Şimdi Ara

ASSASSİNLER BURDA TOPLANSIN WE PROBLEMLERİMİZİ BURDA ÇÖZELİM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rugbyboy

server:ares
    ırk:el morad
    lvl:38
    isim: MagicRouge_TR

walla ben kabul ederim her türlü öneriyi. ares serverında el morad olanlar nicklerini yazarsa iletişim kurabiliriz.

bana öye geliyoki bu arkadaşın Macig_Power_TR adında bi charı daha var mage. 3 novayı kullanıyodu. gmlere mail attım ama ne oldu bilmiyom. burdan spike olduğu çok açık belli. emin olun gme şimdiden yazdım maili

• abi bu konuyla ilgisi yok ama bir şey sormak istitorum bu knight empire benim bilgisayarda yükü ama ekran kartı yetmiyo bu knight kaç ekran kartı alırsam çalışır
  • bnm ekran kartı onboard çözünürlük çok kötü.ama çalışıyor hep takılsada.celeron 1000 bnm ki hemde
  • bnm ekran kartı onboard çözünürlük çok kötü.ama çalışıyor hep takılsada.celeron 1000 bnm ki hemde
  • En az 128mb lık bir ekran kartı şart.Bununla birlikte Fx5200den aşağı bir ekran kartı olması da zorlanmasına sebep oluyor.Düşük çözünürlük maximum grafik ayarlarında takılmadan 128MB geforce4 mx440 ekran kartında oynanıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkene

walla bana bir kere ( şansa ) abyss geldi. onu da yanlışlıkla bastım.
    rogue chitin çıktı onu +3 yaptım ilerde giyicem inşallah...
    YAŞASIN ABYSSS

bu arada LeMan diye clan kurdum.
    assasin clanıydı ama bikaç tane priest mage falan aldım isteyen gelebilir

BEN GEÇEN GÜN 50 TANE ABYSS KIRDIRDIM BÜTÜN PARAM BİTTİ DEDİMKİ HERALDE Bİ KAÇ TANE CHİTİN ÇIAKR LAN İBSAFF BİR TANE BİLE ÇIKMADI HEP POT CRYSTAL HELMET FELAN ÇIKTI O KADAR
  • Ya arkadaşlar öncelikle herkese selam bende assassin im XIGENON da lvl 40 bende Full Plate Armor giyiyom üst taraf +6 alt taraf +5 falan filan goblini 100 m ye satıyolar assassin için en iyi kıyafet hangisi? ve de bıçak bende 2 tane +8 Stilllo var
  • abiler soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim 128 mb de kesin açılır dimi zor olsada. peki bu celeron ve rem kaç olması gerekiyo
  • 58 level paper Asssasinim (heaL 60'da ßlraktlm .) üstümde +8 +7 plateler var dex ßonuSLu Cz'de ßi ishe yarlOLar ml ? yOksa chitin'e dönüp armOrLara hp mi ßasim ?
  • ya bu Chitin elbiseler Full Plateler nerden çıkıyo yada hangi canavardan bilen varmı?
  • abiler ben şu nu anlamıyorum şu wariyorlar bizden güçlü diyorlar. onların hiç bir özelliği yokki.bizde süre dolmuyo diyolar.e bizde bi spake büyüsünü müvuracaz. bürsürü büyü var onları da vuracaz. onlarda defans çok diyolar bizde kendimize 400 defans basarız böyle onları ezerizde ben bi comboyu bilmiyotum, biri bana anlatsa çok sevaba girer

• ya baba kendın full plate al.. +6 weya +7 ye bas en karlısı oyle... bu arada dex basmayıda unutma...+7 basarsan baya para edıo sana bol sans
  • bu wariyorlarla kapışıp bi yenem
  • Size Bir Soru Size Göre Hangisi Daha Akıllıca

Şimdi 55 de Son vuruş açılıyor Spike buradan sona gelen skill pointleri explorer mı vermek yoksa archeriye mi vermek Düşünün taşının bi Cewap Verin :) Bakalım ne gibi Bir sonuca varıcaz.. KonuylA ilgili Yorumda Bulunun Herkese Tşekkür Ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLack34gLe -- 28 Ekim 2005, 14:44:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayucuk

Size Bir Soru Size Göre Hangisi Daha Akıllıca

Şimdi 55 de Son vuruş açılıyor Spike buradan sona gelen skill pointleri explorer mı vermek yoksa archeriye mi vermek Düşünün taşının bi Cewap Verin :) Bakalım ne gibi Bir sonuca varıcaz ama sadece yorum yapıcı olsun şimdiden tşk.

explore daha mantıklı.. archera verince düşük lvl skilleri açılır ve o lvlde işine yaramaz ama explorerda cure skilleri açılır biri malice gibi debufflardan kurtulmanı sağlarken diğer cure diasesse skillide hpni etkileyen debufflardan kurtulmanı sağlar
    o yüzden ya archer / explorer olacaksın yada assasin / explorer yoksa en iyi avantajlarını kaçırmış olursun

• Dex assasın+55 lvl+goblın plate set=
  • Arkadaşlar Benim Kardeşimin Charı Assassin Skill Bug ile Spike'ı açmış [Kulağını Çektim Skill Bug Yüzünden] ama anlamadığım spike [%600 damage] skili ile goblinlere 800 vuruyor bu nedendir elinde 2 tane +8 stiletto var.. Ben buna şaşırdım daha fazla olması lazım değilmi yani ne de olsa en son skill bu..?_
  • ben 42 lik assasin im elimde 76 atacklı +8 ve 67 atacklı +7 var dts lere ve lamia lara 1000 ve 800 arası vuruyorum 35 büyüsüyle atağım 374
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lekbu

58 level paper Asssasinim (heaL 60'da ßlraktlm .) üstümde +8 +7 plateler var dex ßonuSLu Cz'de ßi ishe yarlOLar ml ? yOksa chitin'e dönüp armOrLara hp mi ßasim ?

baba su paper assassinden memnunmusun peki yani iyimi olme falan kolay olmuo demi
  • iki nedeni war birincisi elindekiler çok iyi silahlar değil birde dex e lwl düşük tamamen bu yüzden...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.