Şimdi Ara

ASSASSİNLER BURDA TOPLANSIN WE PROBLEMLERİMİZİ BURDA ÇÖZELİM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar ful plateleri nerden çıkarabiliriz?
  • ben de assasin im ama elimde hala 2li sb +7 var. bir türlü para bulamıyorum
    yeni silah almaya bir +6 mirage alabilsem yeter ama para yapamıyorum birtürlü.
  • arkadaşlar asas ların expoleri buyusunde cure var o n eişe yarıyoo bilen var mıı?
  • Beyler dex assasin kötü deil arkadaş +6/10 setlerle lvl 33 de spikela dk ya 1700 falan koyuyo (elinde +6kukrş ce +7 sb var) bence solo en iyi dex assasin takılır
  • assasindim dün gece okçu oldum her zaman okçu daha ii
  • yaw bi soru sorucam ama size kesin çok saçma gelicek..
    assassin bi char ın skill lerinde str ye vermek gerekirmi daha fazla zarar vermek için???
    1 haftadır fln oynuyorum bu char ı lvl 34 oldum ve bunu da FRP gibi düşünüp str ye de puan verdim baya...
    ama biraz önce aklıma geldi yanlışlık yapmış olabiliceğim
    bi cvp yazın plsss skill point leri sıfırlatayımmı yoksa doğru yoldamıyım ???????

• arkadaşım bak şimdi rogulerin atağını arttırmak için senin sadece dex e vermen gerekiyor str ye int e veya mp ye vermen durumunda sadece stat pointleri heba edersin başka bir işe yaramaz stat sıfırlattıp

bence 92 hp ye kadar verip geri kalanını sadece dex e vermendir.. bu 92 aslında sadece 60 olup sheel giyebilemen için istersen daha fazla versin ama dex e ne kadar az verirsin atağın o kadar çoq düşecektir unutma
  • birşey daha eklemek istiyorum arkadaşlar elimde +8 sw war yok steletto war yok o war yok bu war bence kasmayın elinizde olduça daha fazlasını istiyorsunuz her insan gibi :D benden söylemesi elinize ne alırsanız alın karşınıza sağlam bir yaratık çıkınca ve siz kesemeyince baya bi soğuyorsunuz :D benim çok başıma Geldide o yüzden şey ettirdim
  • fp ler trollden bolca dusuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayucuk

arkadaşım bak şimdi rogulerin atağını arttırmak için senin sadece dex e vermen gerekiyor str ye int e veya mp ye vermen durumunda sadece stat pointleri heba edersin başka bir işe yaramaz stat sıfırlattıp

bence 92 hp ye kadar verip geri kalanını sadece dex e vermendir.. bu 92 aslında sadece 60 olup sheel giyebilemen için istersen daha fazla versin ama dex e ne kadar az verirsin atağın o kadar çoq düşecektir unutma

çok saol abi

• bence siz beni kasın daha 32 lewelim
  • ama ben togue istiyorum warriror değil hep warrior çıkıyo ya da presy
  • niye rogue malları pahalı yaaaaaaafv
  • Daha bende anlayabilmiş değilim
  • [Deleted by Admins]
  • rogue itemleri pahallı çünkü zor bulunan türden mesala bi dex 6'yı kolay kolay bulumassınız ama str 6 hemen hemen her yaratıktan çıkar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.