Şimdi Ara

Astra Classic III için birkaç parça aksesuar...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kapı yanlarında çıtalar yok , buralara krom kapı çıtaları ve yine cam kenarlarına da krom cam çıtaları alıp takmak istiyorum...
    İkisinin birden bu şekilde krom yapmak aracın görünüşünü bozarmı diye de düşünmüyor değilim ama , krom kapı kolu ve ayna kaplamaları ise kesinlikle düşünmüyorum.
    Krom kapı ve cam çıtaları ile nasıl görünür teknik gri ne dersiniz...?
    Bu ikisi için tavsiye edebileceğiniz marka yada alınabilecek yer varmıdır...? Gitti gidiyor da bolca var ama kalitelerinden emin olamıyorum.
    Teşekkürler...

• hayırlı olsun aracınız, krom kapı çıtası ve aynası bence yakışmaz, cam çıtaları güzel olur, tabi bu benim görüşüm, yine başka bi arkadaş aynalara yaptırmış şimdi çıkartmak için uğraşıyor!!
    yinede zevk meselesi...
  • Araciniz hayirli olsun, kazasiz belasiz guzel gunlerde kullanin. Benim de gumus gri elegance paket astra 2010 aracim var. Sizinki gibi benim araca da kapi citalari konmamis. Arabayi ilk aldigimda kesinlikle cita almayi dusunuyordum fakat sonra yeni cikan bircok arabada olmadigini gorunce vazgectim. Bence teknik gri rengine krom cita cok yakismaz. Ama cam citalari sik durur.
  • Cam çıtaları bende sonradan taktım, gayet hoş duruyor bence. Tavsiye ederim, ayrıca araçla fazla da oynamamak gerekiyor. Ne de olsa orjinali güzel olan bir araç
  • 2006 dan bu yana, İki adet sıfır Astra aldım ve kullandım(kullanıyorum). Birincisi Cdti, şu an ki benzinlisi.
    Sıfır alıp kullanmaya başladığım için bu konudaki bir kaç tecrübemi aktarayım: Krom İç kapı eşikleri ve çok hafif koyultulmuş camlar harici diğer tüm extra uygulamalar bir müddet sonra anlamını yitiriyor.
    Kapı eşiğini mutlaka taktırın. Yüksek bir araç ve oturuş şekli ise alçak olduğundan ayrıca ön kapılar ağır olduğu için inip-binmelerde hem şöför hem de yolcular kapıları tam açamadan binmeye çalışıyorlar ve binerken de haliyle iç eşiklere ayakkabılarını sürtüyorlar bu iki sebepten dolayı bir müddet sonra eşikler çizilmeye başlıyor(arka kapılara eşik takmaya gerek yok). Camları da hafif koyultun, bunun faydası ise; hem araç içi daha az güneşe maruz kalıyor ve daha çabuk soğuyor, hem de güvenlik açısından çok işe yarıyor.
    Bunlardan gayrısının görsellik ve en önemlisi de ilk heyecan haricinde zerre faydası olmuyor ve zaten bir müddet sonra da gözünüze gelmiyor bile...

• Merhaba,

Astra classicIII(veya diğer marka/modeller) için ledli krom kapı eşiği isterseniz yardımcı olurum. Yazı olarak marka model logo isim farketmiyor, isteneni yazabiliyorum. Renk olarakta kırmızı, mavi, yeşil, beyaz, sarı, turuncu veya birden fazlası aynı anda olabiliyor. Yaptığım eşiklerden birkaç örnek :

• quote:

Orijinalden alıntı: krom_auto_modifiye

Merhaba,

Astra classicIII(veya diğer marka/modeller) için ledli krom kapı eşiği isterseniz yardımcı olurum. Yazı olarak marka model logo isim farketmiyor, isteneni yazabiliyorum. Renk olarakta kırmızı, mavi, yeşil, beyaz, sarı, turuncu veya birden fazlası aynı anda olabiliyor. Yaptığım eşiklerden birkaç örnek :

fiyat olarak ne istiyorsun peki kardeş?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eşiklerimizin fiyatı 80TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krom_auto_modifiye -- 14 Ağustos 2010; 10:09:15 >
  • tesekkürler kardes de fiyat biraz fazla geldi açıkçası neyse hayirli satışlar sana
  • quote:

Ürünler fotoğraflarda gayet güzel görünüyor, yakından görmek istersek nasıl yaparız ?

Bir de, yazdırmak istediğimiz yazı için orijinal font kullanabiliyor musunuz ?
    Mesela aracın arkasında yazan "Corsa" yazısı için Opel'in kullandığı orijinal fontun bire bir aynısı olabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

quote:

Ürünler fotoğraflarda gayet güzel görünüyor, yakından görmek istersek nasıl yaparız ?

Bir de, yazdırmak istediğimiz yazı için orijinal font kullanabiliyor musunuz ?
    Mesela aracın arkasında yazan "Corsa" yazısı için Opel'in kullandığı orijinal fontun bire bir aynısı olabiliyor mu ?

Ürünler fotolardakinden daha güzel aslında. Eğer ankaradaysanız buluşup ürünleri yakından görebilirsiniz

Evet orjinalin aynısını yazarım.

• OMER ARKADAŞIM EGER NUMARANI YAZARSAN TAM ANLAMIYLA DETAYLI BİLGİ ALMAK İSTERİM SENDEN BEN 2005 ASTRAMA YAPTIRACAGIM EGER YARDIMCI OLRSAN ŞİMDİDEN TSK EDRIM ELLERİNE SAGLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ ÖRNEKLER CVBINI BEKLIYORUM...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.