Şimdi Ara

Chevrolet Aveo 1.4 Ecotec Motor Sorunsuz LPG olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
17.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bende 2009 model Chevrolet Aveo 1.4 SE marka araç var. Aracın motoru Opel de de kullanılan Ecotec motor...

Alırken bayim bana 1.4 motorlarda LPG nin sorun çıkardığını, takmadıklarını söyledi...

Değişken subap zamanlaması teknolojili olduklarından sorun çıkartıroymuş.

Devirde düzensizlik, arıza ışığı yakma, gaz yememe, düşük performans gibi şikayetleri olanları duydum.

Sorum şu, sorunsuz bir uygulama var mı bu araç için?

Memnun olan var mı?

• satan adam saçmalamış chevrolet aveolarda asıl 1.4 motorlara lpg takıyorlar 1.2lerine takmıyorlar. banada bayi aynen böyle söylemişti.
  • Merhabalar

İtalyanın 1 numaralı markası olan LOVATO yeni bir kampanya başlatmış durumda, 10 taksitli fiyatı 1290 TL.eğer bu fiyat yüksek diyorsanız alternatif olarak yine italyan sistem olan TOMASETTO'yu önerebilirim,10 taksitli kampanya fiyatı 990 TL.

Eğer düşünürseniz servisimiz hizmetinizdedir.

Erkin İPEK
    MAKİNA MÜHENDİSİ

LOVATO & TOMASETTO BAHÇELİEVLER-İSTANBUL YETKİLİ SERVİSİ ŞAH OTOGAZ MÜHENDİSLİK 0 212 654 87 26
  • insan biraz bilgi verir ya öyle reklam yapmakla olmaz bu işler ayrıca italyanın 1 numarası neden lavato açıklarmısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahotogazmuhendislik

Merhabalar

İtalyanın 1 numaralı markası olan LOVATO yeni bir kampanya başlatmış durumda, 10 taksitli fiyatı 1290 TL.eğer bu fiyat yüksek diyorsanız alternatif olarak yine italyan sistem olan TOMASETTO'yu önerebilirim,10 taksitli kampanya fiyatı 990 TL.

Eğer düşünürseniz servisimiz hizmetinizdedir.

Erkin İPEK
    MAKİNA MÜHENDİSİ

LOVATO & TOMASETTO BAHÇELİEVLER-İSTANBUL YETKİLİ SERVİSİ ŞAH OTOGAZ MÜHENDİSLİK 0 212 654 87 26

Sayın Erkin İpek ben de Makine Mühendisiyim, Copy Paste yapmak benim sorunuma&soruma cevap olmuyor...

Meslektaş olarak sizden daha doyurucu bilgiler beklerdim...

1.4 Opel motoru kullanıldığı için, ve bu motor değişken zamanlı subap sistemine sahip olduğu ve adaptif ecu ya sahip olduğu için, sorun çıkarma olasılığı yüksekmiş.

Zira ben Opel Astra aracımda 1.6 Ecotec sorun yaşıyordum ilk çalıştırmada...

• TARTARİNİ VE ATİKER MARKALARI İLE HER ZAMAN HİZMETİNİZDEYİZ DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN SİZİ ŞUBELERİMİZE BEKLİYORUZ.
  • http://www.chevrolet.com.tr/firsatlar/guncel-firsatlar/lpg.html

dostum forumun chevrolet aveo bölümüne bakmanı öneririm.firmadan garantili olarak taktıranlar genelde memnun. 1.2 hb ve 1.4 sedanlarda daha verimli olduğunu belirtiyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

http://www.chevrolet.com.tr/firsatlar/guncel-firsatlar/lpg.html

dostum forumun chevrolet aveo bölümüne bakmanı öneririm.firmadan garantili olarak taktıranlar genelde memnun. 1.2 hb ve 1.4 sedanlarda daha verimli olduğunu belirtiyorlar

baktım da ecotec motora taktıran göremedim.

Ecotec 1.4 Chevrolet motoruna sorunsuz takılabilir mi bunu merak ediyorum özellikle brc
  • Zamanında bizde 2009 model 0 km alacaktık.Aveo sedan.1.4 Ecotech motor.Sırf LPG takılmadığı için vazgeçmişti babam.Plazada bize 1.2 motorlara garantili şekilde takıyoruz onlarda bir problem olmuyor demişti.Ama 1.4 motorda sorun yaşatıyor demişlerdi.He nasıl olur alırsınız arabayı 3 senelik garantiyi hiçe sayarsınız dışarda taktırırsınız denmişti ama fabrika bu motora lpg sistemi önermiyor.Takılmaz mı?İllaki takılır.Ki bu motora LPG taktıranda var.İnternette montaj resimleriyle mevcut.İşte örnek:
    http://www.lpghaber.com/5019/montajdetay/Chevrolet--/1

BRC Kit takılmış araca.Size tavsiyem brc nin servislerine gidip orada araştırma yapmanız.Hani bu motora hiç montaj yaptınız mı?Sorun yaşayarak geri dönen var mı? gibisinden.

• Bende 1.4 lpg li aveo var 2010 taş gibi maşallah hiçbir sorunu yok...
  • Arkadaşlar;
    2009 Model Chevrolet Aveo sedan 1.4 Motor ECC modeli aldık. 6 ay sonra Atiker sıralı LPG taktırdık.
    50 lt deposu var. 102 TL ye doluyor . Şehir içinde En fazla 450 km götürüyor..Bence çok az. Birçok kez Atiker
    yetkili servisine götürdük ancak her seferinde bir depo daha doldurun bakalım ne kadar gidecek diyerek başlarından atıyorlar.
    Sorum şu aynı motor ve özellikde tanıdık aracı olan var mı? 1 Depo lpg ile şehir içerinde ne kadar götürüyor?
    Bizim aracın 450 km götürmesi normal mi?
    Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
  • bence gayet iyi gidiyo tüplü olmasına ragmen amcamda opel combo var şehir içinde 750 km yapıyo bi depo mazotla :) sanırsam şimidlerde 180 dılan doluyo senın araba hayet iyi gidiyo bende ya 200 tleye 900 km yol yapıyosun bıraz fala ama dızele göre ama bence fazlada abartılıcak bişi yok bu arada bende 3 haftadan beri arac arasırıyorum kıa rıo hyunda getz i 20 accent fılan bırden bunun sıfırlarının 24 bın oldunu gorunce sasırdım ve ilk işim bi bayısıne gidip görcem test şürüsü fılan yapabilirsem yapcam biz 4 kişilik bi aileyiz senede 2 kere tokata fılan gideriz heralde hızı sevmem sevsemde yanımda babm var izin vermez zaten en fazla otobanda bıle yapcam 120 yanı sizlere sorım 1.2 alsak motor 4 kişi + 3 valizi atsak sorun yasarmıs ben sadece hafta sonları kullancam arabayı hafta içi yogun calısıyorum pek kkulmam bide biraz takıntılıyım sıfır almak istiyorum ve en ucuz arac bu ver arkasında gm motors var servisleri opel yanı sıkıntı yasıcamı sanmıorum ama sizlerin kullananlarında fikrini almak isterim ne dersiniz ?? yardımcı olursanız sevinirim

• LANDİRENZO VEYA İNKAGAS(BMD) TAKTIRABİLİRSİNİZ SORUN OLMAZ BU RACA COK DÖNÜŞÜM YAPTIK

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ANKARA KONYA YOLU OPAL PLAZA İÇİNDE OPEL CHEVROLET KİA VE TÜM DİĞER MARKA ARAÇLARA
    2 YIL MOTOR GARANTİLİ LPG DÖNÜŞÜMÜ YAPMAKTADIR.SIFIR ARAÇLARDA GARANTİ BOZULMAMAKTADIR.3FARKLI MARKA SEÇENEĞİYLE SERVİS ORTAMINDA TEMİZ İŞÇİLİĞİMİZLE HİZMETİNİZDEYİZ ...
    LANDİRENZO, İNKAGAS(BMD), BRC 2 YIL SİSTEM VE MOTOR GARANTİLİDİR

ANKARA \ KONYAYOLU OPAL PLAZA:0312 583 05 83
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.