Şimdi Ara

Astra 1.7 CDTI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 Opel Astra Enjoy 1.7 CDTI ve 2006 Ford Focus Ghia 1.6 TDCI arasında karar verebilmiş değilim.Fiyat farkı gibi faktörlere bakılmaksızın siz hangisi dersiniz?Nette biraz araştırma yaptığımda bu astraların nadir bulunduğunu gördüm ve 2005 ten sonra 1.7 dizelin üretimediğini gördüm.Karar veremiyorum sanki astra daha mantıklı geliyor fakat uygun km de temiz bir araç bulabilecekmiyim bilmiyorum.

• Temiz ise kesinlikle Astra 1.7 CDTI
  • 2005ten sonra üretilmedi diye bir şey yok ithal edilmedi diyebiliriz. astra h kasa 1.7 cdti lar yanılmıyorsam 110hp güç üretiyordu. corsa d nin çıkışıyla beraber motor geliştirildi ve 125 hpye çıkartıldı. şahsen astra çok iyi bir araçta olsa vergisi biraz daha fazla ve motor çok yaygın olmadığı için türkiyede servislerde sıkıntı çekebilirsin. ayrıca focus ghianın elektronik klima gibi bir extrası var. bana astra cosmo mu focus ghiamı desen astra cosmo al derdim ama hem 1.7 nin vergi dezavantajı hem az bulunması nedeniyle yaşayacağın sorunlar nedeniyle ben olsam focusu alırdm.
  • 2005 olması nedeniyle vergisi daha düşük bu arada
  • Vergi avantajı, performansı ve piyasada çok tutulan bir model olması nedeniyle Focus TDCI..
  • Vergi açısından bir sorun yok sağlamlık ve kaliteye önem veriyorum aslında.Ne kadar uzun süre sorunsuz kullanırsam benim için o kadar iyi.Tabi her aracın sorunları şans eseri karşınıza çıkabilir ama kronik sorunlar insanı canından bezdirir.Yürüyen aksam,motor,paslanmazlık v.s konusunda focusun iyi olduğunu duydum fakat işçiliğin ise astrada iyi olduğu söyleniyor.Sizlerin görüşleri ne?
  • İki aracında galeriye gidip içine otur ve incele, en doğru kararı o şekilde verirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1,6 vvti corolla vs 1,4 TSI Golf
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öneriniz için teşekkür ederim en son karar verici aşama o olacak.Umarım bulabilirim Elazığda 1.7 CDTI.Peki merak ettiğim şey km ne olmalı.Örneğin sırf km ye bakarsak nette 50000 km civarındaki 2006 1.7 CDTI lar(1-2 tane falan )30-32 bin ytl arasında oynamakta.Daha önce dediğim gibi uzun süre kullanacağım için üzerine en az iki katı daha km ekleneceğini düşürsek kaç km olanları tercih etmeliyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK

2005ten sonra üretilmedi diye bir şey yok ithal edilmedi diyebiliriz. astra h kasa 1.7 cdti lar yanılmıyorsam 110hp güç üretiyordu. corsa d nin çıkışıyla beraber motor geliştirildi ve 125 hpye çıkartıldı. şahsen astra çok iyi bir araçta olsa vergisi biraz daha fazla ve motor çok yaygın olmadığı için türkiyede servislerde sıkıntı çekebilirsin. ayrıca focus ghianın elektronik klima gibi bir extrası var. bana astra cosmo mu focus ghiamı desen astra cosmo al derdim ama hem 1.7 nin vergi dezavantajı hem az bulunması nedeniyle yaşayacağın sorunlar nedeniyle ben olsam focusu alırdm.

100 hp güç üretiyordu.Corsa d ile birlikte 110 ve 125 hp olarak ikiye ayrıldı.

• İKİSİDE DEĞİL ASTRA 1,6 BENZİNLİ "ASTRA H" SERİ :))) LPG BİLE GEREKSİZ....1,7 NİN VERGİSİNİ DÜŞÜN.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.