Şimdi Ara

astra corsa dijital hız ve hararet göstergesi var!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
3
Favori
40.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten bu bilgilerde o ufak digital ekranda çıkıyor.
  • Denedim, güzelmiş. Paylaşım için teşekkürler.
  • peki bu işlemi yaptıktan sonra geri dönmek için ne yapacağız? annemin arabası o kadar teferruat sevmez kendisi
  • hakkaten çok güzel şey bu olay açıkçası insanın astra alası gelio

• tesekkurler....

• fonksiyon tuşuna basarak başa dön yani radyonun göründüğü ekrana sonra kontağı kapat.
    quote:

Orjinalden alıntı: gateway_15

peki bu işlemi yaptıktan sonra geri dönmek için ne yapacağız? annemin arabası o kadar teferruat sevmez kendisi
  • Anlık tüketim , yolculuk tüketimi ve ortalama tüketimi aynı ekranda görebiliyorsunuz.

Foto ekleyeceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: happycar

Anlık tüketim , yolculuk tüketimi ve ortalama tüketimi aynı ekranda görebiliyorsunuz.

Foto ekleyeceğim

çok iyi valla,dostum sen çözmüşsün ama o ekranı valla ben bi baktım çok karışık geldi bi daha dokunamadım
  • ben de çözemedim hangisi neyi gösteriyor, bir de araç sürerken bakmak zaten zor oluyor, direksiyondan kumanda olsaymış bayağı güzel olacakmış.
  • '' RC '' Sanırım ''range capacity'' yani menzil.

Kırmızı içinde olan :anlık tüketim..Instant consumption

sarı içinde olan :Yolculuk tüketimi..Trip consumption

Mavi içinde olan :Ortlama tüketim..Average consumption

astra corsa dijital hız ve hararet göstergesi var!!

astra corsa dijital hız ve hararet göstergesi var!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi happycar -- 28 Aralık 2007; 13:12:26 >

• corsa c de bu menüyü çıkarabilen var mı? philips car 2004 kaset çalar var bc ve setting tuşu yok.hangi tuşu kullanarak çıkaracağız.
  • Ben 2006 C kasa Corsada set tuşuna basılı tutarak çıkardım sonra LCD ekranın yanında alttaki tuşla menüde geziyorsun. Yalnız anlamadığım hızın yanındaki T: olarak yazan ne ? bende sürekli 73 yazıyor.
  • o T temp olmasın.
  • bendede 2004 corsa var bizim araçlarda setting tuşu yok bizim araçlarda sanırım olmuyor değilmi arkadaşlar
  • dostum çok güzel bir keşif yapmışsın ama benim sevincim kursağımda kaldı...imzamdaki araçda dediklerini yapınca''no fonction'' yazıyor...Acaba servisten yeni yazılım falan yükleyerek bu özelliğe sahip olabilirmiyim?????
  • Tech 2 ye sokup yeni yazılım yükletmen gerekiyor olabilir.
  • çok teşekkürler yeni sedanda deniyicem bakalım olcakmı
  • olursa hemen yazın..Ben kısmetse yarın teslim alıcam arabayı...:)
    quote:

Orjinalden alıntı: a|i

çok teşekkürler yeni sedanda deniyicem bakalım olcakmı
  • set tuşuna basıp bip sesini duyduktan sonra BC ye değil LCD ekranın yanında alttaki tuşa bas.
    quote:

Orjinalden alıntı: melankolik23

dostum çok güzel bir keşif yapmışsın ama benim sevincim kursağımda kaldı...imzamdaki araçda dediklerini yapınca''no fonction'' yazıyor...Acaba servisten yeni yazılım falan yükleyerek bu özelliğe sahip olabilirmiyim?????

• Selamlar...2008 astra sedanda da oluyor settingse 2 kez basip bekleyince bip geliyor aynen soylendigi gibi BC ile menude gezinilebiliyor...Resetlemek icin ise yol bilgisayari olan modelde direksiyonda yol bilg kumanda dugmesine basinca duzeliyor...Ancak o uc degerin yakit ortalamasi oldugu konusunda suphelerim var...Yol bigisayari 6.2 gosterirken o degerler sirasiyla 4.7, 6.1 ve 5.7 de sabit kaldi..Arada soldaki daha cok hareket etse de arac hareket halinde iken 1-2 ve 3. vitesler icin soyluyorum degerler sabit kaldi...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.