Şimdi Ara

Astra 1.3 CDTI vs. Citroen 110 bg. HDI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2005 astra-H 1.6 Njoy SP sahibiyim.fazla kilometre yaptığımdan artık benzin masrafıyla başa çıkamıyorum ve bu aracımı satıp, 2.el dizel almaya karar verdim (keşke bütçe yetse de sıfır alabilsem) astra ve C4 arasında kaldım.astra yı cok seviyorum ama dün C4 ile test sürüşü yaptım ve çekişi çok hoşuma gitti.sizce hangisi eğer;
    1.kullandığınız yollarda rampa çok ise, (bu benim için çok önemli)
    2.yakıt ve performans dengesi sizin için önemli ise,
    3.arabadan çok tıkırtı gelmesini istemiyorsanız,
    4.iki sene boyunca astra ile yatıp kalkmışsanız ve biraz da bağlanmışsanız hangisini seçerdiniz? astra mı C4 mü?şimdiden teşekkürler..

• Astra Bence C4'den daha başarılı bir araç. Ancak motorunun 1.3 olması beni hep düşündürmüştür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs1905

Astra Bence C4'den daha başarılı bir araç. Ancak motorunun 1.3 olması beni hep düşündürmüştür.
    performans hariç diğerleri için ASTRA,
    performans konusunda şüphesiz C4, astra kendine yetebilse de C4ün keyfi farklı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fircam

performans hariç diğerleri için ASTRA,
    performans konusunda şüphesiz C4, astra kendine yetebilse de C4ün keyfi farklı..

Alıntıları Göster
    ama astra sonra devirleniyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: frk96

ama astra sonra devirleniyor...

Alıntıları Göster
    c4 ün kalitesi konusuında bir kez daha düşün ?asrtadan sıkılmışındır eğer otomatik istemiyorsan tercih çok. ben olsam astra yada corolla tercih ederdim.auris de güzel ancak çok pahalı arcına göreeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: drberti

c4 ün kalitesi konusuında bir kez daha düşün ?asrtadan sıkılmışındır eğer otomatik istemiyorsan tercih çok. ben olsam astra yada corolla tercih ederdim.auris de güzel ancak çok pahalı arcına göreeee

Alıntıları Göster
    aurisi bende sevdim
  • quote:

aurisi bende sevdim

Alıntıları Göster
    Ben olsam satmazdım, 2.el dizel ise kesinlikle almazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umit

Ben olsam satmazdım, 2.el dizel ise kesinlikle almazdım.

Alıntıları Göster
    2. el dizele bende güvenemiyorum. ama 2. el dizel fiyastlarına bakıyorum hiçte ucuz değil. dizel aracı 50.000 den sonra satmak gerekiyor galiba.yoksa satmak sıkıntı yaratabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: drberti

2. el dizele bende güvenemiyorum. ama 2. el dizel fiyastlarına bakıyorum hiçte ucuz değil. dizel aracı 50.000 den sonra satmak gerekiyor galiba.yoksa satmak sıkıntı yaratabilir

Alıntıları Göster
    C4 TE ASTRA KADAR BAŞARILI VE KALİTELİ BİR ARAÇTIR. İÇ DİZAYNI MÜKEMMEL VE İŞÇİLİKTE BİR O KADAR KALİTELİ. FARKLI BİR HAVASI VAR BEN KENDİM TEST ETTİM. AYRICA MOTOR OLARAK TA KEYFİ BAŞKADIR. HDI MOTOR TAM BİR GÜÇ VE TORK DİNAMİĞİ GERÇİ 1.3 E GÖRE YAKIT FAZLADIR. BENCE ZOR TERCİH
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkaymak

C4 TE ASTRA KADAR BAŞARILI VE KALİTELİ BİR ARAÇTIR. İÇ DİZAYNI MÜKEMMEL VE İŞÇİLİKTE BİR O KADAR KALİTELİ. FARKLI BİR HAVASI VAR BEN KENDİM TEST ETTİM. AYRICA MOTOR OLARAK TA KEYFİ BAŞKADIR. HDI MOTOR TAM BİR GÜÇ VE TORK DİNAMİĞİ GERÇİ 1.3 E GÖRE YAKIT FAZLADIR. BENCE ZOR TERCİH

Alıntıları Göster
    bence astra c4 ten kaliteli.ama şu motorla c4 hızlıdır
  • quote:

bence astra c4 ten kaliteli.ama şu motorla c4 hızlıdır

Alıntıları Göster
    c4 teki motorla kıyaslanmaz. 1.3 cdti bence.
    al 110 hp yi arabaya binmenin keyfini yaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırıkdiş

c4 teki motorla kıyaslanmaz. 1.3 cdti bence.
    al 110 hp yi arabaya binmenin keyfini yaşa

Alıntıları Göster
    astrayada 1.7 litrelik 110 ve 125 hp lik motorlar geldi.Fakat türkiyede yok.Olsa nasıl satardı
  • quote:

astrayada 1.7 litrelik 110 ve 125 hp lik motorlar geldi.Fakat türkiyede yok.Olsa nasıl satardı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: frk96

olsa da satamazdı, motor 1.6lt'den büyük olduğundan bi sonraki ötv dilimine girdiğinden araç baya pahalı olacaktı, satılmayacaktı malesef...

bu arada, ikinci el dizel almayan arkadaşların çekinceleri ne ki?
    turbo mu?
    50bin km'de ne oluyo?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: frk96

olsa da satamazdı, motor 1.6lt'den büyük olduğundan bi sonraki ötv dilimine girdiğinden araç baya pahalı olacaktı, satılmayacaktı malesef...

bu arada, ikinci el dizel almayan arkadaşların çekinceleri ne ki?
    turbo mu?
    50bin km'de ne oluyo?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bence araç pahalıysa bi hikmeti var böyle rekabetin yaşandığı bir otomobil dünyasında opel yada vw neden arçaları pahalı sizce??uzun süre kullanımdan sonra fark ozman belli oluyor!Ve de bu araçlar çok kaliteli donanım zayıf olabilir ama fiat ta çalışan bir arkdaş var dı kalite farkını anlattı ve dumur oldum sen fazla para veren insanlara gülersin şaşarsın belki ama... sen kullanılan kablonun kaportanın kalitesin aracı uzun süreler kullanınca anlayabilirsin ancak .Bu şekilde kendini kanıtlamış araçlar var piyasa da.VW yada toyota gib v.s pahalıysa vardır bir hikmeti

• bence yeni 307 HDI 110hp premium almanı tawsiye ederim..saydıklarından çok daha başarılı ve karizmatik bir araç!!
    quote:

Orjinalden alıntı: fyrat13

2005 astra-H 1.6 Njoy SP sahibiyim.fazla kilometre yaptığımdan artık benzin masrafıyla başa çıkamıyorum ve bu aracımı satıp, 2.el dizel almaya karar verdim (keşke bütçe yetse de sıfır alabilsem) astra ve C4 arasında kaldım.astra yı cok seviyorum ama dün C4 ile test sürüşü yaptım ve çekişi çok hoşuma gitti.sizce hangisi eğer;
    4.iki sene boyunca astra ile yatıp kalkmışsanız ve biraz da bağlanmışsanız hangisini seçerdiniz? astra mı C4 mü?şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutosmancabbar

bence yeni 307 HDI 110hp premium almanı tawsiye ederim..saydıklarından çok daha başarılı ve karizmatik bir araç!!
    quote:

Orjinalden alıntı: fyrat13

2005 astra-H 1.6 Njoy SP sahibiyim.fazla kilometre yaptığımdan artık benzin masrafıyla başa çıkamıyorum ve bu aracımı satıp, 2.el dizel almaya karar verdim (keşke bütçe yetse de sıfır alabilsem) astra ve C4 arasında kaldım.astra yı cok seviyorum ama dün C4 ile test sürüşü yaptım ve çekişi çok hoşuma gitti.sizce hangisi eğer;
    quote:

Orjinalden alıntı: mahmutosmancabbar

bence yeni 307 HDI 110hp premium almanı tawsiye ederim..saydıklarından çok daha başarılı ve karizmatik bir araç!!

307 1.6 HDI, Astra CDTI'dan sadece performans konusunda üstün.
    yol tutuş, kalite vs. Astra her zaman önce oldu, yapılan testler de bunun kanıtı...

• quote:

quote:

yol tutuş, kalite vs. Astra her zaman önce oldu, yapılan testler de bunun kanıtı...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fircam

quote:

opel kaliteli

• quote:

Orijinalden alıntı: MaVi.

quote:

Orjinalden alıntı: fircam

quote:

opel kaliteli

Alıntıları Göster
    "performans" arıyorsan peugeot 307 HDI; "astradan vazgeçemem" diyorsan değiştirme; astra al; opel kaliteli; doğru; ancak bir firmanın "yapabildikleriyle" değil; "yaptıklarıyla" hatırlanması gerekir; opel in "çok konforlu; çok kaliteli; çok donanımlı" araçlar yapabileceği doğru; ama bunun "çok ekonomik" "olmayacağı" da doğru; burası bir "hayal kurma forumu" değil; o yüzden karşılaştırdığımız araçlar "vw touareg 150 bg mi yoksa opel frontera 150 bg mi" tarzında değil; hatta farklı araçların aynı motor hacmi; aynı performansa sahip araçları bile değil; herşeyi "bütçemize göre" ayarlamak zorundayız; ve işte bu yüzden "astra 1.3 CDTI" yla "citroen 1.6 110 ps"yi karşılaştırmak durumunda kalıyoruz; citroen i geçtik; 307 nin donanımında ve ataklığında bir astra için ne kadar fazla ödemen gerektiğini bilmiyorum; ama oldukça fazla ödemen gerektiğini tahmin ediyorum; opel bizim ülkemizde bir tutku; yani hiç arabası olmayan da; yllarca otomobil kullanmış olan da (bu her marka için geerli hemen hemen; ama hem opel topicinde olduğumuz; hem de bu durumun opel için biraz daha belirgin olduğu için söylüyorum) "şu kadar param var; hangi opel i almalıyım" diyebiliyor; "otomobil kullanmak" için kriterin "opel kullanmak"sa (ki sorundan opel e; en azından astraya sempatin olduğu; vazgeçmeyi pek istemediğin; ama yine de gözü kapalı "opelden başkasına binmem" demediğin belli oluyor); o zaman hemen astra al; ama maksadın hem ekonomi; hem performans hem kaliteyse "kalite" kısmında bütün opelciler "opel" dese de "performans" konusunda 307 yi bi daha düşün; "astra 1.3 ü içinden; ama trafikte eugeot 307 yi arkadan görmek" mi; "307 yi içinden; çok sevdiğin 1.3 astrayı trafikte aynadan görmek" mi; seçim senin

• quote:

Orijinalden alıntı: barkodd

"performans" arıyorsan peugeot 307 HDI; "astradan vazgeçemem" diyorsan değiştirme; astra al; opel kaliteli; doğru; ancak bir firmanın "yapabildikleriyle" değil; "yaptıklarıyla" hatırlanması gerekir; opel in "çok konforlu; çok kaliteli; çok donanımlı" araçlar yapabileceği doğru; ama bunun "çok ekonomik" "olmayacağı" da doğru; burası bir "hayal kurma forumu" değil; o yüzden karşılaştırdığımız araçlar "vw touareg 150 bg mi yoksa opel frontera 150 bg mi" tarzında değil; hatta farklı araçların aynı motor hacmi; aynı performansa sahip araçları bile değil; herşeyi "bütçemize göre" ayarlamak zorundayız; ve işte bu yüzden "astra 1.3 CDTI" yla "citroen 1.6 110 ps"yi karşılaştırmak durumunda kalıyoruz; citroen i geçtik; 307 nin donanımında ve ataklığında bir astra için ne kadar fazla ödemen gerektiğini bilmiyorum; ama oldukça fazla ödemen gerektiğini tahmin ediyorum; opel bizim ülkemizde bir tutku; yani hiç arabası olmayan da; yllarca otomobil kullanmış olan da (bu her marka için geerli hemen hemen; ama hem opel topicinde olduğumuz; hem de bu durumun opel için biraz daha belirgin olduğu için söylüyorum) "şu kadar param var; hangi opel i almalıyım" diyebiliyor; "otomobil kullanmak" için kriterin "opel kullanmak"sa (ki sorundan opel e; en azından astraya sempatin olduğu; vazgeçmeyi pek istemediğin; ama yine de gözü kapalı "opelden başkasına binmem" demediğin belli oluyor); o zaman hemen astra al; ama maksadın hem ekonomi; hem performans hem kaliteyse "kalite" kısmında bütün opelciler "opel" dese de "performans" konusunda 307 yi bi daha düşün; "astra 1.3 ü içinden; ama trafikte eugeot 307 yi arkadan görmek" mi; "307 yi içinden; çok sevdiğin 1.3 astrayı trafikte aynadan görmek" mi; seçim senin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: barkodd

Çok haklısın kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: MaVi.

quote:

Orjinalden alıntı: barkodd

Çok haklısın kardeş

Alıntıları Göster
    beyler hepinizin görüşleri için teşekkür ederim. "barkodd" arkadaşın sorusuna cevabım arkadan 307 yi izlemek olurdu.aynadn astra yı görmeye dayanamam.fanatiklik yapmak istemedim beni yanlış anlamayın. bi tür aşk benimkisi gerçekten güzel bir soruydu ve kendime sorunca 1 aydır kafa patlattığım konuda karar verebildim.sanırım hiçbir araba kusursuz değil ama hepimiz bir şekilde bağlanıyoruz arabalarımıza.tekrar teşekkürler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.