Şimdi Ara

Aston Martin Vanquish Duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni 2013 Vanquish, Aston Martin model yelpazesinde DBS’nin yerine geçti ve sınırlı sayıda üretilen One-77 süper otomobilin ve V12 Zagato’nun hemen altına yerleşti.

2013 Vanquish’in en dikkat çekici ve çarpıcı özelliği, yeni ve şık karbon fiber gövdesi. Yeni otomobil, sadece 77 adet üretilen One-77’den ilham ve tasarım öğeleri alarak yaratılmış.

DBS ile kıyaslandığında her açıdan büyüyen yeni Vanquish’de kabin ve bagaj alanı da genişlemiş.

Vanquish, Aston Martin’in 6,0 litrelik V12 motorunun geliştirilmiş daha güçlü bir versiyonunu kullanıyor. Motor gücünü Touchtronic adında altı vitesli otomatik şanzıman ile arka tekerleklere aktarıyor.

V12 motor artık 570 beygir güç ve 620 Nm tork üretiyor ve bu sayede otomobil 0’dan 100 km/s’ye 4,1 saniyeden ulaşıp 295 km/s azami hıza çıkabiliyor.

Deri ve Alcantara kokpitte, 1000 wattlık Bang & Olufsen BeoSound 15 hoparlörlü ses sistemi ve Garmin uydu navigasyonu öne çıkan özellikler arasında bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 2 Temmuz 2012; 17:23:26 >

• Bende 1 haftadır....bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pershing105 -- 2 Temmuz 2012; 18:45:01 >
  • İşte canlı resmi de geldi. Dün Zürih havaalanında çektim. Araç yakından öyle böyle değil, bildiğin uçak olmuş, dev gibi baktıkça bakası geliyor insanın. Bununla beraber Vantage ve DB9 da sergileniyordu ama ben en çok Vanquish'e hayran kaldım. Yok böyle bir makine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci541 -- 23 Şubat 2013; 21:49:27 >

• muazzam
  • quote:

Orijinalden alıntı: erci541

İşte canlı resmi de geldi. Dün Zürih havaalanında çektim. Araç yakından öyle böyle değil, bildiğin uçak olmuş, dev gibi baktıkça bakası geliyor insanın. Bununla beraber Vantage ve DB9 da sergileniyordu ama ben en çok Vanquish'e hayran kaldım. Yok böyle bir makine.

• Çok çekici bi vitrin aracı, ama 570PS lik son hız neden max 295km?

Adamlar BMW 328 + 50PS ekleyip 300km buluyorlar
  • Oyyy oyy bune yav bunun içinde yatarım ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

30.000 €'dan satışa çıkarsa, çok satar.

• quote:

• quote:

Ona o para verilmez gider jetta alırım diyenler gelir birazdan.
  • tasarım berbat.
  • Hayran kalmamak elde değil gerçekten,takıldım kaldım ekran başında
  • quote:

Orijinalden alıntı: basketbol6

quote:

Ona o para verilmez gider jetta alırım diyenler gelir birazdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

Çok çekici bi vitrin aracı, ama 570PS lik son hız neden max 295km?

Şu araba bende olsa 120yi geçmesem yine takmam diyecek 1000 kişi bulabilirim sana:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

tasarım berbat.

Resimlerden her ne kadar güzel görünse de insana biraz sıradan gelebiliyor ama yanındayken bu düşüncenin kesinlikle değişeceğine eminim. Sanat eseri gibi bir şeyle karşı karşıya kalıyor insan, ayrıca alışageldiğimiz araçlardaki kısıtlamaların hiçbiri olmadığı için insan daha bir şaşırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erci541

quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

tasarım berbat.

Resimlerden her ne kadar güzel görünse de insana biraz sıradan gelebiliyor ama yanındayken bu düşüncenin kesinlikle değişeceğine eminim. Sanat eseri gibi bir şeyle karşı karşıya kalıyor insan, ayrıca alışageldiğimiz araçlardaki kısıtlamaların hiçbiri olmadığı için insan daha bir şaşırıyor.

• bir kaç resimde benden

• quote:

Şener Bey ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.