Şimdi Ara

Astra G kasa nerede toplanıyor , kimse yok, yazı yok.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• :) 3 nesil daha astra geçsin yine g kasa yine g kasa. HB :)

3 ay ertelemek zorunda kaldım ama alacagım g kasa HB bi astra. Siyah, Gümüş gri veya beyaz renk sıralamasından bulduğum en iyisini.

Astra G kasa nerede toplanıyor , kimse yok, yazı yok.....

biraz üzerinde oynanmışsada böyle yakışıklı bi araba varmı yaa.

hakkaten bi G Kasa tutkunları bölümü olmalı.....

• evet bencede bir sayfamız olsun uzun bır sure degıstırılmyecek bır kasa artık türkiyeye gelmiyor sanırım ama üretimi devam ediyormus sırbıstan fb larında polonyadan emekli oldu heralde
  • Yaklaşık 1 sene kullandım,c sınıfının hakkını zamanının ötesinde veren bir araba...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R50

Yaklaşık 1 sene kullandım,c sınıfının hakkını zamanının ötesinde veren bir araba...

Kesinlikle

Yol sesi ve motor sesini j ve k kasaya göre daha az alıyor

• arkadaşlar 2003 2004 model 150bin km civarında otomatik bakıyorum bikaçtane var ufak tefek boyalı, lpg li 29-30 bin tl civarında.
    kullananlar olarak tavsiye edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: celloman13

arkadaşlar 2003 2004 model 150bin km civarında otomatik bakıyorum bikaçtane var ufak tefek boyalı, lpg li 29-30 bin tl civarında.
    kullananlar olarak tavsiye edermisiniz

Hocam kesinlikle tavsiye ederim.

Ben 180 bin km, 27 bin TL'ye aldım. Triger değişimi vs 27.5 bine geldi sayılır. Çok temiz olduğu söylenemez ama memnunum. Uzun yolda gerçekten konforu hissettiriyor, Aynı fiyattaki diğer araçların bu konforu vereceğini sanmam. Ayrıca kullanılan sac kalınlığı gibi unsurlar da güven hissi veriyor. Almadan önce iyice kurcala arabayı.
    Rolantide çalıştır bak bakalım titreme vs yapıyor mu? vibrasyon, devir problemi olanlar vardı sanırım.
    Klimayı aç, soğutup sağutmadığı, arıza ışığı yakıp yakmadığı, direksiyondaki komut tuşları, far tuşları hepsini almadan tek tek kontrol et.

2. elde en önemli unsurun da sabredip en uygun fırsatı değerlendirmek olduğunu da unutma sakın.

Hayırlı olsun.

• Astra G lerde motor ışığı LPG varsa zengin fakir karışım nedeniyle yanar ... Alacağın arabanın büyük bir kazası olmasın ve motor şanzıman ön takım gibi ana bölümlerde arıZa yoksa tereddüt etmeden alabilirsiniz... Gerisi çok elzem değil lakin temiz araba bulun

• quote:

Orijinalden alıntı: canfezzz

Astra G lerde motor ışığı LPG varsa zengin fakir karışım nedeniyle yanar ... Alacağın arabanın büyük bir kazası olmasın ve motor şanzıman ön takım gibi ana bölümlerde arıZa yoksa tereddüt etmeden alabilirsiniz... Gerisi çok elzem değil lakin temiz araba bulun

Benim arabada sadece klimayı açtıktan 10 saniye sonra anahtar olan sarı uyarı lambası yanıyor, normal zamanda yanmıyor. Ama klima soğutuyor. Klimayı kapatınca da hemen sönüyor. Fanlarda mı bir arıza var acaba bilginiz var mı?

Manuel olarak hata kodlarını okuduğum zaman şu kodları vermektedir: 1483, 1530, 1571
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.