Şimdi Ara

Astra h 2012at sorularım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç ilk otomatik aracım olduğundan rahatsız olduğum 1-2 hususu danışmak ve bilgi almak istiyorum.

1- bu araçlar yokuş aşağı niye 4b devire kadar bağırıyor ama vites atmıyor? Bazen düz yolda da yapıyor ama 4b ini görmeden atıyor gibi
    2- 15-20 dk süren bir trafikli dur kalk yokuşta fena şekilde balata kokuttu. Baltalar bitik mesajı mıdır bu durum?
    3- istanbul içi 7,3 ortalama tüketme çıktım. Trafiğim var ama 2010 model araçkadaş kullanıyor 5,6 ort. Bende olsun 6,5 7,3 fazla geldi bana. 1000km sonra bakıma gireceğim bakım bu duruma etkili midir?

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1- Easytronic vites Yarı Otomatik vites olduğundan yokuşu tam kestiremiyor. Çözüm olarak manuel olarak vites yükseltip tekrar otomatik konuma getirin.

2- Araç durk kalk yapıyor ve balata ısınıyor. Araç trafiğe uzun yol yapıp geldiyse veya yol rampa ise de yapabilir. Eğer bu kokuyu sürekli yapıyorsa bir servise başvurun.

3- Yol bilgisayarı yanlış değerler gösterebiliyor malesef. Aracın şehiriçi ortalama tüketimi 5.5L civarıdır. Filtre değişimi vb. yakıt tüketimini azda olsa etkiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.