Şimdi Ara

astra h arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2004-2006 arası cosmo yada elegance versiyon.
    ids+, tiptronik, düşük kmli, full aksesuar, yani sunroof olmasa da olur, deri koltukta çok önemli değil ama kazasız boyasız belasız temiz astra h arıyorum. fiyatları aşağı yukarı biliyorum maks ederi 27 lira mantıklı makul araçlar istiyorum. araba aramaktan bunaldım artık.
    ya da benim için istanbuldan bir araca bakacak bir arkadaş arıyorum. çok güzelbir araç buldum ama ankaradan çıkamıyorum.
    iyi geceler.

• geçen ay izmirde safir siyah astra elegance easytronic panoramik sunroof'lu orj. body kitli aracı ilk sahibinden 23 bine aldım. sadece kaput boyalı ve araç 110 binde.
    kıyaslama yapman açısından yazdım. hayırlısı olsun.
  • siyah bende 23500 e buldum
    sadece iki kapı lokal boyalı 73000de. olmayacak bir araç değil, cosmo+opc+panoramik cam tavan ama o kadar ucuz olması o iki kapının başka bir derdi var diye kıllandırdı benii.
  • geçen seneki krizde 2007/B moonland gri cosmo easytronic zenon 20bin km de ki boyasız aracımı 28.5 a aldım.Fiyatı izmir opaza (tanıdığım) tespit ettirdik.Aslında 30/31 arası olduğunu ama krizden ötürü 28/29 arası alınabileceğini söyledi.28.5 a aldım.Burdan da pay biçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

http://www.sahibinden.com/2005_model_astra_69_000_km_de_tiptonik_daha_full_yok-86WQQaXQQ20596010WQQpXQQdisplayitem

Cosmo + Sunroof + Easytronic vites + Ids plus paketi.

son çarem o olacak sanırım o galeriyi ama fiyatta inmeye niyetleri yok. birde km orjinal mi değil mi şüpheliyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekropsi

quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

http://www.sahibinden.com/2005_model_astra_69_000_km_de_tiptonik_daha_full_yok-86WQQaXQQ20596010WQQpXQQdisplayitem

Cosmo + Sunroof + Easytronic vites + Ids plus paketi.

son çarem o olacak sanırım o galeriyi ama fiyatta inmeye niyetleri yok. birde km orjinal mi değil mi şüpheliyim :)

km cok ta normal bence hatta daha azını bıle bulabılırsınız

• bu memlekette ehliyet almak zorlaşmalı. bütün arabalar ciddi kazalar geçirmiş. 1 haftadır daha kazam yok diyen arabaya rastlamadım. ne lanet bir iştir. paranoyak oldum resmen hepsi yamalı eşek gibi. çamurluk olsa anlayacağım ama en iyisi kaputla çamurluk değiştirmiş. komple boyalı olanından tutunda herbişeyi değişen bile çıktı.
    lanet olsun almayacağım sanırım bu gidişle.
  • İstanbul burası kaldırımı var, arabası var bilmem nesi var, yani bir akşam bir yere gitmek kolay park yeri bulmak zordur. O yüzden çizik lokal boyalar çok önemli değil. Bende bir kaza boya yok çok şükür, ama olsada çok kafama takmazdım herhalde.
  • bana yalan söylemesinler yeter. herkesi düzenbaz görüyorum şimdi. bir tane dürüst insan olmaz mı ya? hepsinin aracı çok temiz yada lokal bir iki parçada ama iş ekspers girmeye gelince bakıyoruz ki araba sağına soluna yatmış. bu iş dürüstlükle olur bende araba sattım tamponlar dışında gram boya çıkmadı adam allah razı olsun deyip gitti. ama benim şansım bir türlü yaver gitmedi.
  • nasıl bir ülkede yaşıyoruzki , araçların km leri düşük olunca insanlar huylanıyor :) benim astramda 2005 model ama 46.000 km de ..
  • artık aramıyorum :)
  • hayırlı uğurlu olsun : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucanhoroz

hayırlı uğurlu olsun : )

sağolun ama astra almadım. ankarada satılık astraların hepsi hurda haşattı bende megane aldım. daha ağır duruyor en azından görünüş olarak.
  • Hayırlara vesile olsun
  • Hayırlı olsun.
  • teşekkürler çok daha güzelleir sizin olsun.
  • ASTRALARDAN ÇOĞUNLUK MEMNUN ANLAŞILAN.
    KİMSE ARABANIN CANINA OKUMADAN SATMIYOR.
    YA ÇOK SORUNH YAŞAMIŞTIR, YADA CANINI ÇIKRMIŞTIR NE DERSİNİZ?
    SAYGILARIMLA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.