Bildirim
Astra J sedan
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Buram buram photoshop kukuyor. -
bunu photoshop'layan kişi photoshopı aşmış o zaman diyorum.Hocam yorum yapma yerine biraz araştırsaydın sende aynı bilgiye
buradan ulaşırdın zaten.Ayrıca Opel türkiye bu versiyonun 2012 ilk çeyreğinde geliceğini doğruladı -
buyrun motor bilgileri burada; sipiralli ayrıca bir önceki verdiğim sitede de kendi aracınızın makyajlanmıj halinide görebilirsiniz. -
Merhaba bonjovi0433 .
Öncelikle ben astra j sedan çıkmayacak demedim ki.Ayrıca ben maalesef sizin gibi internette gördüğüm her habere %100 doğru olarak bakmıyorum.Bu güne kadar internette nice yeni passat,jetta,astra vs fotoları gördük.Aralarında tabi ki gerçekleri vardı ama çoğu da photoshop tu.Mesela diğer bir astra sedan konusundaki resimi incelerseniz arka stoplardaki farkı görebilirsiniz.Yani demek istediğim astra j sedan çıkana kadar buna benzer yüzlerce fotoğref çıkacaktır.Benim için opelin resmi basın bültenindeki fotoğraflar harici hepsi photoshoptur.
İyi günler. -
Bunu zaman göstericek; Canada da test sürüşünde yakalanmış fotoğrafları vardı; onlarıda bulursam paylaşacağım -
linkte bir fotoğrafı var ama burada da stoplar belli değil.Bua rada araştırma yaparken bazı yerli ve yabancı sitelerde Buick excelle-gt 'nin astra seden versiyonu hakkında yorumlar yapılmış ama buna hiç inanmıyorum -
Bosver sedanı yeni Astra HB harika bir tasarım.
Hele birde hangi motor seçeneğini alırsanız alın kesinlikle COSMO paket aldın mı tadından yenmez bir araba.
Bu ay içinde eğer "Beyaz 1.3 CDTI Cosmo" paket bulursak hayırlısı ile alıyoruz. -
bana da photoshop gibi geldi sedanla hb arasında kalmış bir araç olmuş, photoshop değilse bile bi sıkıntısı var arka tarafında böyle sıkışık olmuş..
diğer bir konu 1.3tcdti la ilgili bu kadar performans sıkıntısı tartışılırken bu daha ağır aracı nasıl kaldıracak düşündürücü acıkcası?!..
quote:
Orijinalden alıntı: sipiralli
Buram buram photoshop kukuyor.
-
Passat CC den alıntı yapılmış bu araçta. -
eğer yukarıdaki tasarım olucak ise bence çok güzel olucak; yakında yeni spy fotoğrafları düşer bence. Passat cc konusunda haklısınız ilk bakışta arka stoplardan üst kısımlara doğru banada CC'yi andırdı. -
valla doğru söylüyorsun bende öyle düşünüyordum ama 1- fiyatı 2- otomatik vitesi olamaması yüzünden sadece düşüncemde kaldı ne yazık ki.
quote:
Orijinalden alıntı: Merrdo
Hele birde hangi motor seçeneğini alırsanız alın kesinlikle COSMO paket aldın mı tadından yenmez bir araba.
Bu ay içinde eğer "Beyaz 1.3 CDTI Cosmo" paket bulursak hayırlısı ile alıyoruz.
-
Bakalım hayırlısı çıkarsa böyle bir araç güzel olur Opel'e yakışır.
Zaten son zamanlarda Opel çağdaş tasarım çizgisini yakaladı.
quote:
Orijinalden alıntı: bonjovi0433
valla doğru söylüyorsun bende öyle düşünüyordum ama 1- fiyatı 2- otomatik vitesi olamaması yüzünden sadece düşüncemde kaldı ne yazık ki.
quote:
Orijinalden alıntı: Merrdo
Bu ay içinde eğer "Beyaz 1.3 CDTI Cosmo" paket bulursak hayırlısı ile alıyoruz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X