Şimdi Ara

Astra Classic III Krom Kadran Halkaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle konuyu forumda aradım fakat Astra H için bir konu bulamadım. Bildiğiniz gibi Classic olarak çıkan kasalar essentia model üzeriden geliyor. Bu nedenle Araçda bazı görsel eksiklikler söz konusu. en önemlisi benim için kadrandaki halkaların krom görünümlü olmaması. İnternette aradım fakat hemen her araç için olan ürün bizim araçlar için yok. 1 tane gümüş yaldızlı kaligrafi kalemi aldım fakat cesaret edemiyorum. Bu durumda bana önerisi olan var mı?

• Bir arkadaşım aldı ve taktı, güzel de oldu.Nereden ve kaça aldığını öğrenebilirsem yeniden yazarım. Ben de alabilirim, aynı araca sahibim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuralkan

Bir arkadaşım aldı ve taktı, güzel de oldu.Nereden ve kaça aldığını öğrenebilirsem yeniden yazarım. Ben de alabilirim, aynı araca sahibim.

Hocam bulursanız çok minnettar olurum. Cevap bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hi_cazz

quote:

Bir arkadaşım aldı ve taktı, güzel de oldu.Nereden ve kaça aldığını öğrenebilirsem yeniden yazarım. Ben de alabilirim, aynı araca sahibim.

Hocam bulursanız çok minnettar olurum. Cevap bekliyorum

Alıntıları Göster
    o dediğin kalemle boyayan bi kaç kişi gördüm bende forumlarda eğer elin düzgünse bu işlerde, titreme falan olmuyorsa bence boya dikkatlice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 26 Eylül 2011; 14:59:56 >

• quote:

Arkadaşlar öncelikle konuyu forumda aradım fakat Astra H için bir konu bulamadım. Bildiğiniz gibi Classic olarak çıkan kasalar essentia model üzeriden geliyor. Bu nedenle Araçda bazı görsel eksiklikler söz konusu. en önemlisi benim için kadrandaki halkaların krom görünümlü olmaması. İnternette aradım fakat hemen her araç için olan ürün bizim araçlar için yok. 1 tane gümüş yaldızlı kaligrafi kalemi aldım fakat cesaret edemiyorum. Bu durumda bana önerisi olan var mı?

ebay Almanya sitesinde mevcut :

http://www.ebay.de/itm/ALU-TACHORINGE-TACHO-RINGE-OPEL-ASTRA-H-/380277586935?pt=DE_Autoteile&hash=item588a4f7bf7

• quote:

Nerden aldiğini öğrenip yazabilirsen çok iyi olur almak isteyenler olabilir bende dahil olmak üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eIgHt

quote:

Nerden aldiğini öğrenip yazabilirsen çok iyi olur almak isteyenler olabilir bende dahil olmak üzere.

evet kardeş bana da lazım nerden aldığını öğrenebilirsen minnettar oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

quote:

Arkadaşlar öncelikle konuyu forumda aradım fakat Astra H için bir konu bulamadım. Bildiğiniz gibi Classic olarak çıkan kasalar essentia model üzeriden geliyor. Bu nedenle Araçda bazı görsel eksiklikler söz konusu. en önemlisi benim için kadrandaki halkaların krom görünümlü olmaması. İnternette aradım fakat hemen her araç için olan ürün bizim araçlar için yok. 1 tane gümüş yaldızlı kaligrafi kalemi aldım fakat cesaret edemiyorum. Bu durumda bana önerisi olan var mı?

ebay Almanya sitesinde mevcut :

http://www.ebay.de/itm/ALU-TACHORINGE-TACHO-RINGE-OPEL-ASTRA-H-/380277586935?pt=DE_Autoteile&hash=item588a4f7bf7

Hocam verdiğin linkteki kadranın iç tarafında kalan halkalar. Yani pek bir esprisi yok. Biz üstteki gümüş rengi istiyoruz. Diğer arkadaşlarda onu istiyor muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

o dediğin kalemle boyayan bi kaç kişi gördüm bende forumlarda eğer elin düzgünse bu işlerde, titreme falan olmuyorsa bence boya dikkatlice

Kalemden aldım zaten evde duruyor. Fakat işte boyamak konusunda tereddütlerim var. Herhangibir çözücü ile silinebiliyor olsa hemen deneyeceğim. Ama meretin mürekkebi çok sağlammış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omergenc23

quote:

quote:

Henüz öğrenme fırsatım olmadı, ilk fırsatta yazacağım dostlar, ben de almayı düşünüyorum çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuralkan -- 28 Eylül 2011; 1:34:08 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Henüz öğrenme fırsatım olmadı, ilk fırsatta yazacağım dostlar, ben de almayı düşünüyorum çünkü.

Tamam hocam bekliyoruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam hocam bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    Takipteyim bende..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

Takipteyim bende..

Alıntıları Göster
    benide ekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

benide ekleyin

Alıntıları Göster
    yok mu daha nerde satıldığını bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: schumici

Bekliyoruz....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: schumici

Bekliyoruz....

Alıntıları Göster
    Gecikme için kusura bakmayın, ama maalesef temin edilemiyormuş. Ben satın aldığını sanıyordum, bir çıkmacıdan temin edilmiş bu halkalar. Yani satınalma şansımız yok. Ben de istiyordum oysa.

Gecikme sebebi ise bilginin bana geç ulaşmasıdır. Son durum budur.

• quote:

Gecikme için kusura bakmayın, ama maalesef temin edilemiyormuş. Ben satın aldığını sanıyordum, bir çıkmacıdan temin edilmiş bu halkalar. Yani satınalma şansımız yok. Ben de istiyordum oysa.

Gecikme sebebi ise bilginin bana geç ulaşmasıdır. Son durum budur.

Alıntıları Göster
    tam bir hayal kırıklığı
  • quote:

tam bir hayal kırıklığı

Öyle oldu gercekten. Fakat arkadasımda sucu yok.
  • quote:

Kalemden aldım zaten evde duruyor. Fakat işte boyamak konusunda tereddütlerim var. Herhangibir çözücü ile silinebiliyor olsa hemen deneyeceğim. Ama meretin mürekkebi çok sağlammış.
    kalemi nereden satın aldın, marka ve fiyat nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: german24

quote:

kalemi nereden satın aldın, marka ve fiyat nedir?

Kalemi kırtasiyeden aldım. Fakat daha kullanmadım. Cesaret edemedim doğrusu.

Artline Calligraphy Pen Silver 2.5m/m

7.50TL'ye aldım. Evde o yüzey ile aynı bir yerde denedim. Gerçekten çok güzel kalem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.