Şimdi Ara

ASTRA ÇALIŞMA SORUNU YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar 1 hafta önce aldığım 2006 1,6 tvinport motor opel aracım ilk çalışmalarda çok zorlanıyor. araç aynı zamanda lpg li.
    1-araç ilk marşta hemen çalışması gerekirken, çalışmıyor ya 5-6 saniye marşa basılı tutmalıyım ya da 4-5 kez yeniden marş yapmalıyım araç ancak bu şekilde çalışıyor.
    2- araç 2. 3. viteslerde hafiften silkeleniyor gibi. devir ibresi sabit gazda olmasına rağmen hafiften hareketleniyor.
    3- araçta vites değişimi için deriyaja bastığımda devir ibresi hızlı bir şekilde aşağı iniyor.
    bu durumu lpg bölümüdede açmıştım arkadaşların önerileri oldu 400-500 km benzinde kullanın düzelir diye. 4 gündür benzinle kullanıyorum. yaklaşık 200 km oldu şu an için değişiklik yok. bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...

• yardım bekliyorum
  • egr valfi temizlettir olmadı ateşleme bobini değiştir
  • sorun büyük ihtimalle benzin pompasından... elektronik sistemli LPGli araçta en az 1/4 depo benzin bulunması gerekir önerilen budur... benzinsiz marşa basılırsa benzin pompasına zarar verir... ayrıca bujilerden veya buji kablolarından kaynaklanabilir... aracınız zaten ilk çalıştığında benzinle çalışıyor termostat ayarı 30 35 derecedir motor sıcaklığı bu dereceyi geçtiğinde LPGye geçer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaCKeRBoY64 -- 9 Mart 2009; 21:44:19 >
  • aracta sıralı sistem mi takılı. ilk başta zor çalışma ile ilgili yapabileceğiniz servis ve elektrikçiye gitmek. aracınızın modeli yeni. sorun basit bir yerdedir. baktırmanız gerekli. lpg ayarlarınız çok düşük olabilir belki ama bu çalışmayı etkilemez. eğer aracınızda hava akım metre (debimetre) varsa arızalı olabilir. bujileriniz ve kablolarınız kullanım ömrünü doldurmuşsa çalışmayı etkiler. ama elektrikçi marşla ilgili kısmları incelesin sorunun çözümü için kontrollerden sonra yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç geç çalışma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.