Şimdi Ara

Astra-H & LPG Dönüşümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 model Astra-H sahibiyim ve agustos ayında garantisi bitti.ayda yaklaşık 1500-2000 km. yapıyorum ve artık yakıta o kadar para vermek istemiyorum.
    Sizce aracıma lpg taktırmam mantıklı olur mu?
    Aracın 2. el değerini düşürür mü yoksa aksine yükseltir mi?
    Lpg li araç kullanan arkadaşların tercih ettiği firmaları ve memnuniyetlerini belirtirse sevinirim.teşekkürler.

• zavoli ve atiker sıralı sistem 1400 ytl civarı peşin...12 ay taksitlisi 1600 civarı...
  • Benzinli araca LPG taktığın zaman piyasası yükselir. Şu zamanda benzinli araç almak isteyen pek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Benzinli araca LPG taktığın zaman piyasası yükselir. Şu zamanda benzinli araç almak isteyen pek yok.

benzinli araçlar elde kalıyor lpgliler yokmu satıyor o zman 0 km otomobil satan firmaların hepsi neden benzinli satıyor lpgli satmıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

quote:

Benzinli araca LPG taktığın zaman piyasası yükselir. Şu zamanda benzinli araç almak isteyen pek yok.

benzinli araçlar elde kalıyor lpgliler yokmu satıyor o zman 0 km otomobil satan firmaların hepsi neden benzinli satıyor lpgli satmıyor?

Elde kalıyor gibi bir ifade kullandım mı ben acaba iyi oku bakalım. Benzin olmuş 3 küsür lira. LPG yarı fiyatına.

Benzinli alanlarda var. Merak etme sen. Sıfır satan firmalar benzinli satıyorsa gider benzinli alırım. Sonra belki LPG taktırırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 15 Ocak 2008; 13:54:44 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

quote:

Elde kalıyor gibi bir ifade kullandım mı ben acaba iyi oku bakalım. Benzin olmuş 3 küsür lira. LPG yarı fiyatına.

Benzinli alanlarda var. Merak etme sen. Sıfır satan firmalar benzinli satıyorsa gider benzinli alırım. Sonra belki LPG taktırırım.

eyvallah kardeş

• bende benzinli alır kendim lpg takdırırım.

netice de aldığınız araçtaki lpg kiti sorunlu olabilir ya da sonradan sorun çıkardığında yapacak bişeyiniz olmayabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

bende benzinli alır kendim lpg takdırırım.

netice de aldığınız araçtaki lpg kiti sorunlu olabilir ya da sonradan sorun çıkardığında yapacak bişeyiniz olmayabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.