Şimdi Ara

ASTRA J 1.6 136 HP SPORT HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKEZE İYİ FORUMLAR 2010 SENESİNDE BAŞLAYAN 111 KASA ASTRA MACERAM 2012 SENESİNDE YERİNİ J KASA SPORT TOURER 1.3 COSMOYA BIRAKTI 2013 SENESİNDE YANINA BİRDE KÜÇÜK KARDEŞİ 1.2 ESENTİA CORSA KATILDI.ARAÇLARIN HİÇ BİRİNDEN HİÇ Bİ ŞİKAYETİM YOKTUKİ KİRALAMA İŞİYLE UĞRAŞTIĞIM İÇİN HEMEN HEMEN HER MARKANIN ARACI MEVCUT VE PİYASADA MUADİLİ OLAN BİR ÇOK ARACA BİNİP TADINI BAKMIŞLIĞIM VAR.MALESEF EV ALMA SEBEBİNDEN DOLAYI ARAÇLAR KREDİLİ OLDUĞU İÇİN İKİSİNİDE SATMAK ZORUNDA KALDIM.SPORT TOURERİ SATTIĞIMA KÖPEKLER GİBİ PİŞMANIM AMA DEDİĞİM GİBİ ÖZEL Bİ SEBEP.ONUN YERİNE ŞİMDİ E39 KASA BMW YE BİNİYORUM FAKAT O BİLE BANA J KASA ASTRANIN VERDİĞİ GÜVENİ VERMİYOR.KONFOR PERFORMANS AÇISINDAN DEĞİL.GÜVENLİK AÇISINDAN.

ŞİMDİ GELELİM ASIL KONUYA SÜREKLİ ALIŞVERİŞ YAPTIĞIM OPEL BAYİSİ YENİ ARABASI GELDİMİ İLK BENİ ARAR VE BUGUNDE ÖYLE OLDU ASLINDA GEÇEN HAFTA AKLIMA SOKTU AMA 2013 SON KALAN KIRMIZI COSMO 1.3 Ü 57 BİN LİRA GİBİ Bİ FİYATA VEREBİLECEĞİNİ SÖYLEDİ AMA ARTIK 1.3 TARAFTARI DEĞİLİM ALTERNATİFİ OLDUĞU İÇİN.BUGUN TEKRAR ARADI 2014 SPORT STİL 1.6 136 HP İÇİN 69.700 DEDİ AMA EL SIKIŞMAYA GİTTİĞİMDE 69 VE HATTA 68.500 GİBİ Bİ RAKAMA ALABİLECEĞİMİ TAHMİN EDİYORUM.BENCE DEĞER BİRDE SİZLERİN YORUMUNU ALABİLİRMİYİM SIFIRININ 77 BİNLERDE GİTTİĞİNİ SÖYLEDİ FAKAT DEDİĞİM GİBİ TELEFONLA ARABA ALDIĞIMI BİLİRİM O BAYİDEN.ÖYLE Bİ DİYALOGUMUZ VAR SİZCE BU FİYAT İYİMİ BİRDE 136 HP DEN BÜYÜK BEKLENTİLERİM VAR KARŞILARMI BÜYÜK DERKEN 1.3LE FOCUSLARIN MEGANELERİN PEŞİNDEN GİDEMİYORDUM J KASA İÇİN SÖYLÜYORUM YANİ 5 İLERİ OLANLAR İÇİN.111 KASA SANKİ 6 İLERİ OLMASININ ARTISINI BANA DAHA ÇOK YANSITIYODU UZUN YOLDA EN AZINDAN SÖYLEDİĞİM ARAÇLARLA PEK Bİ FARKI OLDUĞUNU HİSSETTİRMİYODU.

SİZLERE SORMAK İSTEDİĞİM BU ARAÇ BENİM BEKLENTİLERİMİ KARŞILARMI 70 BİN AZ PARA DEĞİL O PARALARA 2009 2010 3 KASA BMW VEYA C KASA MERCEDES ALINABİLİYOR.ARACI ZATEN DAHA ÖNCE FARKLI MOTOR SEÇENEĞİNDE KULLANDIM YOL TUTUŞU VS TARTIŞILAMAZ FİYAT NASIL İYİMİ BİRDE MOTOR NASIL ? BENİ UMARIM YOLDA FOCUSLARA REZİL ETMEZ EN AZINDANDA 220 230 GİDECEĞİNİ TAHMİN EDİYORUM YANILIYORMUYUM

ASTRA J 1.6 136 HP SPORT HAKKINDA

• ALTTA GÖNDERDİĞİM RESİMDE BENİM SPORT TOURER NASI KIYDIMDA SATTIM ONU BİLMİYORUM KAFAMI DUVARLARA VURUYORUM
  • EmiRYaPaR E kullanıcısına yanıt
    Fiyat konusunda fena değil gibi geldi bana ama yine de emin değilim. Biz 2013 Cosmo 1.4T A/T Navi aracı 57bine almıştık 2013 Haziran'da. Ama o dizel motor hakkında iyi yorumlar okudum performans/yakıt tasarrufu konusunda. Bence sizi mutlu eder ama Sport yerine Cosmo tercih edin bence AFL+ benim hayranı olduğum bir sistem. (siz de bilirsiniz önceki arabanızdan)
  • sunroof lu cosmo bulsam sizce cosmodan sonra sporta binilirmi :)
  • Hocam ben sport kullanıyorum son zamanlarda keske xenonlu alsaydım dedigim cok oldu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende her ikisindende vardı tabiki afl farın avantajları var fakat sportunda alınmasını gerektıren bir çok neden var örneğin süspansiyon sistemi sürüş dinamikleri ve koltukları gibi full dolulukta cosmo varsa hemen satar cosmo alırım sunroof günümüz çağında şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmiRYaPaR

bende her ikisindende vardı tabiki afl farın avantajları var fakat sportunda alınmasını gerektıren bir çok neden var örneğin süspansiyon sistemi sürüş dinamikleri ve koltukları gibi full dolulukta cosmo varsa hemen satar cosmo alırım sunroof günümüz çağında şart

Sportun süspansiyonu ile cosmonun ki arasında fark yok
    Fark istiyorsanız flexride almalısınız veya spor şasi için 18" jant paketi(bayi ziyaretimde 18" jant alınamıyor demişlerdi 1.6 dizelle)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 Astra J 1.6 115 HP Akü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende yine bi forumda sportlarda spor suspansıyon ve daha iyi direksiyon tepkileri var diye okuduydum onların yalancısıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.