2001 ASTRA ELEGANCE OTOMATİK ARAÇ ALDIM. HESAPLI ALADIM FAKAT PİYASASINA GELDİ YAPTIĞIM MASRAFLARLA. TRİGER AUTOKING FALAN FİLAN BUNLAR YAPILMASI GEREKENLERDİ AMA HESAPTA KATALİZÖR VE OKSİJEN SENSORLERİ YOKTU?. KATALİZÖR DAĞILMIŞ NEYSE EGSOZCUDA AÇTIRDIM İÇİNE YANSANAYI KATALİZÖR KOYDUK TEKRAR KAYNAKTIK EGSOZCU SÜREKLİ YAPIYORUZ BUNU LAMBA YANMAZ DEDİ İYİ DEDİK YAPTIRDIK. ÖN VE ARKA SENSORLER BOZULMUŞ BUNLARIDA DEĞİŞTİRDİK.ORJİNAL GM OLARAK , AYNI ANDA ÇALIŞMAZSA ARABA STOP EDİYORDU. AMA ŞİMDİ KATALİZÖR VERİMİ DÜŞÜK DİYE EMİSYON LAMBASI YANIYOR? SİZCE NE YAPAYIM ? ÇIKMA MI BULAYIM ONUNDA GARANTİSİ YOK ? YENİSİ 1700 TL VEYA LAMBAYI SÖDÜRME YOLU VARMI ODA DOĞRUMU? YARDIM LÜTFEN [simage][/simage]
katalizörü iptal et normal eksoz koy sadece çevre için katalizör onu ayarlar özel servis basit o iş
sensörler ne olacak peki? birde iptal edince çok yakıt yakmaz mı?
kaça aldın arkadaşım bizdede sedan olanından varda aynısından piyasası ne acaba bizim arabaların
VALLA BEN 15350 ALDIM AMA 17-18 DEN AŞAĞI VERMEM ÇOK MASRAF YAPTIM. ŞU ANDA GÜZEL OLDU PİYASADA 16-20 E KADAR İSTEYEN VAR TEMİZLİĞE GÖRE DEĞİŞİYOR BİRAZDA MERAKLISINI BULMAN LAZIM. AMA BENCE KAZASIZ DEĞİŞEN OLMAYANLARI 17-18www.sahibinden.com bakabilirsin arkadaş cd aldı 16 ya ama masraf isityor
evet alırken ucuza aldım diye sevinirken sonra çıkarttığı masraflarla aynı fiyata geliyor dediğin gibi 17-18 arası gider...
Arkadaşım 200 model astra cd otomatik aracımda kalatilik problemi vardı ve 2 sene öncesinde 1500 lira istemişlerdi servisten.Ben de sanayiye gidip egzoscuda katalitiği iptal ettirdim.Sensör ve lamba uyarısı almadım.
Ben geçen ay aldım 2000 model astra gl 1.6 16 valf klima abs li. 15250 ye. Bu modellerin abs yada klima olmayanları çok dikkat etmek lazım. Aşırı benzin tüktimi fark ettim sanayide hava filitresi çok dolmuş dediler değiştirdiler. İlk masrafımızı yapmış olduk umarım dahada çıkarmaz ama artık 10 yaşına gelmiş araba bunlar masraf çıkarması beklenir artık.
Bende de 2004 Astra var katalitik konvertörün içini boşalttırdım ve uzun uğraşlar sonucunda sensör ışığını söndürdüm.Sensörün hatalı sinyal göndererek aracın çok yakmasını ve çekişinin düşmesine sebep olur bu sebeple ışık mutlaka söndürülmeli. 1.Yöntem Ankaraya gelebilirsen Başkent Oto Sanayisinde Çopur Egzos var orada sana gereken yardım yapılır.
Bu parçayı aldıktan sonra bir egzosçuya gidiyorsun arkada bulunan sensörü çıkarttır önce adaptörü taktır ardından sensörü adaptörün üstüne taktır.Egzoscu veya bir tamirci "bu ne işe yarıyor" diye sorarsa adama hiçbir açıklama yapma emin ol sana "bu bir işe yaramaz" der bir mok biliyormuş gibi. Ben bizzat denedim kesinlikle işe yarıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme