Şimdi Ara

Astra H Özel Montaj Cyclone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
7.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 ay önce videodaki cihazı taktırdım. Normalde astra h'larda cyclone, necvox gibi multimedia sistemlerinin takıldığı yer aşağıda olduğu için baya heves etsem de vazgeçmiştim. Sahibinden'de bakınırken renksiz ekranın olduğu yere monte edilmiş halini gördüm, foruma ihtiyacım oldukça girdiğim için pek bilemiyorum bu sistemin yaygın olup olmadığını belki bilenleriniz vardır, yine de Astra h'lara cyclone, necvox vs. taktırmak isteyenlerin ekranın aşağıda kalmasından dolayı buna sıcak bakmadığını bildiğimden paylaşmak istedim. Renksiz ekran da tavana takıldı ve Orjinal radyo-teyp aynen işlevini yerine getiriyor. BC, yol bilgisayarı gibi işlevler de öyle. İlgilenen ve taktırmak isteyenler olursa ilan şudur

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-navigasyon-cihazi-diger-opel-astra-h-orjinal-navigasyon-sok-fiyat-599-tl-148275339/detay/

Yalnız ilandaki fiyat sanırım özelliksiz bir cihaz için verilmiş, ben cyclone istediğim için malum bunun 2 katı kadar fiyatı var. Cihazdan şimdiye kadar çok memnunum ekranın yukarda olması navigasyon açısından çok işime yarıyor, hakikaten hep istediğim bir şeydi. Mevlüt bey cihazı takan, tanıdığım kadarıyla dürüst ve ilgili bir kişi.

http://www.youtube.com/watch?v=dg-0-qP4F48

• Güle güle kullanın güzel olmuş..
  • Güle güle kullanın astra h için en güzel çözüm bu bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler... Ben de açıkcası başka çözüm bulamadım bugüne kadar da memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 25 Şubat 2014; 22:37:01 >
  • Çok güzel olmuş, gerçi tavana montaj olayı biraz tuhaf olmuş, yadırgadım, keşke radyo kontrollerinin oldugu yere vs yapilabilseymis o ekran

Arabamin garantisi olmasaydi dusunebilirdim.

• Güle güle kullanın,nerede yaptırdınız ve kaç lira ?
  • Teşekkür ederim. Renksiz ekran için araçta müsait başka yer yok malesef. Kullanım açısından sıkıntı çıkartmıyor.

Sahibinden.com ilanını verdiğim kişi yapıyor. Uşakta ama gelebiliyor heralde bulunduğun ile istanbula sıkca geliyor. Bana 1150 tlye yapmıştı.

• teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktaysar

Teşekkür ederim. Renksiz ekran için araçta müsait başka yer yok malesef. Kullanım açısından sıkıntı çıkartmıyor.

Sahibinden.com ilanını verdiğim kişi yapıyor. Uşakta ama gelebiliyor heralde bulunduğun ile istanbula sıkca geliyor. Bana 1150 tlye yapmıştı.

Teşekkür ederim.
  • quote:

Renksiz ekran için araçta müsait başka yer yok malesef. Kullanım açısından sıkıntı çıkartmıyor.

Resmi gördüm ama ekranı tavana nasıl koyuyor anlamadım
  • Dradis D kullanıcısına yanıt
    Tavan harita ışıklarının bağlı olduğu konsolda, düz plastik bir modül var. Büyük ihtimalle o parçayı söküp yol bilgisayar ekranını oraya monte etmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cliffsalih

Tavan harita ışıklarının bağlı olduğu konsolda, düz plastik bir modül var. Büyük ihtimalle o parçayı söküp yol bilgisayar ekranını oraya monte etmiştir.

Evet o şekilde yaptı. Gelmeden önce o plastiği kargoyla yollamıştım, keseceği için vakit kaybetmemek adına. Bu işlemi eski haline çevirmek de basit ama tavan plastigini servisten almak gerekiyor.

• Cihazin performansi nasil peki ? Android degil sanirim ? Bunu android cihazlarla yapabilirmiyiz ?

• virtue28 kullanıcısına yanıt
    Android değil. Windows Ce tabanlı çalışıyor. Necvox, cyclone diye youtube de yada google da bakarsan o ürünün ekranıyla diğer parçaları ayrılmış hali o bölgeye sığması için cihazı modifiye ediyor. O değil de aracımı satmak zorundayım ev almak için, şu navigasyon olayına çok alışmıştım.

• Ben daha alamadim, arastiriyorum 2005-2006 benzin &tuplu temiz bi arac. Zaten limitim 27-28 civari. Cok iyisine denk gelirsem belki 30 olur. Gecen sene almadigima yanıyorum, simdi fiyatlar yükselmiş...

• quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Ben daha alamadim, arastiriyorum 2005-2006 benzin &tuplu temiz bi arac. Zaten limitim 27-28 civari. Cok iyisine denk gelirsem belki 30 olur. Gecen sene almadigima yanıyorum, simdi fiyatlar yükselmiş...

Evet yükseldi de o fiyatlara bulursun diye düşünüyorum. Hayırlısıyla.

• Çok güzel olmuş acaba Kocaelinede gelirmi bende yaptırmak istiyorum
  • istanbula geldiğine göre o tarafa da gelir heralde. Linkteki ilan duruyorsa arayip sorabilirsiniz.

• quote:

istanbula geldiğine göre o tarafa da gelir heralde. Linkteki ilan duruyorsa arayip sorabilirsiniz.
    Uşaktaki bu arkadaşın numarası duruyor mu? Zafiram için düşünüyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: AdminAS

Uşaktaki bu arkadaşın numarası duruyor mu? Zafiram için düşünüyorum..

Alıntıları Göster
    arkadaş artık bu işi yapmıyor sanırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.