TEMPRA VARDI YOLDAKALDIM 187 KM GELDİLER OPEL 145 KM DEN GELMİYOR NASIL İŞ NE YAPMALIYIM SERVİS KALİTESİ BUDUR??*
SORUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM....
bu astra g lerin kronik sorunu..
sadece ben çevremde 4 farklı kullanıcıda bu sorunu gördüm..
aynı sorun bizde de vardı basit bir tamirci halletti biraz uğraştı ama yaptı
NASIL BİRŞEY YAPTILAR BULUNDUĞUM YERDE İMKANLAR KISITLI
quote:
Orjinalden alıntı: mkemal_mka1
NASIL BİRŞEY YAPTILAR BULUNDUĞUM YERDE İMKANLAR KISITLI
sedan bizim ki ama anlatayım
babam gitti bi elektrikçi çağırdı bulunduğumuz yer arıza yaptığında 4.000 kişilik bir ilçe imkanlar burdada çok kısıtlı ama iyi bir elektrikçi buldu babam sonra adam geldi işte 1-2 saat uğraştı adam bizi büyük bir masraftan kurtardı Allah razı olsun işte dediğim gibi kontağın olduğu bölümü açtı ve uğraştı da uğraştı en sonunda çalıştırdı ve dükkanına götürüp parçaları taktı diyeceğişm en iyi elektrikçi yapar bu işi ama yine de servisine sormadan hareket etme
problem çözülmüştür.NASILMI?
İLK ÖNCE SEKİZ YILDIR OPEL KULLANAN BİR ARKADAŞ BULUYORSUNUZ.
BULDUGUNUZ ARKADASINIZIN İKİ YILDA SEKİZ DEFA BU SORUN BAŞINA GELECEK.
TEMPRA VARDI YOLDAKALDIM 187 KM GELDİLER OPEL 145 KM DEN GELMİYOR NASIL İŞ NE YAPMALIYIM SERVİS KALİTESİ BUDUR??*
SORUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM....
kaskon varmı eğer varsa arza durumunda ücretsiz yol yardımı hizmeti veriyor bütün kaskolar veya lassa lastik yada fortis card oda yoksa finans card bunların yol yardım hizmeti sen iistediğin servise ücretsiz çeker
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme