Şimdi Ara

astra corsa dijital hız ve hararet göstergesi var!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
3
Favori
40.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kişisel ayar dediğiniz corsa c kasalarda da oluyor mu?

quote:

Orjinalden alıntı: AYDINTR

Setting tuşuna basılı tutup bip sesini duyduktan sonra lcd ekranın yanında alttaki tuşla menüde geziyorsun tamam yukarıdakilerin tam aynısı değil menüler tek satır olarak çıkıyor. Ayrıca senin arabanda sinyal ve silecek kollarını aynı anda (kontak açıkken tabi) çekersen kişisel ayarlara girebiliyorsun bu daha zevkli.
    quote:

Orjinalden alıntı: marginalimm

eminmisin corsa d de aynısının çıktığına. hergün deniyorum öyle bir akran çıkmıyor. dönüyor dolaşıyor aynı ekranlar. corsanın da fotolarını koysan ben mi beceremiyorum anlasam, kafayı taktım yani şu zımbırtıya.

quote:

Orjinalden alıntı: AYDINTR

V: .. T: .. V'nin yanındaki hız. Evet yukarıdaki resimler Astraya ait ama Corsada da çıkıyor.
    Ayrıca 2008 model corsa D kasa. son 2006 çıkan arkadaki ışıkları arka camın yanlarında olan corsalarda C kasa.
    quote:

Orjinalden alıntı: marginalimm

ben de bulamadım, hız göstergesi yok mesela.bunlar astradakiler sanırım.

quote:

Orjinalden alıntı: gateway_15

arkadaşlar arabayı alalı 10 gün oldu 2008 model çıkmıyor ekranda olur mu acaba benim arabamda corsa c,d falan denmiş benimki ney tam olarak enjoy spor paket araba

• Bu dediğiniz kişisel ayarlar corsa c kasalarda da oluyor mu?
  • ....

astra corsa dijital hız ve hararet göstergesi var!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melankolik23 -- 8 Aralık 2007; 19:53:36 >
  • corsa D lerde nerede bu setting tuşu function var sound var ama setting yok
  • arkadaşlar radyo teyp olan modellerde (corsa cler için konuşuyorum) setting tuşu yok yani setting tuşu olmayan araçlarda olmuyor değilmi
  • arkadaşlar göstergedeki sapma yüzde 5 miymiş kesin olarak emin misiniz
  • evet %5
  • Yeni astrada hemen hemen sapma yok gibi olsa olsa %1
  • Yeni astra da sapma şu şekilde..

Yada en azından benım aracımda..Araç 2006 Astra h dizel

Anolog kadranda 130 gösterirken ,dijitalde 124 gösteriyor.

Oranını falan bilmiyorum ama durum bu
  • 130 iken 124 gosteriyor ise %4.5 e tekabul eder bu da % 5 oldugunu dogrular nitelikte o zaman. Ben yuksek surette bi daha bakiyim, hatta GPS ile kiyaslayayim hangisi daha dogru diye:)
  • ekranlardan çözebildiğiniz var mı?
  • TC tank kapasiteleri, daha once yazmistim...3 deger var en soldaki anlik olcum ortadaki , ortalama (1 kez filtre edilmis diyor) , en sagdaki ise daha cok filtre edilmis...Bu arada depo yariya kadar centikler TC ile uyumlu, mesela gosterge yarida iken 25-26 litre gosteriyor TC orta ve sol degeri..Ama ceyrek depo gosterirken 7.5 litre felan gosteriyor TC degeri. TC degeri daha guvenilir...

quote:

Orjinalden alıntı: happycar

ekranlardan çözebildiğiniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmudo -- 17 Aralık 2007; 22:30:51 >
  • Ayrica almanca bir forumdan edindigim bilgilere gore:
    T: cooling water temperature

...... [ "Batarya Voltaji" ]

Sensor: outdoor temperature measured [ "Olculen Dış sıcaklık" ]

V: Current speed [Anlik Surat]

LED / LCD Temp: temperature of the LCD panels [LCD ekran sicakligi"]

RC-Inst: Currently consumption (as in BC times)[ "Anlik Yakit Tuketimi"]

RC-Time: consumption averaged (last minute (?)) ["Ortalama tuketim, Son dakikadaki mi?"]

RC-Dist: consumption averaged (last 50km (?)) ["Ortalama tuketim, Son 50km. deki mi?"]

TC-Inst: Tank moment measurement [ tank Hareketi anlik depo miktari olcumu]

TC-Time: Tank averaged [Tank ortalamasi]

TC-Dist: Tank still averaged [tank duragan ortalamasi]

TC-Dist/RC-Dist = Reach [menzil]

Bu degerler aractan araca farkli sembollerle ifade edilmis olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmudo -- 17 Aralık 2007; 22:37:09 >

• .

9 nolu ekran:
    TC-Inst: [ tank Hareketi anlik depo miktari olcumu]

TC-Time: [Tank ortalamasi]

TC-Dist: [tank duragan ortalamasi]

6 nolu ekran ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi happycar -- 21 Aralık 2007; 1:39:37 >

• 6 nolu ekran LCD panelin parlaklik degerlerini gosteriyor. 6 nolu ekranda iken astrada soldan gosterge panelinin parlakligini degistirince bu degerler de degisiyor. En kisik durumda 3 deger de 0.5 degerine geliyor.
  • Ayrica 14 nolu ekranda gorunlen "HW" ile baslayan veriler "HardWare" yani donanima ait tarihi gosteriyor. Bir de ayrica "SW" diye bir ekran var o da "SoftWare" yani yazilimin yapildigi tarihi gosteriyor....
  • Bende de 2005 astra HB enjoy var harareti görememek çıldırtıyordu akşam gidince hemen bakayım artık sabit kalır ekranda içim rahat olur
  • bende hem cd hem radyo da bu menu cıkıyo valla..
  • Arkadaşlar 2007 model 1.7 CDTI Combo' da çıkarmı acaba bu ekran onda da setting tuşu var ama.. Gerçi Corsa C lerle aynı ama deneyen var mı acaba..
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagen

Bende de 2005 astra HB enjoy var harareti görememek çıldırtıyordu akşam gidince hemen bakayım artık sabit kalır ekranda içim rahat olur

kadranda hararet göstergesi yokmu ki astralarda
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.