Şimdi Ara

Astra H Aracımı Satamıyorum Yardım Eder Misiniz ? (Link Var) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kin_ci

Bende bir kaç düşüncemi belirtmek istiyorum.
    1.si kabul etsek de etmesek de bir savaşın içindeyiz. Millet artık ihtiyaçlarını ertelemeye başladı ve çevremde ki herkese ihtiyaçlarını erteleme konusunda telkinlerde bulunuyorum. ( yüklü miktarda kredi çekmeyin, temel harcamalarınız haricinde harcama yapmayın, elinizde nakit,altın,döviz bulundurun)

2.si aynı marka, aynı model, aynı renk, aynı km yakın, aynı tutarda hasar kaydı olan benimde aracım var ve model yenilemek için geçen sene satılığa çıkardığımda 30 binden fazla veren olmamıştı şimdi taş çatlasın 32-33 bin 38 bin değil. Yanlış anlamayın malınızı kötülemek için söylemiyorum çünkü aynı maldan bende de var. Onun için ben satmaktan vazgecip hala biniyorum.

3.sü eğer ev almak için araba satacaksanız size tavsiyem hemen elinizden çıkarın.(3 ay - 6 ay beklemeyin) Malum hayat şartları günden güne kötüleşiyor ve yarın nasıl ortam ve koşullarla karşılaşıcağımızı bir allah bilir.

Saygılaırmla.

Estağfirullah hocam neden yanlış anlayım. Zaten fiyatı pazarlıkla düşmek için yazdım 36 ya falan vermeyi düşünüyorum 3 e 5 e bakmadan. Teşekkür ederim yardımınız için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 35 veren varsa hemen ver gitsin 5 bin hasar kaydı ve 6 tane kayıt ben 35 bile vermem şahsen

• Hocam açıkçası 34 çok iyi vermiş galerici.Tahminim kendiniz de 35 civarına satabilirsiniz.Araç güzel fakat hasar kaydı emsallerinden bir ufak değer kaybı yaratıyor ve siteye biraz baktım 110-140 bin km arasındaki araçlara 36-39 arası yazmışlar. Bence fiyat kaynaklı olabilir satılmamasının sebebi yoksa bi ters durum göremedim
  • Araç güzel öldü fiyatınada vermeyin 34-35 bine böyle araç bulamazsınız yaz gelince 40 derler.

• Nisan ayında astra sattık. 2007 (makyajlı kasa), ilk sahibi, tek parça park hasarindan değişen (resmini ilana koymustum), başka boya yok, sürekli servis bakımlı, 145000 km. 39dan ilan verdik, sonrasında arayan olmadı 36ya indirdik, bir günde 34500e verdik arabayı. Favorilere çok bakmayın, piyasa al satci dolu, düşerse alıp geçerim diye bekliyorlar.

Aracınızın ederi doğru ancak aynı araçtan çok var piyasada, çabuk gitsin istiyorsanız fiyat kırıp elden çıkaracaksınız.

• Hocam yarın aracınıza bakmak isterim eğer müsaitseniz. Saat geç olduğu için aramak istemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaqwear -- 25 Ocak 2018; 23:47:8 >
  • Vay be 2011 yılında göreve başladığımda bu astra H nin 1.6 benzinlisi 36.500 e satılıyordu donanımlı. Boşu 33.500 dünya. Piyasa gerçekten ne olmuş

• Bana çok geldi açıkcası.Neticede 12 yaşında Astra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaqwear

Hocam yarın aracınıza bakmak isterim eğer müsaitseniz. Saat geç olduğu için aramak istemedim.

Bakabilirsiniz hocam tabi ki. Saati farketmez ama öğleden sonra olabilirse daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: SYE35

Nisan ayında astra sattık. 2007 (makyajlı kasa), ilk sahibi, tek parça park hasarindan değişen (resmini ilana koymustum), başka boya yok, sürekli servis bakımlı, 145000 km. 39dan ilan verdik, sonrasında arayan olmadı 36ya indirdik, bir günde 34500e verdik arabayı. Favorilere çok bakmayın, piyasa al satci dolu, düşerse alıp geçerim diye bekliyorlar.

Aracınızın ederi doğru ancak aynı araçtan çok var piyasada, çabuk gitsin istiyorsanız fiyat kırıp elden çıkaracaksınız.

Hocam zaten pazarlıkla inmeyi düşünüyorum o yüzden öyle yazdım.

• 2008 152binde ayni araci 38 yazmıştım 35 diyorlardı 33 diyorlardı istediğin fiyata satarsaniz helal olsun

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-1.3-cdti-dizel-6-ileri-astra-en-ufak-kaza-boya-hasar-kaydi-yok-520839423/detay

Bu ilana göre senin aracın 33-34 e gider. Kıyas senin

• 32 anca eder

• Hocam aracin benzinli olsaydi hemen satılırdı yaşadım ben bunu benzinli aracta kilometre sıkıntısi yok ama dizelde malasef var

• Şehirin de etkisi olabilir hocam. Daha büyük şehirlerde daha hızlı gidiyor nihayetinde.
  • Bu fiyata bu araç bedava bundan aşaği araci yak ama gene verme(işin sakasi tabi).C segmenti ,dizel ,sağlam kasali, parçasi ustasi belli bir araç, hem de vergi diye biseyi yok..Kibrit kutusu kadar polonun dizel manueli olmuş 100 bintl..Bakkala gitmek için biner gene satmazdim..Yaza almak iste alamazsin aldiğinda da elli tane masraf cikar...

• emsallerine göre fena sayılmaz 36 bin tl den satılır tahminimce
  • 1-Fotoğraflar faul. Yıkatıp temizletip ıslakken güçlü ışık altında fotoğraf çektirin.
    2-Mutlaka kaput açıkken motoru gösteren resim olsun. Bizim millet bir bakışta arabanın motorunu çözen çinstendir.
    3-Acilen ihtiyaçtan satılık yazın. Ev alıcam, KHK ile atıldım v.s. uydurun bir şeyler. Bizim millet düşene tekme koymayı sever hemen müşteri bulursunuz.
    4-Plakayı açın, görünsün.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.