Şimdi Ara

Astra Classic 2006 mi megan 2008 mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araba almayı düşünüyoruzda aslımda tercihimiz opel astra ama sizlerinde fikirlerinizi almak sitedim.

Opel Astra classic,comfort vb. 2006 mı?

Renault Megane 2008 mi ?

Hangisi her açıdan daha iyi dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berker Gonca -- 2 Kasım 2011; 22:26:05 >

• araçtan beklentine bağlı.megane lerin dizelleri tutulur.masrafıda ağır olur . benzinlileri tutulmaz bide en fulunu alman gerek piyasaya bakarsan 2.el opel bulunmuyor gibi bişey şimdi .ben 2010 megane alacakken 2000 vectra aldım bence en iyisini yaptım.opele binince tank a binmiş gibi güven veriyo .ama megane onu veremiyo .kardeş 2008 megan yerine 2006 opel derim.bu arada 2002-2003 vectra c b kasalarını tavsiye ederim alman montajlıdır.2003 sonrası türk montajıdır.
  • astra al megan sadece 1 artısı var o da yakıtı çok küçük oranda astradan düşük önemli bi fark değil astra her durumda megandan iyidir ayrıca kazalı astra ve meganlara bak meganların kabin sıkışması daha fazladır ayrıca denge problemivar bence meganda aynı viaja meganla 100 le girebiliyorsan astra 120-130 la girer.
  • Kesinlikle astra alırım yerinde olsam.Megane göre çok daha kaliteli ve sağlam araçtır astra.
  • kardeşim bende opel astra almanı tercih ederim. nede olsa alman aracıdır. diğer arkadaşlarında dediği gibi megane da dedikleri her türlü problem var. yakıt olarak megane dan az fazla yakar ama olsun yinede astra al derim. megane tarzı araç düşünürsen opel vectra c al derim. bende astra kullanıcısıyım. aracımın resimlerini ekledim. 2011 model. çokta memnunum...

• diğer resimleri...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 astra classic 3
    15 yıl önce açıldı
    2012 Leon FR mi Golf 6 mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.