Şimdi Ara

Astra Classic 1.6 HB Benzinli alıyorum. Karar anı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, forumdada danışmıştım Ford Focus düşünüyordum fakat 2009, 2010 modelleri bile en boşu 32, 33.000 TL çekiyorlar, kilometre fazla ve çoğu boyalı vs. dolayısıyla güvenemedim. Bende araştırırken tesadüfen Astra Classic III 1.6 HB Essentia modelinin kampanyasına rastladım. Fiyat gayet makul 35.000 civarı.
    Yani 33.000 TL. verip 100.000'de ne olduğu (kaza, km oynanma vs) belli olmayan bir focus alacağıma hemde boş, en dolusundan 2011 model sıfır astra almaya karar verdik nihayet eşimle çok düşündükten sonra. Kısmetse yakın zamanda almayı düşünüyorum. Fakat bayiler nuh diyor peygamber demiyor. Ne hediye ne birşey..
    Acaba bu aracı satarken kazanmıyorlar mı yoksa benmi pazarlık beceremiyorum, henüz yüzyüze görüşmedim bayiye de gitmedim mail ile yazıştık, fakat ne zaman hediye ne vereceksiniz, peşin para alacağım, en azından kartel muhafaza takın filan gibi girişimlerime hiçbir cevap alamadım. Bu durum normalmi arkadaşlar hediye alamayacakmıyız... :D

Yorumlarınız benim için önemli

Saygılar

• bence bi karter koruması ve pas pas seti hediye edilmeli en azından sanırım yüz yüze görüşünce almak için gittiğinizde yardımcı olurlar bence güzel seçim kazasız belasız sürüşler ...
  • Yüzyüze görüşme yapmadan indirim yapmamaları normal. Bence hemen bir bayiye gidin aracın önünde pazarlığınızı yapın.
  • telde 1.3 ctdi otomatik vites için 42500 dediler bayiden pazarlıkla 41000 e bugün aldım arabayı haftaya teslim alacam
  • Birde keşke şu ön konsol (teybin, klimanın olduğu bölüm) siyah filan olsaydı çok sırıtıyor be abi :D yokmudur bunun çözümü acaba 2. el veya sıfır tüm arabalarda bakıyorum hepsi gri.. Ama fordun resmi sitesinde siyah görünüyor siyah daha güzel gibi.
  • Bende dun benzınlısını 34500 e aldım ... :)
  • cosmo modellerde piano black ön konsol mevcut fakat bence gri daha hoş görünüyor easytronic vites ile renk uyumu sağlıyor ama tabiki zevk meselesi
  • Evettt tekrar selamlar, arkadaşlar bayiiye opsiyon yapıp son anda vazgeçip 2010 model temiz bir astra classic HB benzinli almış bulunuyoruz. Sıfır almak üzereyken bayağı bir ekonomi yapmış olduk. Hem arabada carter muhafaza ve xenon far da var :D.. Yalnız biraz fazla yakıyor gibi daha 1 gün oldu aracı almaya başka şehre gittim, gelirken tecrübe etme fırsatım oldu, güzel ve içeriye fazla ses almıyor ve ağır bir araba yalnız 140'ı fazla geçmedim tanımıyorum zorlamak istemediğim için, hatta ilk sürücü koltuğuna oturduğumda resmen stop ettirecektim. Sonra alıştım... :D.. Fikirleriyle destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Ayrıca yeni araç alan arkadaşlarada hayırlı olsun ve kazasız belasız kullanmamız dileğiyle diyeyim.. :D
  • hocam kaça aldınız araç kaç binde filan yazarsanız bizede yardımcı olmuş olursunuz en azından piyasasından haberimiz olur.
  • Araç biraz fazla kilometre gibi en azından bana göre çünki ben fazla kullanan biri değilim, aldığımız arkadaş bankacı olduğu ve gezici şube denetleyicisi olduğu için sürekli şehirler arası gezmiş. ağustos 2011 de ilk yılı dolacak aracı 16800 de aldım. 30.500 e anlaştık ve temmuz vergisini de aldığım arkadaş ödedi. Dediğim gibi güvendiğim için pek servise filan da göstermedim açıkçası bir sorun olacağını sanmıyorum aracın görüntüsünden dolayı bir sıkıntı yok ve 15.000 km bakımı da 14 temmuzda yapılmış..
  • hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...
  • Teşekkürler arkadaşlar cümlemize.
  • bence pazarlıkta ve hediyede ısrarcı ama sert davranırsan hele bide şurdaki bayiden benm kuzenime de şunlardan vermişler derseniz o eşantiyon olan hediyleri aldınız bilin Hayırlı olsun şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet burak27

bence pazarlıkta ve hediyede ısrarcı ama sert davranırsan hele bide şurdaki bayiden benm kuzenime de şunlardan vermişler derseniz o eşantiyon olan hediyleri aldınız bilin Hayırlı olsun şimdiden

Ben bir arkadaşımla birlikte gittim bayiye, geçen yıl aldığım hediyeleri, indirimi ve şu anki fiyat farkını da söyledim. Yok. Yine inmediler. 34.950 olan fiyat üstünden 34.800'e düştüler ve hiç hediye yok. Paspası kauçuk verin bari dedik onu bile yapmadılar. Zaten arkadaş aldıktan sonra 1000 TL zam geldi fiyata :)

Not: Aracınız hayırlı olsun.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kensai-X -- 11 Ağustos 2011; 23:23:27 >
  • Bu Arada Ayda 3 ila 5bin km arasında yapıyorsan benzinliye giripde kendini boştan yere kasma tüp taktıracagına hazır daha almadıysan dizel al kafan rahat olsun yok diorsan ben ayda Bin ila Binbeşyüz km arasında yapyorsan benzinli çok mantıklı olurR....
  • Teşekkürler arkadaşlar... l

@eylek1983.. teşekkürler

@Ahmet burak27: Ayda şuan için 350, 400 km civarı yapıyorum tahminen. dolayısıyla fazla bir km değil, yazdığımdan daha az bile olabilir :D... kısa mesafe kullanıyorum küçük bir şehirde yaşadığım için şimdilik tüp olayını düşünmüyorum onun için zaten tüp taktırma parasına benzin alırım cebimede para kalır :D ama ileride çok yol yaparsam taktırmayı düşünüyorum.

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonder -- 13 Ağustos 2011; 11:26:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.