Şimdi Ara

Astra H Aracımı Satamıyorum Yardım Eder Misiniz ? (Link Var) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: educationist

Rica edrim hocam aracınız düzgün istediğiniz gibi gider İnşallah birde ev içiniçin satmak zorundayım kısmını değiştirin bizim millet zor durumda kalana acımaz fiyatın sürekli düşmesini bekler aksine malı kıymetli olanın peşine düşer. Şöyle yapın" ev alma durumum var ama acelem yok arabama güveniyorum "gibi daha piyasa cümleleri yazın

Çok mantıklı hocam. Hemen düzeltiyorum o kısımları. Bende ilk 40 bin yazmıştım satılmayınca 38 e kadar düştüm zaten

Çok çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilan göremedim ilandan eksper reesmini kaldırsanız ne olacak boyalı yerlere masraf deseniz ne olacak sase nodan sigortacıya sordurunca cıkmayacak mı sanıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: teeKin

ilan göremedim ilandan eksper reesmini kaldırsanız ne olacak boyalı yerlere masraf deseniz ne olacak sase nodan sigortacıya sordurunca cıkmayacak mı sanıyorsunuz

Çok zekisin de keşke adam akıllı okusan da ona göre yorum yapsan. Daha neden ilanı göremediğini bile okumamışsın ilk mesaja editlememe rağmen :(

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Bizim millete dürüstlük yaramıyor hocam. Ekspertiz fotoğrafını kaldırıp, yanlarda lokal boya var yazın sadece. Bir de ilanınıza doping falan alıp üst sıralara taşırsanız rahatlıkla satarsınız. Temiz, düzgün bir aracınız var bence.

Size katılıyorum.Ben de aracımı satmak için ilan vermiştim.Her şeyi açıkça yazdım,resimli bir şekilde gösterdim.Hatta böyle bir ilan verdiğim için teşekkür,takdir eden de oldu;ama aracım satılmadı.

Sanırım bazı insanlar fiyat ve aracın görüntüsünü beğenip almayı istiyor,asıl lazım olan kısımları öğrenmek istemiyor.Ne kadar az detay o kadar kolay satış gibi bir durum var...

• Malesef bende aynı durumdayım. Araç tamamen orjinal, plaka açık tüm detaylar yazılı. Emsallerinden daha uygun yazdım ama 3 adet takas teklifi dışında bir lira öneren olmadı. Galerilere gitmem zaten. Acelem yok. Yazın bir daha denerim olmazsa. Çok hoşuma giden bir araç vardı satarsam onu alacaktım. Sanırım kış olduğu için piyasa durgun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniuye -- 24 Ocak 2018; 23:17:37 >
  • açıklama uzun olunca okumadan vazgeçerim ben

şurasını burda vurdum kırdınlı değiştirdinli cümleler boş

az ve öz yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniuye

Malesef bende aynı durumdayım. Araç tamamen orjinal, plaka açık tüm detaylar yazılı. Emsallerinden daha uygun yazdım ama 3 adet takas teklifi dışında bir lira öneren olmadı. Galerilere gitmem zaten. Acelem yok. Yazın bir daha denerim olmazsa. Çok hoşuma giden bir araç vardı satarsam onu alacaktım. Sanırım kış olduğu için piyasa durgun.

Hocam galeriye çok zorda kalmadıkça gitmeyin bence. Öldüm parası veriyolar. Tecrübe ettim bugün.

• quote:

Orijinalden alıntı: itartar

quote:

Bizim millete dürüstlük yaramıyor hocam. Ekspertiz fotoğrafını kaldırıp, yanlarda lokal boya var yazın sadece. Bir de ilanınıza doping falan alıp üst sıralara taşırsanız rahatlıkla satarsınız. Temiz, düzgün bir aracınız var bence.

Size katılıyorum.Ben de aracımı satmak için ilan vermiştim.Her şeyi açıkça yazdım,resimli bir şekilde gösterdim.Hatta böyle bir ilan verdiğim için teşekkür,takdir eden de oldu;ama aracım satılmadı.

Sanırım bazı insanlar fiyat ve aracın görüntüsünü beğenip almayı istiyor,asıl lazım olan kısımları öğrenmek istemiyor.Ne kadar az detay o kadar kolay satış gibi bir durum var...

Aynen öyle... Benimde eski aracım 2005 model Astra H idi... 2015 yılında 29.500 tl den ilan verdim. ( emsalleri 32-33 bin civarıydı) satmadan 6 ay önce lastiklerini yeniledim, yıllık bakımını yaptırdım, eksiklerini giderdim... Ekspertiz yaptırdım... hasar sorgulama mesajının görüntüsünü ekledim... neden? Alan kişiye ayıp olmasın, mahcup olmayayım diye... ilk 1 hafta sadece 1 kişi aradı 25 vereyim diye... mesaj atıp 21 e verirseniz hemen geleyim... çek senet vereyim bilmen ne diye atılan mesajlar... Acayip uyuz olmuştum:) Tüm bunlar neden? Aracımın motor kaputu boyalı diye... 5 yıl öncesinde aracı bir bayandan almıştım ve motor kaputunu çizdikleri için kaskodan boyatmış... Ben alırken baktırdım, şase ve çamurluklar temiz, gerçekten sadece motor kaputu tek kat boyalı idi. Araba temiz olduğu için hemen hemen piyasa değerinde almıştım. Daha sonra arayan ve "Biniciyim ağğğbbiiiii" diyen ve en çok 27.250 tl teklif veren 3-4 kişiye daha uyuz olduktan sonra ( şuan ki aracımı da kaçırmamak amacı ile) 27500 e al-satçıya verdim. Gelen eleman arabayı elinde boya makinası ile inceledi, bir de tur attı hemen notere gidelim dedi zaten;) biraz uzun oldu ama o zaman anladım ki bizim millet için herşey boyadan ve yüzeysellikten ibaret...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: itartar

quote:

Aynen öyle... Benimde eski aracım 2005 model Astra H idi... 2015 yılında 29.500 tl den ilan verdim. ( emsalleri 32-33 bin civarıydı) satmadan 6 ay önce lastiklerini yeniledim, yıllık bakımını yaptırdım, eksiklerini giderdim... Ekspertiz yaptırdım... hasar sorgulama mesajının görüntüsünü ekledim... neden? Alan kişiye ayıp olmasın, mahcup olmayayım diye... ilk 1 hafta sadece 1 kişi aradı 25 vereyim diye... mesaj atıp 21 e verirseniz hemen geleyim... çek senet vereyim bilmen ne diye atılan mesajlar... Acayip uyuz olmuştum:) Tüm bunlar neden? Aracımın motor kaputu boyalı diye... 5 yıl öncesinde aracı bir bayandan almıştım ve motor kaputunu çizdikleri için kaskodan boyatmış... Ben alırken baktırdım, şase ve çamurluklar temiz, gerçekten sadece motor kaputu tek kat boyalı idi. Araba temiz olduğu için hemen hemen piyasa değerinde almıştım. Daha sonra arayan ve "Biniciyim ağğğbbiiiii" diyen ve en çok 27.250 tl teklif veren 3-4 kişiye daha uyuz olduktan sonra ( şuan ki aracımı da kaçırmamak amacı ile) 27500 e al-satçıya verdim. Gelen eleman arabayı elinde boya makinası ile inceledi, bir de tur attı hemen notere gidelim dedi zaten;) biraz uzun oldu ama o zaman anladım ki bizim millet için herşey boyadan ve yüzeysellikten ibaret...

Aynen öyle hocam. Bundan sonra bende boyalı hatta değişenli araç alcam. Hem piyasasının çok daha altında alınıyo hemde çizildi mi diye kafaya takmam. Gerçi bu ilk arabam sayılabilir ama olsun yine de bundan sonra boyalı araç almayı düşünüyorum.

• Sayın hocam bence ilandan şu cümleyi çıkartmanızı tavsiye ediyorum." Sıfır olarak izmirden doktor arkadaş almış daha sonra 2017 nin başlarında arkadaşım aldı temmuz ayında da ben satın aldım. " İnsanların kafasında şüphe uyandırabilir yani arkadaşınızda sizde 6-7 ay gibi kısa sürelerde kullanmışsınız. İnsanlar acaba bir sıkıntısı mı var diye içine kurt düşebilir. hasar sorgulama ve expertiz raporu fotoğrafı varsa ekleyin bence. ben aracımı satarken 2'sini de eklemiştim. Çünkü insanlar her baktıkları araç için hasar sorgulamaya sms atarsa işleri yaş yani. eklemeniz onların yararına olur. eğer expertiz raporu ve hasar sorgulama fotoğrafını eklersiniz, ilanda ki 3.cü paragraftaki yazdıklarınıza gerek kalmayacak. O kısmı sadece expertizde farklı bir şey çıkması durumunda masrafınız bana aittir diyebilirsiniz. Birde mümkünse muayene geçerlilik tarihini ekleyebilirsiniz ilana

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim0674

Sayın hocam bence ilandan şu cümleyi çıkartmanızı tavsiye ediyorum." Sıfır olarak izmirden doktor arkadaş almış daha sonra 2017 nin başlarında arkadaşım aldı temmuz ayında da ben satın aldım. " İnsanların kafasında şüphe uyandırabilir yani arkadaşınızda sizde 6-7 ay gibi kısa sürelerde kullanmışsınız. İnsanlar acaba bir sıkıntısı mı var diye içine kurt düşebilir. hasar sorgulama ve expertiz raporu fotoğrafı varsa ekleyin bence. ben aracımı satarken 2'sini de eklemiştim. Çünkü insanlar her baktıkları araç için hasar sorgulamaya sms atarsa işleri yaş yani. eklemeniz onların yararına olur. eğer expertiz raporu ve hasar sorgulama fotoğrafını eklersiniz, ilanda ki 3.cü paragraftaki yazdıklarınıza gerek kalmayacak. O kısmı sadece expertizde farklı bir şey çıkması durumunda masrafınız bana aittir diyebilirsiniz. Birde mümkünse muayene geçerlilik tarihini ekleyebilirsiniz ilana

Haklısınız hocam. Söylediğiniz yerleri de düzeltiyorum. Çok teşekkürler

• Semper Fidelis S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısın. Öyle gider yapar gibi ilan koyanlara, arayıp sövesim geliyor

• Haliyle kimse 160bin kmyi geçmiş 6-7 tane kazalı aracı almak istemez. Bazı insanlar araba mı kullanıyor çarpışan araba mı anlamıyorum.

Düşük maliyetli de olsa kaza kazadır, kaporta, şase yamuluyor. Ben sevmiyorum kazalı aracı. Hele 6-7 dedin mi geçeceksin. Sahibinden resmen kazalı araç çöplüğü olmuş durumda. Açtığım 10 ilandan 9u yok hasar kayıtlı, yok sele maruz kaldı, yok doluya maruz kaldı, yok 3-5 parça boyalı, yok kaput değişti, yok sadece tamponlar boyalı. Yok sadece kaput ve sol çamurluk boya onun dışında orjinal. Lan dallama sanırsın parçayı çıkarıp boyayıp geri takıyorlar. Kaputun boyanmasını gerektirecek kadar kazada araca bir sürü şey oluyor, ama bunu öyle lanse ediyorlar ki sanki kuş pişliğinden boya yapıldı.
  • aracınızın fiyatı gayet normal hocam.
    Bir tanıdığım bu aracın otomatik 2011 modelini 43.000 bine aldı. Değişensiz boyasızdı.
    Sanırsam baya uygun almış
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Hocam sen sıfır arabayı tarif etmişsin

Araca gelince bende bir Astra H kullanıcısı olarak 36 civarı satış fiyatı olacağını tahmin ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • net bilgiler yazmamışsın. "yer yer lokal boya vardır" , "tramer kaydı 6-7 kazanın"

kaza 6 mı 7 mi yoksa daha mı fazla? yer yer lokal boya vardır yerine hiç yazma. onun yerine araçta boyalı kısımlar aşağıda işaretlenmiştir de.
    fiyatın da biraz yüksek. 35 e satılır. kaza sayısı çok olduğu için ben hiç ilgilenmezdim bu ilanla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 25 Ocak 2018; 9:54:50 >
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Kaza resmi varsa sıkıntı değil bana göre. Benim aracımın kaputu kaza sonucu değişmişti ama kazada sadece far var tampon hasar gördü kaput dışında, ufak bi olaydı. Kaputun kat yerine geldiği için düzeltme olmadı, değiştirdiler.

Satarken de resmi vardı, sıkıntı olmadı.

Kaputu boyalı veya değişik her araç pert değil, airbag falan patlatmış olmuyor yani

• bütün sorun doktorda. arabaya gözü gibi bakacağın katletmiş resmen, kaza manyağı yapmış. tamiri nerde yapılırsa yapılsın, bir kişinin 7-8 defa çarptığı ve 170 bin km ye dayanmış dizel bir aracı kim almak ister?
  • Bana fiyatı biraz pahalı geldi. Ne kadara aldığınızı bilmiyorum fakat hızlı satmak istiyorsanız fiyatı kırın.
  • Bende bir kaç düşüncemi belirtmek istiyorum.
    1.si kabul etsek de etmesek de bir savaşın içindeyiz. Millet artık ihtiyaçlarını ertelemeye başladı ve çevremde ki herkese ihtiyaçlarını erteleme konusunda telkinlerde bulunuyorum. ( yüklü miktarda kredi çekmeyin, temel harcamalarınız haricinde harcama yapmayın, elinizde nakit,altın,döviz bulundurun)

2.si aynı marka, aynı model, aynı renk, aynı km yakın, aynı tutarda hasar kaydı olan benimde aracım var ve model yenilemek için geçen sene satılığa çıkardığımda 30 binden fazla veren olmamıştı şimdi taş çatlasın 32-33 bin 38 bin değil. Yanlış anlamayın malınızı kötülemek için söylemiyorum çünkü aynı maldan bende de var. Onun için ben satmaktan vazgecip hala biniyorum.

3.sü eğer ev almak için araba satacaksanız size tavsiyem hemen elinizden çıkarın.(3 ay - 6 ay beklemeyin) Malum hayat şartları günden güne kötüleşiyor ve yarın nasıl ortam ve koşullarla karşılaşıcağımızı bir allah bilir.

Saygılaırmla.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.