AstraHatchback aracina piyasadaki kol dayamalardan taktiran arkadaslar marka/model/fiyat uclusu soyleyebilirler mi? Hepsiburada.com da bir suru kol dayama var ama hangisi bizim astralara daha iyi gider anlayamiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim. Arac icinden fotograf falan koyabilirseniz super olur.
en güzeli orjinal kol dayama koltuk kumaşıyla aynı renk oluyor
X-racing miydi neydi tam hatırlamıyorum şimdi 10 ytl gibiydi fiyatı uzun zamandır kullanıyorum memnunum bi ara foto eklemeye çalışırım ...
Orjinal koy dayamayı sanki adamlar kolumuzu dayayamayalım diye yapmışlar. Ben bir kere bile kullandığımı hatırlamıyorum. Çünkü kolçak vitesin çok üstünde kalıyor. Kullandığım taktirde elim yetişmiyor vitese.
quote:
Orjinalden alıntı: optiboy
Orjinal koy dayamayı sanki adamlar kolumuzu dayayamayalım diye yapmışlar. Ben bir kere bile kullandığımı hatırlamıyorum. Çünkü kolçak vitesin çok üstünde kalıyor. Kullandığım taktirde elim yetişmiyor vitese.
haklısın optiboy. daha kullanmak nasip olmadı kol dayamayı, biraz kullanışsız gibi.
Arkadaşlar ben eski aracıma ARMSTER marka taktırmıştım. Biraz pahalıya mal oldu. Ama orjinal oldu. 200 TL harcadım. Fotoğrafları da var. İsterseniz eklerim. Yalnız öyle 10 liralık ürünlerle bu iş olmaz.
Nerdeyse 3 yıldır kullanıyorum 10 liralık oluversin illaki 100-200 mü vermek lazım ...
gibi yapmışlar bende kolumu dayasam vitese yetişemiyorum.Ancak normal giderken yaslanıyorum
ilginç,yani opel mühendisleri ergonomi ve antropometri çalışmaları yapmadan mı o kol dayamalarını monte ediyor?
Benim 200 e taktırdığım ARMSTER kol dayamayı servis gördüğünde bunu nerden buldunuz demişti. Benim arabadaki sizin orjinal araçlarınızdaki gibi sürücü koltuğuna monte değil. Direkt orta konsola monte. Yükseklik ayarı da var. Kullanımı çok rahat. Tek kusuru biraz hassas. Abanmaya gelmez. Kullanım klavuzunda 35 kg. yüke dayanabileceği yazıyor. Fazla abanmaz ve sadece kolçak olarak kullanırsanız sorunsuzdur. Aşağıdaki linkteki kolçak benim taktırdığımın aynısı. Yalnız bu biraz ucuz geldi bana. Taklit olabilir. Ben İstanbul' da bu kolçakları Türkiye'ye getiren firmadan büyük bir indirimler almıştım. Taklit olmamasına dikkat edin. 1 hafta bile kullanamazsınız.
haklısın optiboy. daha kullanmak nasip olmadı kol dayamayı, biraz kullanışsız gibi.
ancak şehirler arası yollarda kullanabiliyorum kol dayamayı şehir içinde eziyet resmen, ama şehir dışındada da büyük rahatlık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme