Şimdi Ara

astra corsa dijital hız ve hararet göstergesi var!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
3
Favori
40.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AYDINTR

set tuşuna basıp bip sesini duyduktan sonra BC ye değil LCD ekranın yanında alttaki tuşa bas.
    quote:

Orjinalden alıntı: melankolik23

dostum çok güzel bir keşif yapmışsın ama benim sevincim kursağımda kaldı...imzamdaki araçda dediklerini yapınca''no fonction'' yazıyor...Acaba servisten yeni yazılım falan yükleyerek bu özelliğe sahip olabilirmiyim?????

yardımınız için çok teşekkürler,imzamdaki araçta da sorunsuzca girilebiliyor....
  • Bende kullanıyorum bu menüyü çok kullanışlı, artık astrada hararet göstergesi yokmu diyenlere gösterebiliyorum hemde en hassasından :)
  • bc ekranında çıkan bazı veriler..

astra corsa dijital hız ve hararet göstergesi var!!
  • güzel paylaşım, ben de akşama gidip deneyecem :D
  • teşekkürler happycar

birinin bunların tercümesini yazması gerek şimdi de:)
  • corsa c de çıkmıyor yaw
  • şimdi hız hangisi ve bendekiler aynı değil sanırım.
  • V: harfi ile yazılı olan hız, T harfi olan radyatör suyu sıcaklığı..

• Çıkar çıkar yukarıdakileri oku.
    quote:

Orjinalden alıntı: cüneyttan

corsa c de çıkmıyor yaw
  • bendeki v 13 -14 arası gidip geliyor. yeni kasalara bakan varmı corsanın

quote:

Orjinalden alıntı: happycar

V: harfi ile yazılı olan hız, T harfi olan radyatör suyu sıcaklığı..

• Dijital hız için yanlış ekrana bakıyorsun.

13-14 arası giden şey akü voltajı

Yukarıdaki 7 nolu ekrana bakıyorsun ..O değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi happycar -- 6 Aralık 2007; 12:52:16 >
  • Bende V: hızı gösteriyorda yanındaki T: sürekli 73 yazıyor bu motor sıcıklığı hiçmi değişmiyor yoksa fonsiyonmu kapalı ?
  • bende de T,hep 73 hiç değişmiyor....
  • arkadaşlar arabayı alalı 10 gün oldu 2008 model çıkmıyor ekranda olur mu acaba benim arabamda corsa c,d falan denmiş benimki ney tam olarak enjoy spor paket araba
  • 9 Nolu ekranda cikan degerler TC(Tank Capacity) "Tanktaki olculen yakit miktarini veriyor...En soldaki anlik olculen orta ve soldaki ise kisa ve uzun sureli olcumlerin agirlikli ortalamalarini veriyor...Hatta denedim' gaz ile oynayarak arabayi salladigimda en soldaki deger gorunur bicimde degisiyor.....:)
    quote:

Orjinalden alıntı: happycar

bc ekranında çıkan bazı veriler..

• ben de bulamadım, hız göstergesi yok mesela.bunlar astradakiler sanırım.

quote:

Orjinalden alıntı: gateway_15

arkadaşlar arabayı alalı 10 gün oldu 2008 model çıkmıyor ekranda olur mu acaba benim arabamda corsa c,d falan denmiş benimki ney tam olarak enjoy spor paket araba
  • V: .. T: .. V'nin yanındaki hız. Evet yukarıdaki resimler Astraya ait ama Corsada da çıkıyor.
    Ayrıca 2008 model corsa D kasa. son 2006 çıkan arkadaki ışıkları arka camın yanlarında olan corsalarda C kasa.
    quote:

Orjinalden alıntı: marginalimm

ben de bulamadım, hız göstergesi yok mesela.bunlar astradakiler sanırım.

quote:

arkadaşlar arabayı alalı 10 gün oldu 2008 model çıkmıyor ekranda olur mu acaba benim arabamda corsa c,d falan denmiş benimki ney tam olarak enjoy spor paket araba

• eminmisin corsa d de aynısının çıktığına. hergün deniyorum öyle bir akran çıkmıyor. dönüyor dolaşıyor aynı ekranlar. corsanın da fotolarını koysan ben mi beceremiyorum anlasam, kafayı taktım yani şu zımbırtıya.

quote:

V: .. T: .. V'nin yanındaki hız. Evet yukarıdaki resimler Astraya ait ama Corsada da çıkıyor.
    Ayrıca 2008 model corsa D kasa. son 2006 çıkan arkadaki ışıkları arka camın yanlarında olan corsalarda C kasa.
    quote:

quote:

• mmmm bizim motor sıcaklığını görememiz sanırım yazılımla ilgili.
    quote:

Orjinalden alıntı: melankolik23

bende de T,hep 73 hiç değişmiyor....
  • Setting tuşuna basılı tutup bip sesini duyduktan sonra lcd ekranın yanında alttaki tuşla menüde geziyorsun tamam yukarıdakilerin tam aynısı değil menüler tek satır olarak çıkıyor. Ayrıca senin arabanda sinyal ve silecek kollarını aynı anda (kontak açıkken tabi) çekersen kişisel ayarlara girebiliyorsun bu daha zevkli.
    quote:

eminmisin corsa d de aynısının çıktığına. hergün deniyorum öyle bir akran çıkmıyor. dönüyor dolaşıyor aynı ekranlar. corsanın da fotolarını koysan ben mi beceremiyorum anlasam, kafayı taktım yani şu zımbırtıya.

quote:

V: .. T: .. V'nin yanındaki hız. Evet yukarıdaki resimler Astraya ait ama Corsada da çıkıyor.
    quote:

quote:

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.