Şimdi Ara

astra h kasa lpg yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar araci alali 1.5 ay oldu. zavoli sirali gaz var ustunde,aldigimdan beri yakisindan sikayetciyim internette arastirdigimda sehr ici maksimum 25 krs diyolardi. Aldigim ilk zamanlar 30-35 yakti,goturdum zavoliye servise. Lpg sistemindeki filtreyi degisti,filtreye giden hortumlarda kacak varmis onlari degistirdi. Neyse uzun yola gittim servis cikisi,25 kurus yakti giderken. Gelirken pek bakmadim ama cok yakti galiba 25den. Suan son lpg zammia istanbul ici 40 kurus yakiyo kafayi yicem derdi sikintisi nedir anlayan varsa yardim etsin bana. Yuksek devirli kullanmam bukadar etkiler mi yakisi yoksa bi ariza mi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Su konularima bak hocam. Ama asagidaki degerler 5.vites uygun devir uzun yol degerleridir haberin olsun.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=84615541&p=1#84615541

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=83307139&p=1#83307139

• Benim aracim otomatik lpg atikerobidik , sehir ici 21 krs, sehir disi 17krs yakar. Ama kullanim sekli cok onemli bildigin uzre. Kirmizi isikta cok yavas kalkmak vites degistirirken gaz pedalini rahatlatmak, 100 km yi gecmemek, 100 km hiza uzun surede ulasmak bu sekilde bi yasam bicimiyle kullanirsan az yakar, hatta gaz pahali ondan cok yakiyo benim araba iyi keyifli surusler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: naleet

Arkadaslar araci alali 1.5 ay oldu. **** sirali gaz var ustunde,aldigimdan beri yakisindan sikayetciyim internette arastirdigimda sehr ici maksimum 25 krs diyolardi. Aldigim ilk zamanlar 30-35 yakti,goturdum ****ye servise. Lpg sistemindeki filtreyi degisti,filtreye giden hortumlarda kacak varmis onlari degistirdi. Neyse uzun yola gittim servis cikisi,25 kurus yakti giderken. Gelirken pek bakmadim ama cok yakti galiba 25den. Suan son lpg zammia istanbul ici 40 kurus yakiyo kafayi yicem derdi sikintisi nedir anlayan varsa yardim etsin bana. Yuksek devirli kullanmam bukadar etkiler mi yakisi yoksa bi ariza mi var

düşük devirli kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: naleet

Arkadaslar araci alali 1.5 ay oldu. **** sirali gaz var ustunde,aldigimdan beri yakisindan sikayetciyim internette arastirdigimda sehr ici maksimum 25 krs diyolardi. Aldigim ilk zamanlar 30-35 yakti,goturdum ****ye servise. Lpg sistemindeki filtreyi degisti,filtreye giden hortumlarda kacak varmis onlari degistirdi. Neyse uzun yola gittim servis cikisi,25 kurus yakti giderken. Gelirken pek bakmadim ama cok yakti galiba 25den. Suan son lpg zammia istanbul ici 40 kurus yakiyo kafayi yicem derdi sikintisi nedir anlayan varsa yardim etsin bana. Yuksek devirli kullanmam bukadar etkiler mi yakisi yoksa bi ariza mi var

ara. 1.4 T mu, merak ettim, km de ne yakıyor da lpg taktırmayı düşündünüz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.