Şimdi Ara

Astra K Start stop. akü bitmiş gibi kapılar açık bagaj ise kilitli. nasıl aküye ulaşabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2017 Astra K Start stop. akü bitmiş gibi kapılar açık bagaj ise kilitli. Anahtarsız çalışan araba, Akü bitmiş gibi hiç bi tepki vermiyor, 1 senelik araba akünün zayıf bitik olduğunu sanmıyorum ama bagajdaki aküye nasıl ulaşabilirim?

• kumanda piline baktınız mı?
  • Koltukları yatırın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

kumanda piline baktınız mı?
    iki ayrı kumandayla da denedik. Ayrıca kumanda pili bitse bile ön koltukların arasındaki bardaklığa anahtarlığı kopyunca çalışması lazım. Elektrik aksanı hiç yokmuş gibi araba ölü gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Koltukları yatırın
    astra k Hatchbach arka koltukları yatırınca bagaja ve bagajdaki aküye ulaşabilir miyiz?
  • forumcux F kullanıcısına yanıt
    Deneyin hocam, ulaşırsınız.
  • bagajın sağ soluna iyice baktınız mı ? bu gibi durumlar için bir anahtar girişi gibi birşey olabilir gizli bir yerde, kitapçıkta falan da yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualWorld

bagajın sağ soluna iyice baktınız mı ? bu gibi durumlar için bir anahtar girişi gibi birşey olabilir gizli bir yerde, kitapçıkta falan da yazar.
    Baktım ama göremedim. Anahtarla sadece sürücü kapısı açma şansı var ama oraya da şu an anahtar girmiyor (araç anahtar deliğine girişi engellemiş gibi :S) kapılarda kilitli olmalıydı. ama arıza her neyse kapıların kilidini de kendi açıp bagajı kendi kilitlemiş gibi bir durum var ortada zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Deneyin hocam, ulaşırsınız.
    Aküye ulaşabildim. Akü dolu ama araç ölü gibi. Elektirikle ilgili bir problem belli ki ama hiç bir uyarı vermeden durduğu yerde ne olmuş olabilir bilmiyorum.
  • forumcux F kullanıcısına yanıt
    Servisi arayın hocam, başka yol yok gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.