Şimdi Ara

Astra K alacagım almalımıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Astra j mi satmak üzereyim. Bir astra k bakıyorum kırmızı 1.6 cdti excellence 136 bg araçta yok yok ekstra koltuk ısıtma direksiyon ısıtma vs vs de sunroof yok sadece 86 bin liraya anlaştım. Sadece sag arka çamurlukta dönerken sokaktan araç çizmiş sol arka çamurlukta lokal boya var çizikten dolayı araç ne diyorsunuz fiyat durumu nedir uygun mudur yoksa pahalı mı ? epey bir pazarlıktan sonra zor anlaştım diyelim.

• Astra J Sport/Cosmo ise K ya geçmenin mantıksız olduğunu düşünüyorum. Daha doğrusu maddi kayıptan dolayı değmez diyorum.

Maddi sıkıntım yok keyfime düşkünüm derseniz alın.
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Bagaj sorun değilse sürüş dinamikleri için bile alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Astra J Sport/Cosmo ise K ya geçmenin mantıksız olduğunu düşünüyorum. Daha doğrusu maddi kayıptan dolayı değmez diyorum.

Maddi sıkıntım yok keyfime düşkünüm derseniz alın.

Astra J Sporttan Arkadaşın belirttiği özelliklerde ki Astra K'ya geçiş yaptım ve kesinlikle pişman değilim
  • Olumlu Adam kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi ihtiyaç değil zevk/keyif işi olur. Zevkler ve renkler tartışılmaz derler.
    Maddi sıkıntı yoksa, almak için kendimi en ufak şekilde zorlamam gerekecekse yani bir şeylerden kısıp o şekilde alacaksam almam.

Yoksa K kasa gerçekten her anlamda devrim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.