Şimdi Ara

ASSASSİNLER BURDA TOPLANSIN WE PROBLEMLERİMİZİ BURDA ÇÖZELİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mtuzel

fp ler cok palı deil eskiden uskoda 100k a bile bulabiliodun artık simdi ooo bilmiom ne kadr ben bıraktım ama myko da hersey cok ucuz ya walla cok güselll

valla cypher da baya pahalandı herşey artık ben bile takip edemiom
  • quote:

Orjinalden alıntı: azizpeder

Forumda karakter yapılandırma konusunda okumuşsunuzdur belki. Hani üç çeşit assassin var ya. Biri normal, biri full plate ve öbürü plate. Bu plate i deneyen var mı acaba. Statları sıfırlatıp full dex yapmayı düşünüyorum da acaba çok zor mu oluyo acaba plate assassin?

ben çok gördüm genelde okcular oluyo iyi para kasıyolar
  • yardım beyler combo nasıl yapılıyor tam olarak yardımwetseniz
  • beramus maradonda +7 blade +6kukry +6 chrystal robe +7 dex pentlant satmaktayım.acil para lazım. takas yaparım.+7 claever. yada +6 reduce li bardish e ihtiyacım var ilgilenenler poeticlike@hotmail.com dan ulaşabilirler.(lütfen biri yardım etsin :-((
  • aslında bu oyunda türkler çok fazla biz fiyatları aşağı çekersek fiyatlar baya düşer diye bekliyorum ama organize olmamız lazım..
  • ben cok denedim 10 kat asağısına bile sattım ama fayda yok goren olmuyo malzemeyi çünkü ilk acan alıyo. 3 snye durmuyo . . . bir kac kiişiyle olcak iş deil . .. .
  • beyler ben aasasienim sorularınız sorabilirsinniz bana

• abiler ben statları sıfırlatacam nerden oluyo yanlış vermişm sıfırlatmak istiyorum
  • server:ares
    ırk:el morad
    lvl:38
    isim: MagicRouge_TR

walla ben kabul ederim her türlü öneriyi. ares serverında el morad olanlar nicklerini yazarsa iletişim kurabiliriz.
  • abiler statlar nerde sıfırlanıyo 90 cana geri kalanını dex e verecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: rugbyboy

server:ares
    ırk:el morad
    lvl:38
    isim: MagicRouge_TR

walla ben kabul ederim her türlü öneriyi. ares serverında el morad olanlar nicklerini yazarsa iletişim kurabiliriz.

kullandığın skilli sansurlemişsin ama 100 mana gitti yazıyo acaba bu skill ne olabilir? :)))
  • abiler lütfen cevap yazın şu statları nerden sıfırlatacam yanlış vermişim dexe verecem lütfen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • Orjinalden alıntı: sneet

bence önce goblin çünkü hem mana,hp,dex ve light flame glacier resist veriyor ve +6 armor oluyor
    ama +7/12 dex, pvp de +7/12 hp daha iyi ama lvlin yüksekse öyle
    bu arada pvp de dex bonuslar işlemez, str ve mp de öyle
    ama chitin goblin bulursan kaçırma :D

ring pendant ve beltlerdeki işe yaramı ve bundan emin misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amboleos -- 22 Ekim 2005, 8:53:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: slithice

cypher'a gelin. Hepinizi kuşatayım. Lvl 60 asasinim var. 2 elinde de shard +8 üstü paso chitin shell. gelin size de bulalım

ii geleyim baba lvlim 46 ve hicbiseyim yok daha sword breaerla oynuom gerci +7ler ama olsun insan utanıo:D cahrın adı _desann
  • quote:

Orjinalden alıntı: black jack

abiler lütfen cevap yazın şu statları nerden sıfırlatacam yanlış vermişim dexe verecem lütfen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kaptan kunabarl moradonda git ona redistrubte experience point de sıfırlıo ustundeki esyaları cıar ama once
  • sağol abi cevap yazdığın için
  • ya beyler bu full plate ler olsun chitin olsun çok paha lı nerde baksak milyon(fiyatları vermeyim çünkü her yer aynı değil) para istiyolar buna bi çözüm bulamazmıyız bulamazsak batarız....!
  • combo nasıl yapılır bilen varsa adam gibi anlatsın bi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sertacecemis

Birisi rouge eşyelarının fiyatı düşürsün ya.Sanki çok para kazanıyoruzda bizim eyşalar çok pahalı.Mageler şanslı alanla kes para yap Birini bir çözüm bulsun şu fiyatlara

katılmıyorum . areste mage im var. ne kescende ne parası çıkcak. tüm değerli itemler apostan düştü bana. kolaysa sen çıkar
  • quote:

combo nasıl yapılır bilen varsa adam gibi anlatsın bi demişsin benım lvl 58 assaın war dıez de we benım ozel combom once thurst -- spike sorada allah ne werdıyse
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.