Bildirim
Astra K Start stop. akü bitmiş gibi kapılar açık bagaj ise kilitli. nasıl aküye ulaşabilirim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kumanda piline baktınız mı? -
Koltukları yatırın -
iki ayrı kumandayla da denedik. Ayrıca kumanda pili bitse bile ön koltukların arasındaki bardaklığa anahtarlığı kopyunca çalışması lazım. Elektrik aksanı hiç yokmuş gibi araba ölü gibi duruyor.quote:
Orijinalden alıntı: Duratorq_
kumanda piline baktınız mı? -
astra k Hatchbach arka koltukları yatırınca bagaja ve bagajdaki aküye ulaşabilir miyiz?quote:
Orijinalden alıntı: lojistisyen
Koltukları yatırın -
Deneyin hocam, ulaşırsınız. -
bagajın sağ soluna iyice baktınız mı ? bu gibi durumlar için bir anahtar girişi gibi birşey olabilir gizli bir yerde, kitapçıkta falan da yazar. -
Baktım ama göremedim. Anahtarla sadece sürücü kapısı açma şansı var ama oraya da şu an anahtar girmiyor (araç anahtar deliğine girişi engellemiş gibi :S) kapılarda kilitli olmalıydı. ama arıza her neyse kapıların kilidini de kendi açıp bagajı kendi kilitlemiş gibi bir durum var ortada zatenquote:
Orijinalden alıntı: VirtualWorld
bagajın sağ soluna iyice baktınız mı ? bu gibi durumlar için bir anahtar girişi gibi birşey olabilir gizli bir yerde, kitapçıkta falan da yazar. -
Aküye ulaşabildim. Akü dolu ama araç ölü gibi. Elektirikle ilgili bir problem belli ki ama hiç bir uyarı vermeden durduğu yerde ne olmuş olabilir bilmiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: lojistisyen
Deneyin hocam, ulaşırsınız. -
Servisi arayın hocam, başka yol yok gibi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X