Şimdi Ara

Astra J HB için optimum ses sitemi..Deneyimli arkadaşlar bir yardım edin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu konularda çok yeniyim, maalesef kafam biraz karıştı.
    Opel Astra J kasa (son çıkan kasa) hatchback aracım için ufak çaplı ama kaliteli bir ses sistemi kurmak istiyorum. Aracın üzerinde 7 adet orjinal hoparlör olmasına rağmen seslerin bazen boğuk gelmesi bazen de çok açıldığında çatlaması beni rahatsız ediyor. Uzun lafın kısası min 450 – max 650 TL aralığında aracın orjinal ana ünitesini kullanarak;
    - Kaliteli ses alabileceğim (amacım arabanın içinde beni etkilesin ama tüm mahalleyi ayağa kaldırmak gibi bir niyetim yok)
    - Arabamın bagajına ara sıra ihtiyacım oluyor o yüzden ilk etapta bagaja kutulu bir woofer koymadan nasıl bir sistem kurabilirim? (gerçi kendinden anfli wooferların iyi sonuç vermediğini söyledi çoğu arkadaş öyle midir?) (slim bass koymak çözüm olur mu?)
    - İstanbul anadolu yakasında işine ve sözüne güvenilir bir audiocu tavsiye edebilir misiniz? (araba sıfır km o yüzden bu konu benim için önemli)
    Aklımda şöyle bir sistem var ama hem maliyeti beni aşıyor hem de ses nasıl olur bilmiyorum?

Ön kapılara Hertz Esk-165 component ..........210 TL
    Pandizotu kestirip 6*9 hertz ecx 690 coaxial..210 TL
    Edison ED 505.5 5 KAAL ANFİ....................210 TL
    Kablolar+İşçilik.............................................150 TL

Buradaki sistem subwoofersız beni keser mi? İlerde sub koyarsam diye 5 kanal anfi düşünüyorum ama ne dersiniz? Bir de kaliteden ödün vermeden maliyeti aşağağı çekebilir miyiz böyle bir sistemde (öndeki hertzler sabit kalacak)

Çok tşkler

• Ben olsam pandizotu kestimezdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.