Şimdi Ara

Astra H 1.6 115 HP (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
25
Favori
142.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende sedan 1.6 easytronic almayı düşünüyorum. ilk arabam olacak eşimde kullanacağı için otomatik olmasını isteidk. bebek te olduğu için geniş bagaj adına sedan mantıklı geldi. kullananlardan genel olumlu ve olumsuz yönlerle ilgili bilgi alabilirsem sevinirim. araç bayramdan önce 42700 dü bayram sonu kampanya ile 40700 e düşmüş. tavsiye ve fikirlerinize ihtiyacım var. yeni astra sedan ı beklemek mantıklı olurmu fiyat aynı mı olur sizce ? yeni astra sedan la arasında ne gibi farklar var?çok sordum kusura bakmayın ilk olacak biraz soru işareti çok onun için. şimdiden cevaplar için TEŞEKKÜRLER
  • 2011 yılı aralık ayında aldığım astrama lpg taktırmayı düşünüyorum. motor kodu A16XER olduğundan subab eritiyormuş diyorlar. prins lpg'yi araştırdım yağlama sistemi takılarak sorun oluşturmadığını duydum, ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum. Prins sağlama sistemiyle(walve care) birlikte prinsin maliyeti 2.600 tl falan diyorlar :S taktıran var mı? Görüşleri olan arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcanevi

slm arkadaşlar,
    bende sedan 1.6 easytronic almayı düşünüyorum. ilk arabam olacak eşimde kullanacağı için otomatik olmasını isteidk. bebek te olduğu için geniş bagaj adına sedan mantıklı geldi. kullananlardan genel olumlu ve olumsuz yönlerle ilgili bilgi alabilirsem sevinirim. araç bayramdan önce 42700 dü bayram sonu kampanya ile 40700 e düşmüş. tavsiye ve fikirlerinize ihtiyacım var. yeni astra sedan ı beklemek mantıklı olurmu fiyat aynı mı olur sizce ? yeni astra sedan la arasında ne gibi farklar var?çok sordum kusura bakmayın ilk olacak biraz soru işareti çok onun için. şimdiden cevaplar için TEŞEKKÜRLER

1) yeni kasanın bu motorla bile fiyatı 50nin altında kessinlikle olmaz.hele otomatiği 55:(
    2)yeni kasa sil baştan yapılmış,makyaj değil. nette fotoları var. accayip olmuş:))
    3) üzerine 10-15 bin tl daha veririm dersen bekle kasım ayını:))
    4)bagajı işini oldukça iyi görür,hele bebek zımbırtılarıyla...
    5)araç yeni kasası çıkacağından ful+ful donanımlı çıkıyor(kendi donanım listesi için) başka arabalardan eksik olan tarafları var.

+ ları;

hem otomatik hem manuel kullanılıyor
    easytronik şanzımanla ESP gibi bazı ek donanımlar geliyor (manuel şanzımanlılarda alınamayan bir öz.)

- leri;

perde hava yastığı sedanlarda yok (opsinonel bile yok)
    içinde eşya gözü nerdeyse hiç yok, cep koyacak yer bile bulamıyorum malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: sunflower42

2011 yılı aralık ayında aldığım astrama lpg taktırmayı düşünüyorum. motor kodu A16XER olduğundan subab eritiyormuş diyorlar. prins lpg'yi araştırdım yağlama sistemi takılarak sorun oluşturmadığını duydum, ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum. Prins sağlama sistemiyle(walve care) birlikte prinsin maliyeti 2.600 tl falan diyorlar :S taktıran var mı? Görüşleri olan arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim tşk.

bende duydum bu sübap yakma muhabbetini ama gidipte 3000 tl verip tüp takana kadar dizelini al daha iyi.
    ben arıza kodu yakmıyor diye Landi Renzo taktım. gayet memnunum. bu iş şans işi. olmaz olmaz olacağı tutar , o da seni bulur:))
    gidiyoz bakalım....
  • sevindim sorun yaşamadığına fazla yol yapmıyorum idare edeceğiz artık.
  • arkadaşlar başlığınızı kirletmek istemiyorum ama şu ilana bakıp yorum yaparsanız yardımcı olurum. ben de aranıza katılabilirim :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-otomatiktriptronicvites-sanruflu-lpgli-astra-1-6-plus-paket-98410173/detay/

fiyat vs. uygunsa yarın bakmaya gideceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r7153

quote:

2011 yılı aralık ayında aldığım astrama lpg taktırmayı düşünüyorum. motor kodu A16XER olduğundan subab eritiyormuş diyorlar. prins lpg'yi araştırdım yağlama sistemi takılarak sorun oluşturmadığını duydum, ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum. Prins sağlama sistemiyle(walve care) birlikte prinsin maliyeti 2.600 tl falan diyorlar :S taktıran var mı? Görüşleri olan arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim tşk.

bende duydum bu sübap yakma muhabbetini ama gidipte 3000 tl verip tüp takana kadar dizelini al daha iyi.
    ben arıza kodu yakmıyor diye Landi Renzo taktım. gayet memnunum. bu iş şans işi. olmaz olmaz olacağı tutar , o da seni bulur:))
    gidiyoz bakalım....

lpg de sübap yakma olayı gerçekten şehir efsanesi olduğuna kanaat getirdim. lpg montajı yapmayan özel servisler bile teyit ediyor. iyi senkronize edilmiş bir sistem çok iyi bir ustalıkla monte edildiğinde sıkıntı çıkarmadan kullanılabiliyor. sorun zengin karışım oluşturan beyinden kaynaklanıyor ki bu da ecu ile sorunsuz iletişim kuran lpg beyninde yaşanmayan bir olay. lpg nin periyodik bakımı çok önemli. 10000 km de bir ayarlar kontrol ediliyor. benim tereddütüm, aracın çekişi zaten çok matah değil, bu lpg den sonra daha da düşüp bizi pişman eder mi acaba. lpg taktıranlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

• merhaba,

2012 opel astra classic sedan 1.6 aracın donanımına göre fiyatı iyi görünüyor. manuel 38,000, easytronic 41,000 gibi bir fiyatı var. sizlerin bu fiyat için yorumunuz nedir ve aracın negatif özellikleri nelerdir? easy plus olduğundan donanım konusunda çok dolu. aklımı karıştıran bazı yerlerdeki fazla yakıt tüketimi yorumları. ancak ben çok uzun yol yapmayacağım ve genelde sadece hafta sonu kullanacağım için dizel araç için ödeyeceğim ekstra 2-3 bin gereksiz geliyor.

bunun yanında bir sorum da fiyat seviyesine ilişkin. şu an gözüken kampanyalı fiyatları aralık ayında bulamama ihtimalim var mı? genelde yıl sonunda liste fiyatı dışında bayi indirimleri de oluyor bildiğiniz gibi. bunu yakalayayım derken liste fiyatı 12,750 tl kampanyalı olduğundan kendi kaleme gol atma ihtimalim var mı sizce

Astra H 1.6 115 HP

• quote:

Orijinalden alıntı: enermax600

quote:

Orijinalden alıntı: r7153

quote:

gidiyoz bakalım....

lpg de sübap yakma olayı gerçekten şehir efsanesi olduğuna kanaat getirdim. lpg montajı yapmayan özel servisler bile teyit ediyor. iyi senkronize edilmiş bir sistem çok iyi bir ustalıkla monte edildiğinde sıkıntı çıkarmadan kullanılabiliyor. sorun zengin karışım oluşturan beyinden kaynaklanıyor ki bu da ecu ile sorunsuz iletişim kuran lpg beyninde yaşanmayan bir olay. lpg nin periyodik bakımı çok önemli. 10000 km de bir ayarlar kontrol ediliyor. benim tereddütüm, aracın çekişi zaten çok matah değil, bu lpg den sonra daha da düşüp bizi pişman eder mi acaba. lpg taktıranlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

daha önce de yazmış olabilirim, ama mesele aracın euro 5 normlarına çıkarılırken bu sırada güç 105 ten 115 e çıktı,motorun parçaları alüminyumla değiştirilince sıkıntı oluştu. efsane olarak kalır umarım. ama benim kafam rahat değil. o piyango bana vurur diye korkuyorum.

• 10 gün kadar oluyor sabah bi işim vardı verdim marşı 100 metre kadar gittim araba sallanmaya başladı.Hemen solda sarı ışık yandı arıza verdi.Neyse araba gidiyo ama nası sallanıyo teker patlak gibi.Şaşmaz sanayiye kadar 20km hızla gittim 2numaralı silindir hata veriyor sürekli.Bobin değişti delphi 240 gayme ellerinizden öper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 17 Eylül 2012; 12:33:13 >
  • 2009 model Astra H 1,6 27.000 km de metro mavi renk ile bende aranızdayım :) 15 gün önce aldığımda aracı ortalama tüketim 9.8 değerlerinde iken şimdi 8.2 değerine kadar düşürdüm diyebilirm..

Aracın tek bir dezavantajı sürücü koltuğu dışında diğer koltukların seviyesinin alçak olması ve bu sebeple ailemin her iniş binişte ufaktan da olsa biraz söylenmesi :) sizinde böyle bir tesbitiniz varmı?
  • arkadaşlar şuan 37.000 TL ye 1.6 comfor paket manuel astra için fiyat aldım. sizce nasıl ? benzinli astra tavsiye eder misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyifadami

merhaba,

2012 opel astra classic sedan 1.6 aracın donanımına göre fiyatı iyi görünüyor. manuel 38,000, easytronic 41,000 gibi bir fiyatı var. sizlerin bu fiyat için yorumunuz nedir ve aracın negatif özellikleri nelerdir? easy plus olduğundan donanım konusunda çok dolu. aklımı karıştıran bazı yerlerdeki fazla yakıt tüketimi yorumları. ancak ben çok uzun yol yapmayacağım ve genelde sadece hafta sonu kullanacağım için dizel araç için ödeyeceğim ekstra 2-3 bin gereksiz geliyor.

bunun yanında bir sorum da fiyat seviyesine ilişkin. şu an gözüken kampanyalı fiyatları aralık ayında bulamama ihtimalim var mı? genelde yıl sonunda liste fiyatı dışında bayi indirimleri de oluyor bildiğiniz gibi. bunu yakalayayım derken liste fiyatı 12,750 tl kampanyalı olduğundan kendi kaleme gol atma ihtimalim var mı sizce

Astra H 1.6 115 HP

valla dizel almanız ne kadar az kullanırsanız kullanın daha rahat ettirecektir sizi. şimdi 2 3 bin fazla vericeksiniz ama satarken de 1 5, 2 5 fazla para alıcaksınız. kilometrede 20 kuruşa yakın kar etmiş olucaksınız aynı zamanda da. benzinli araba almak bana parayı çöpe atmak gibi geliyo gerçekten de. ama karar sizin tabi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: keyifadami

merhaba,

Astra H 1.6 115 HP

babamın bir arkadaşı arabasıyla bize misafirliğe gelmiştir bir keresinde.aracı yeni almıştı, biz de araç alma arifesindeydik gelin bir göz atın demişti.daha 5000 km yoktu aracı.ortalaması 8.5 lt idi.
    diğer konuyla ilgili olarak, aracın fiyatının 50bin tl gözüktüğüne bakmayın.palavra.opelin sitesini bildim bileli fiyatları şişik gösterip indirim yapıyoruz diyorlar.
    bu arada siyah araca yakışıyor.düşünün derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popcorn41 -- 27 Ekim 2012; 22:40:36 >

• Arkadaslar merhaba,

2.senesini dolduran 2011 model Astra H 1.16 115 HP aracım için gecen hafta sonu bakim icin servise gittim. Bana cikardiklari fiyat ise 550 lira oldu. Oha dedigimde o zaman size %7 iskonto yapalim dediler, 480 ama son 460 olur dediler. Tabi yaptirmadim. Babamin araci Jazz oldugu icin beraber Honda servisine gittik. Degisecek parcalar: hava filtresi, polen filtresi, yag filtresi ve yag. Honda servisteki ahbaplar, hava filtresini, polen filtresini ve yag filtresini opel yetkili servisten 108 liraya aldilar, biz de 4 litre Castrol 5-30 yagi 60 liraya aldik. Sagolsunlar iscilik olarak da 30 lira yazdilar ve 200 liraya bakimi tamamladik. 550 lira denen bakim 200 liraya geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.f. diri

Arkadaslar merhaba,

2.senesini dolduran 2011 model Astra H 1.16 115 HP aracım için gecen hafta sonu bakim icin servise gittim. Bana cikardiklari fiyat ise 550 lira oldu. Oha dedigimde o zaman size %7 iskonto yapalim dediler, 480 ama son 460 olur dediler. Tabi yaptirmadim. Babamin araci Jazz oldugu icin beraber Honda servisine gittik. Degisecek parcalar: hava filtresi, polen filtresi, yag filtresi ve yag. Honda servisteki ahbaplar, hava filtresini, polen filtresini ve yag filtresini opel yetkili servisten 108 liraya aldilar, biz de 4 litre Castrol 5-30 yagi 60 liraya aldik. Sagolsunlar iscilik olarak da 30 lira yazdilar ve 200 liraya bakimi tamamladik. 550 lira denen bakim 200 liraya geldi.

arada kı 350 tl yi işçilik olarak istemişlerdir :)

şaka bir yana yuhh diyorum yav..

• Arkadaslar herkese selamlar
    Bir konuda fikrinizi almak istiyorum
    2012 classic eastronic aracimin sileceklerinden sikayetciyim. Su ile silecekleri silmeye kalktigimda su cok gec geliyor. Bu bana has bir durum mu?bir de şu insignia daki su püskürtme kiti (waterjet gibi biseydi) bizim araclara da monte edilebiliyormus
    Yaptiran veya bilgisi olan var mi acaba?
    Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar herkese selamlar
    Bir konuda fikrinizi almak istiyorum
    2012 classic eastronic aracimin sileceklerinden sikayetciyim. Su ile silecekleri silmeye kalktigimda su cok gec geliyor. Bu bana has bir durum mu?bir de şu insignia daki su püskürtme kiti (waterjet gibi biseydi) bizim araclara da monte edilebiliyormus
    Yaptiran veya bilgisi olan var mi acaba?
    Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, benim sorum astra h ile değil ama motorla ilgili.
    mokka almayı düşünüyorum bilenler vardır mutlaka, 2 motor seçeneği var 1.4 140hp(turbolu 4x4) ve 1.6 115 hp(4x2)..
    bu motorlar benzinli olduğu için ileride lpg ye geçmek gibi bir düşüncem var. malum turbolu araçlarda lpg sorunlu. onun için
    1.6. 115 hp tercihim. bu motoru siz kullanıyorsunuz. nasıldır. 1500kg bir araç için nasıl performans gösterir. kronik sorun var mı?
    4 sayfayı da okudum ama bununla ilgili yorum göremedim.
  • 115 HP Astra H Easytronik Elegance kullanıyorum, Hem yakıt tüketimi hemde konforu harika 2006 model artık değiştirmem lazım ama resmen kıyamıyorum :(

Bu arada yakıt değerlerini yazayım;
    ~3000 Km de 8,8/100
    Yakmış Ortalma hız 22 KM/s

İstanbuldayım çünkü ve sürekli kısa mesafe gidiyorum 2-3 KM gidip parkediyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozfidelio -- 25 Ocak 2013; 9:04:42 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.