplak dolaşacam artık en iyisi

quote:

Orjinalden alıntı: sneet

quote:

o da bişeymi ben lvl 49um, 50 olcam azkaldı, hala half-plate kullanıyorum :)
    fakirliğin gözü kör olsun

goblin kas chitin çıkabilir, bana 2 kere çıkmıştı eski charda bide warriorda çıktı ama bidahada çıkmadı :)
    full plate de çıkabilir hiç değilse satarsın

ama bisürü goblin parçaları toplayıp satarsan belki daha karlı çıkarsın ben sırf parçalardan 4m kazanmıştım tanesi 50k dan.. kapış kapış alınıyo valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sneet -- 15 Eylül 2005, 15:08:02 >

• CİTİN GOBLİN KAÇTANEDE BİR ÇIKAR SİZCE.FULLLEDE RAZYIZ :))BAYA BASMAK LAZIMMI
  • walla bana bir kere ( şansa ) abyss geldi. onu da yanlışlıkla bastım.
    rogue chitin çıktı onu +3 yaptım ilerde giyicem inşallah...
    YAŞASIN ABYSSS

bu arada LeMan diye clan kurdum.
    assasin clanıydı ama bikaç tane priest mage falan aldım isteyen gelebilir
  • s.a beyler bende areste 46 lvlım kendıme gore bır clan arıyorum onerıcegınız bır clan varmı
  • ben yakında 45+ clan kuruyom genelde 2 den takılkcaz benım clanı oneririm
    beyler ben benım sword breakerlara posıon damge ekledım artık ıskalamaya başladı bazen 35 60 gibi komik damageler wertebiliyo bence eklemeyin posıon damage ben şahsen pişman olum

• [Deleted by Admins]
  • Merhaba ben yeni uyeyim BERAMUS ta level 50 carım var ve gorev hakkinda bilgi almak istiyorum nassil olcek bu is digerlerinden farkli asıp kesmek yok yardımcı olursanız sevinirim.
  • mrb arkadaşlar ben de xigenonda assas'ım... lvlim 41..... ama üstümde hala goblin var full plate lerde çok pahalı....
  • Birisi rouge eşyelarının fiyatı düşürsün ya.Sanki çok para kazanıyoruzda bizim eyşalar çok pahalı.Mageler şanslı alanla kes para yap Birini bir çözüm bulsun şu fiyatlara
  • cypher'a gelin. Hepinizi kuşatayım. Lvl 60 asasinim var. 2 elinde de shard +8 üstü paso chitin shell. gelin size de bulalım
  • ArkadasLar size bir fikrimi payLasmak istiyorum bakın assassin yada archery farketmez ama bence level 51 e kadar normal takılın işte hp 90 geri kalan dex daha sonra sitede upgrade de verilen şekilde gidin ve kendinize plate armor upgrade edip dex basın +6 ya cıkmak gercek den kolay yontemi alt kısımlarda verilmiş +6/10 dex ile daha sonra gidip expleri sıfırlayın ve paper denilen yani fulll dex calısın takılarınız 6 dex bonus ve yukarısı olunca gercekten cok mukkemmel damage verirsiniz avantajı 52-53 de uruk ları b r yontemi ile mana harcamadn kesersiniz ve cok yuksek damage vurursunuz dez avantajı ise buff olmadan koLay yatarsınız ama 1500 buff ile golemde kesebiLirsiniz eLinizde iron crossbow +6 oLdugu taktirde tabi daha iyi yayLarda oLur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: slithice

cypher'a gelin. Hepinizi kuşatayım. Lvl 60 asasinim var. 2 elinde de shard +8 üstü paso chitin shell. gelin size de bulalım

kardeş eger ciddiysen bana fp verebilirsin.ezik ezik dolaşıoz yardım et şu kardeşine.
  • fp ler cok palı deil eskiden uskoda 100k a bile bulabiliodun artık simdi ooo bilmiom ne kadr ben bıraktım ama myko da hersey cok ucuz ya walla cok güselll
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.