Şimdi Ara

ASTRA HB GL KONTAK PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AZ ÖNCE PARK ETTİĞİM ARABAMI TEKRAR ÇALIŞTIRMAK İSTERKEN ANAHTAR GİRMİYOR ÖYLECE KALDIM...

SERVİSİ ARADIM BÜTÜN ASTRALARDA VARMIŞ KONTAĞIN İÇİNDEKİ DİL TAKILI KALDI...... GELİN YAPALIM DEDİM SERVİSE GELMENİZ GEREKLİ DEDİ NASIL İŞ...

TEMPRA VARDI YOLDAKALDIM 187 KM GELDİLER OPEL 145 KM DEN GELMİYOR NASIL İŞ NE YAPMALIYIM SERVİS KALİTESİ BUDUR??*

SORUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM....

• bu astra g lerin kronik sorunu..

sadece ben çevremde 4 farklı kullanıcıda bu sorunu gördüm..
  • aynı sorun bizde de vardı basit bir tamirci halletti biraz uğraştı ama yaptı
  • NASIL BİRŞEY YAPTILAR BULUNDUĞUM YERDE İMKANLAR KISITLI
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkemal_mka1

NASIL BİRŞEY YAPTILAR BULUNDUĞUM YERDE İMKANLAR KISITLI

sedan bizim ki ama anlatayım

babam gitti bi elektrikçi çağırdı bulunduğumuz yer arıza yaptığında 4.000 kişilik bir ilçe imkanlar burdada çok kısıtlı ama iyi bir elektrikçi buldu babam sonra adam geldi işte 1-2 saat uğraştı adam bizi büyük bir masraftan kurtardı Allah razı olsun işte dediğim gibi kontağın olduğu bölümü açtı ve uğraştı da uğraştı en sonunda çalıştırdı ve dükkanına götürüp parçaları taktı diyeceğişm en iyi elektrikçi yapar bu işi ama yine de servisine sormadan hareket etme

• problem çözülmüştür.NASILMI?

İLK ÖNCE SEKİZ YILDIR OPEL KULLANAN BİR ARKADAŞ BULUYORSUNUZ.

BULDUGUNUZ ARKADASINIZIN İKİ YILDA SEKİZ DEFA BU SORUN BAŞINA GELECEK.

İKİ DEFA KONTAK DEGİŞTİRMESİ ŞART

KONTAK ANAHTARINI TAKTIGINIZ YERİN CERCEVESİNİ İŞARET PARMAGINIZLA BASTIRIYORSUNUZ VEEEEEEEE

ANAHTARI TAKIP CALISTIIYORSUNUZ.(İŞTE SEKİZ YILLIK TECRÜBE)

SERVİS BU İŞ İÇİN 182YTL VE İŞÇİLİK İLE PROBLEMİ ÇÖZÜYORR.

ŞAKA DEGİL GERCEK.

BU SORUN BASINIZA GELİRSE TERCİH SİZİN
  • arkadasım gecmıs olsun.walla benım basıma gelseydı delırırdım heralde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkemal_mka1

AZ ÖNCE PARK ETTİĞİM ARABAMI TEKRAR ÇALIŞTIRMAK İSTERKEN ANAHTAR GİRMİYOR ÖYLECE KALDIM...

SERVİSİ ARADIM BÜTÜN ASTRALARDA VARMIŞ KONTAĞIN İÇİNDEKİ DİL TAKILI KALDI...... GELİN YAPALIM DEDİM SERVİSE GELMENİZ GEREKLİ DEDİ NASIL İŞ...

TEMPRA VARDI YOLDAKALDIM 187 KM GELDİLER OPEL 145 KM DEN GELMİYOR NASIL İŞ NE YAPMALIYIM SERVİS KALİTESİ BUDUR??*

SORUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM....
    kaskon varmı eğer varsa arza durumunda ücretsiz yol yardımı hizmeti veriyor bütün kaskolar veya lassa lastik yada fortis card oda yoksa finans card bunların yol yardım hizmeti sen iistediğin servise ücretsiz çeker
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.